Evlendıkten sonra annesinin kıymetini anlayanlar

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
873
459
323
Merhaba arkadaşlar . Ben bu günlerde cok bunalımdayım,içimden sürekli ağlamak geliyor,suan bile ağlıyorum.
Sebebi ise annemi istiyorum hep kücük bır cocuk gibı. Hep annem evıme gelsın yada ben ona gıdeyım istiyorum.Dünyada en sevdıgm ınsan
annemdır
Zaten gıdıp kaldık eşımle 2 gün. Yeni döndük evimize.
Annem calısıyor oldugundan yardım etme amacıyla ve de annemi cok özledigimden gittim.

Bekârken bu kadar düskün degıldım anneme. 2 yıl once evlendım.cocuk yok .
Yumurtalıklarım yavas calısıyormuş

Tedavisi var ama bır turlu gıdemıyoruz doktora cok borç ödedigimzden dolayı. Ben de çalışmıyorum suan belki çalışmadıgım ıcın sıkılıyorum.
Meslek edındırme kursuna baslayacagım

Evde kendımı cok yalnız hıssedıyorum zaten yalnızım evde. Ağlıyorum
Keşke biraz daha bekleseydım evlenmek ıcın dıyorum. Arkadaslar bu psikolojiden nasıl kurtulabiliřım?
Hep bekarlığımı ve annemı özlüyorum
Psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeli miyim?
Bu sürekli ağlamam normal degıl biliyorum. :(

Yeni evlendiniz sandım ben ilk aylar böyle ağlardım gideyim gelsinler görelim ya da şuanda beraber olsak diye ağlardım konuşurken sesim çatallaşırdı ama zamanla düzeldi şimdi 1 senelik evliyim tabi ki yine ya haftada 1 kere ben giderim ya onlar gelsin diye beklerim ama ağlamak sürekli özleme hali yok bence eşinizle konuşun kendi kendinize atlatamıyorsanız yardım almalısınız. Anneniz tek mi yaşıyor bilinç altında acaba ona mı üzülüyor kendinizi suçluyorsunuz yalnız bıraktığınızı mı düşünüyorsunuz mesafeniz ne kadar mesela annenizle ?

Oyalancagin birşeyler bul biran önce ise başla halk eeğitimin kurslari var orayagit is mulakatlarina katil sosyalles bu sekil evde otur otur devam edersen pskolog fln da kar etmez bu kadar anneci olursan yuvani bile bozarsin artik bi silkelen evliliğinin bilincine var

Evlenince annesinin kıymetini anlayanlar sadece erkekler değil elbette:anne:

Şimdi, "her gün ağlıyorum, annemi özlüyorum" dese bir erkek onu topa tutarız. İstemeyiz böyle koca!

O halde kadın da böyle olmamalı..
Kadın daha duygusal, daha evcimen, daha aile düşkünü olabiliyor bu kabul.
Sizin gibi ben de ağladım evliliğimin ilk dönemleri. Ama geçti..
Geçer..
Geçmeli..
Uğraş bulun..
Çalışabilirsiniz veya evde hobi edinin.
Ya da evliliğinizden memnunsanız bebek düşünün,tedavi olun.
Kendinizi doldurmayın sürekli..evinize evliliğinize alışmalısınız.:temizlik::süslü::hamarat:

Yeni evlendiniz sandım ben ilk aylar böyle ağlardım gideyim gelsinler görelim ya da şuanda beraber olsak diye ağlardım konuşurken sesim çatallaşırdı ama zamanla düzeldi şimdi 1 senelik evliyim tabi ki yine ya haftada 1 kere ben giderim ya onlar gelsin diye beklerim ama ağlamak sürekli özleme hali yok bence eşinizle konuşun kendi kendinize atlatamıyorsanız yardım almalısınız. Anneniz tek mi yaşıyor bilinç altında acaba ona mı üzülüyor kendinizi suçluyorsunuz yalnız bıraktığınızı mı düşünüyorsunuz mesafeniz ne kadar mesela annenizle ?
Annem esiyle yaşıyor. Aynı ilcede yasıyoruz mesafemız cok uzak degl cnm yarım saat otobusle

Annem esiyle yaşıyor. Aynı ilcede yasıyoruz mesafemız cok uzak degl cnm yarım saat otobusle
Çalışmadığınız içinde zor atlatıyor olabilirsiniz ben çalıştığım için mesela işlerden ev koşuşturmasından aklımdan çıktığı oluyor sizde kendinize bir hobi uğraşı bulursanız daha kolay olabilir. Spor yapmak, Puzzle yapmak, Kitap okumak bunları boş zamanlarımda yapmaya çalışırım kafa boşaltıyor işe yarıyor ayrıca film keyfi yapabilirsiniz yalnızken bile yapılan o film keyfini bazen arıyorum mesela tek başına olsam da bir keyif yapsam diye :KK53:

Çalışmadığınız içinde zor atlatıyor olabilirsiniz ben çalıştığım için mesela işlerden ev koşuşturmasından aklımdan çıktığı oluyor sizde kendinize bir hobi uğraşı bulursanız daha kolay olabilir. Spor yapmak, Puzzle yapmak, Kitap okumak bunları boş zamanlarımda yapmaya çalışırım kafa boşaltıyor işe yarıyor ayrıca film keyfi yapabilirsiniz yalnızken bile yapılan o film keyfini bazen arıyorum mesela tek başına olsam da bir keyif yapsam diye :KK53:
Tesekkur ederım yorumlar ıcın.
Gecen kış full calıstım kafam dagılıyordu
Maddi acıdan da ıyı oluyordu.
Bu aglama krızlerım zamanla gecer ınsallah. :(

Tesekkur ederım yorumlar ıcın.
Gecen kış full calıstım kafam dagılıyordu
Maddi acıdan da ıyı oluyordu.
Bu aglama krızlerım zamanla gecer ınsallah. :KK43:
İşe girmeyi düşünüyor musunuz en azından size kolaylık olur bence de 2 yıl çok uzun bir süre çünkü bilinç altınızda bir şeyler var ya da kabullenemediğiniz o yüzden zorluyor sizi bu süreç anlayamadım o_O

Merhaba arkadaşlar . Ben bu günlerde cok bunalımdayım,içimden sürekli ağlamak geliyor,suan bile ağlıyorum.
Sebebi ise annemi istiyorum hep kücük bır cocuk gibı. Hep annem evıme gelsın yada ben ona gıdeyım istiyorum.Dünyada en sevdıgm ınsan
annemdır
Annem calısıyor oldugundan yardım etme amacıyla ve de annemi cok özledigimden gittim.

Tedavisi var ama bır turlu gıdemıyoruz doktora cok borç ödedigimzden dolayı. Ben de çalışmıyorum suan belki çalışmadıgım ıcın sıkılıyorum.

Keşke biraz daha bekleseydım evlenmek ıcın dıyorum. Arkadaslar bu psikolojiden nasıl kurtulabiliřım?
Bu sürekli ağlamam normal degıl biliyorum. :KK43:
bende evde bir yıl calısmadan oturdum. ailemi cok özledim neden evlendiysem erkenden dedim bunaldım depresyona girdim . ilk 6 ay cok yogundu bu duygular ikinci 6 ay esimin işmyerine yakın bir yerde oturduk esim öglen geliyordu yemege okadarı bile bana yetti rahatlamama cıkıp magaza felan da geziyodum birde etamine baslamıstım oda yardımcı oldu. krndim yapmadım cunku kurs bulamadım ama bir kursa git okadarı bile sana yeter

İşe girmeyi düşünüyor musunuz en azından size kolaylık olur bence de 2 yıl çok uzun bir süre çünkü bilinç altınızda bir şeyler var ya da kabullenemediğiniz o yüzden zorluyor sizi bu süreç anlayamadım o_O
Meslek edındırme kursuna başlayacagım bu hafta. Sonra ıse gırıcem olmuyor boyle.

Meslek edındırme kursuna başlayacagım bu hafta. Sonra ıse gırıcem olmuyor boyle.
Bence de en azından kafanızı rahatlatırsınız baktınız atlatamıyorsunuz bunda ayıp bir şey yok destek alabilirsinizHoppa önemli bir durum düşünün eşiniz sürekli annem de annem diyor hangimiz bunu hoş karşılardık ki eşiniz de üzülüyordur ben mutlu edemiyorum mu ki 2 sene oldu hala ağlıyor diye:işsiz:

Bence de en azından kafanızı rahatlatırsınız baktınız atlatamıyorsunuz bunda ayıp bir şey yok destek alabilirsinizHoppa önemli bir durum düşünün eşiniz sürekli annem de annem diyor hangimiz bunu hoş karşılardık ki eşiniz de üzülüyordur ben mutlu edemiyorum mu ki 2 sene oldu hala ağlıyor diye:işsiz:
Evet dogru soyluyorsunuz.
Aslında sıkıntı şu kı yenı evlıyken aglamazdım,cicim aylarıydı
Ne olduysa bu son 1 aydır oldu psikolojim

Ben annemi cok seviyorum her evlat gibi..evlendikten sonra daha duskun oldum.hergun gormek istiyorum ama olmuyor tabi.insanin su dunyada annesi gibi seveni sayani sefkat gostereni yok..babam da benim canimdir..Allah annemize babamiza uzun saglikli omurler versin.annem yurumeyle 10 dklik mesafede..

annemdır

Bu sürekli ağlamam normal degıl biliyorum. :KK43:

bana ilk hafta oldu sadece ama evimiz çok yakın olduğundan zırt pırt gidiyorum alıştım o yüzden. ama canımcım senin 2 yıl olmuş,bence çalışmadığından öyle sanıyorsun boşluktan biraz, annene gitsen orada yaşamaya başlasan bu sefer de kendi evini ararsın. hayatındaki d,ğer boşlukların yerine anne özlemini koymuşsun ve sebebini o sanıyorsun, sebebi çalışmaman ve kendini yalnız hissetmen bence.

bana ilk hafta oldu sadece ama evimiz çok yakın olduğundan zırt pırt gidiyorum alıştım o yüzden. ama canımcım senin 2 yıl olmuş,bence çalışmadığından öyle sanıyorsun boşluktan biraz, annene gitsen orada yaşamaya başlasan bu sefer de kendi evini ararsın. hayatındaki d,ğer boşlukların yerine anne özlemini koymuşsun ve sebebini o sanıyorsun, sebebi çalışmaman ve kendini yalnız hissetmen bence.
Kendı evımı aramam zaten evıme alısamadım hıc ıstemıyorum eve gelmek
Annemın calısmasına uzuluyorum. Sanıyorum degıl gercekten oyle.
Evlenmeseydm annem maddı sıkıntı cekmeyecekti buna uzuluyorum

2 yıl sürmemeli bu ya çünkü bende öyleyim şuanda.Annem aklıma geldiğinde ağlıyorum.
Aslında evimiz 5-10 dk uzaklıkta ama yine de özlüyorum.
Bende eşimle severek evlendim 7 yıl flört ettik.
Çok mutluyum çok şükür beni her zaman koruyor kolluyor çok seviyor ve en önemlisi bana değer veriyor.
Ama annemin yeri bende bambaşka tabikide. evleneli 2 ay oldu daha çok yeni.
Evliliğe evime alıştım, ama annemden ayrı kalmaya tam alışamadım.
Bize geldiğinde gitmesini istemiyorum. Günde 2-3 kez mutlaka konuşuyoruz
Ailemizde bir takım sorunlar var mesela, ben onu taktığım için annemi çok düşünüyorum.
Evlenerek yalnız bıraktığımı düşünüp bazen suçluyorum kendimi.
Umarım senin benim gibi diğer yaşayan insanlar da çabucak alışır bu duruma ne diyeyim..
Çok zor ama gerçekten seni çok iyi anlıyorum

Back
X