- 4 Mart 2014
- 873
- 459
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
Merhaba arkadaşlar . Ben bu günlerde cok bunalımdayım,içimden sürekli ağlamak geliyor,suan bile ağlıyorum.
Sebebi ise annemi istiyorum hep kücük bır cocuk gibı. Hep annem evıme gelsın yada ben ona gıdeyım istiyorum.Dünyada en sevdıgm ınsan
annemdır
Zaten gıdıp kaldık eşımle 2 gün. Yeni döndük evimize.
Annem calısıyor oldugundan yardım etme amacıyla ve de annemi cok özledigimden gittim.
Bekârken bu kadar düskün degıldım anneme. 2 yıl once evlendım.cocuk yok .
Yumurtalıklarım yavas calısıyormuş
Tedavisi var ama bır turlu gıdemıyoruz doktora cok borç ödedigimzden dolayı. Ben de çalışmıyorum suan belki çalışmadıgım ıcın sıkılıyorum.
Meslek edındırme kursuna baslayacagım
Evde kendımı cok yalnız hıssedıyorum zaten yalnızım evde. Ağlıyorum
Keşke biraz daha bekleseydım evlenmek ıcın dıyorum. Arkadaslar bu psikolojiden nasıl kurtulabiliřım?
Hep bekarlığımı ve annemı özlüyorum
Psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeli miyim?
Bu sürekli ağlamam normal degıl biliyorum.
Sebebi ise annemi istiyorum hep kücük bır cocuk gibı. Hep annem evıme gelsın yada ben ona gıdeyım istiyorum.Dünyada en sevdıgm ınsan
annemdır
Zaten gıdıp kaldık eşımle 2 gün. Yeni döndük evimize.
Annem calısıyor oldugundan yardım etme amacıyla ve de annemi cok özledigimden gittim.
Bekârken bu kadar düskün degıldım anneme. 2 yıl once evlendım.cocuk yok .
Yumurtalıklarım yavas calısıyormuş
Tedavisi var ama bır turlu gıdemıyoruz doktora cok borç ödedigimzden dolayı. Ben de çalışmıyorum suan belki çalışmadıgım ıcın sıkılıyorum.
Meslek edındırme kursuna baslayacagım
Evde kendımı cok yalnız hıssedıyorum zaten yalnızım evde. Ağlıyorum
Keşke biraz daha bekleseydım evlenmek ıcın dıyorum. Arkadaslar bu psikolojiden nasıl kurtulabiliřım?
Hep bekarlığımı ve annemı özlüyorum
Psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeli miyim?
Bu sürekli ağlamam normal degıl biliyorum.