Evlendikten ne kadar bir süre sonra çocuk sahibi oldunuz?

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
36
Antalya
Kime sorsanız genellikle ilk 1-2 yıl çocuk yapmayın derler.
Bende 3 aylık evliyim.
Bende böyle düşünyorum.
Bir arkadaşımda keşke ilk evlendiğim zaman çocuk yapsaymışım geç kalmışım dedi.
Sizler neler düşünüyorsunuz?

bence fazla uzatmadan çocuk yapmaya karar vermek gerekiyor,çünkü artık günümüzde hamile kalamama yada geç hamile kalma çok yaygınlaştı.sonuçta bir iki yıl sonra yaparım dediğinizde hemen olacak die birşeyde yok.belki 2 yıldan sonra bi 2,3,4 yılınızı da alabilir.bunları düşünerek davranmak lazım.bende bir yıllık evliyim ben 8 ay bitti bebek isteyeli henüz yok bekliyorum..

bu tamamen eşinizle size baglı kımı var hemen ıster kımı var 1-2 yıl bekleyelım... şahsen ben suanda dsnmyrm 1 yıl dolacak. borç var sonucta ccgumu en ıyı sekılde buyutmek ısterım.. :49:

bu tamamen eşinizle size baglı kımı var hemen ıster kımı var 1-2 yıl bekleyelım... şahsen ben suanda dsnmyrm 1 yıl dolacak. borç var sonucta ccgumu en ıyı sekılde buyutmek ısterım.. :49:

Bizimde borcumuz var.Bizde beklemedeyiz.Borç olmasaydı hemen yapabilirdik.Ben çok istiyorum eşimde öyle ama zor durumda kalmaktan korkuyoruz.
Mecbur bekleyeceğiz:43:

borcum tam bitimine getirebilirsin mesela..... kaynanama bakarsan da borç bitmez dıyor olsun.. bıter yaaa.... cocuguma cıcler alıcam ben, en saglıklısından bytcem onu borç harç içindeyken nası yaparım bunları....

Evet canım ya.Bizimde aylık 700 tl giderimiz var borçlara.
borcu bitirip bende çocuguma güzel şeyler alırım

Back
X