Evlendikten sonra ailenizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?

4344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
198
1
26
Tekirdağ
Kızlar evlendikten sonra evinizi ailenizi gördüğünüzde neler hissettiniz? Ben geçenlerde gittim evime.yani baba evine :( kardeşimin annemin babamın yüzündeki o sevinçle karışık özlem dolu bakışları çok acıttı içimi.beni ilk gördükleri dakika gözleri doldu hepsinin.günlerdir ne zaman aklıma gelse baba evinden daha dün ayrılmış gibi duygulanıyorum hala.ayyy canım annem sabah 5 te kalkmış ben geleceğim diye sevdiğim ne varsa yapmış.uykusundan asla feragat etmeyen babam 6da kalkmış beni beklemiş falan.hele kardeşimin o bana sarılışı.... sizde olmuşmuydu böyle şeyler?

Evlendkten sonra ilk gitmem kar dolu dağların erimesi gibi olmuştu...
Hasret dolu yüreklerimiz buluşmamızın sevinciyle gölgede kalmıştı.

Şimdi baba evim yok artık benim.
Babam evlenmden önce rahmetli olmuştu.
Annemse şuan başkasıyla evli.
Nihayetinde babamda yok baba evimde ...

Rabbim herkesin babasına uzun ömürler versin inşallah..

Başınız sağolsun.Çok şükür benim annem babam sağ ama çevremden biliyorum ne kadar zor olduğunu.Allah sabır versin.

Başınız sağolsun.Çok şükür benim annem babam sağ ama çevremden biliyorum ne kadar zor olduğunu.Allah sabır versin.

ne kadar özlemiştim çok duygu doludu onları görmem bana bakışları sarılışları hele o ayrılık anı halbuki evlerimiz 1 saat mesafede çok uzak değil ama o evden gidiyor olmak çok üzmüştü beni, yol boyu ağlamıştım hatta uyuz eşim yoksa pişmanmısın demişti işte erkek milleti ne anlar kendi annesi yanında tabii:( 2 aylık evliyim hala ayrılık anında üzüntü basar hani ben gözden kaybolana kadar el sallıyorlar ya nasıl içime dokunuyo

Back
X