cnm sanki sen değil de ben yazmışım bunları :))
sanırım erkek arkadaşın asker ve yine sanıyorum ki bu sıralar çok fazla tartışıyosunuz. benzer durumlarla ben de karşılaşıyorum ama sorduğum biçok kişi bu dönemde bunun normal olduğunu evlenince tartışmaların artmadığını söylüyor.
yine de bu durumları yaşayıp evlenen arkadaşlardan fikir almakta yarar var. takipteyim :)
hımmmm adanalıyık Allahın adamıyık da diyormu
bence evlendikten sonra bazı şeyler değişir ama bazı temel huyları değişmiyor....
yani bu fal bakmak gibi bir şey olur canım...
yaşayıp görmekten başka çıkar yol yok
ama yardımcı olmak adına örnek düşünüyorumm:44::44::44: mesela; biz nişanlıyken ben derdim ki ev bütçesini ayarlamak adına para evde olsun ona göre ayarlayalım... hayır efendım olmaz ben öyle alışmadım falan fılan daha bir sürü laf...evlendık ılk bir kaç ay dediğini yaptı en son ben dellendimsonra benim söylememe gerek olmadan maaş eve geliyor.....
ya da ben evlenınce arada cıkarım ark lar ıle dolasırım dıyordu ..onu da çok istemememe ragmen benım dediğim olmadı....haftada 3 gun ark ları ile görüşüyor
aklıma gelmıyor sen tartısma konularını söylersen daha iyi olur bence
yok tatlım dün ilk kez tartıştık o da mevzu biz değiliz telefon kuyruğunda çok insan oluyormuş da bi adam 1 saat konuşmuş da ona sinirlenmiş, ağzına ne gelirse sayıyo hem çabuk sinirleniyo hem de gözü dönüyo ne yaptığını bilmiyo.
çok çabuk sinirleniyo sinirlenince da ağzına ne gelirse allah ne verdiyse sayıyo. şahsıma değil ama bi durum bi mevzuya sinirlensin çabuk parlıyo. ben susuyorum hiç bir şey demiyorum kalıyorum öyle sonra aşkım fln deyip devam ediyor normal hayatına. bi kaç dakikalığına başka bir insan oluyor:44::44:
Her zaman derim; evlilikX2.
Şu anda kadın ya da erkeğin huyu neyse onu ikiyle çarpınız.
Çünkü olumlu olumsuz her ne varsa kabullenip evliliğe karar verildiği için çiftler daha rahat hareket etmeye başlıyor.
maalesef hayatım.benim eşimde de aynı sorun var...çok sakin bir insandır ama bır sınırlendımı sen gör....maalesef bunu yenemedık.her devasında uyarmama ragmen düzelmıyor..çünkü bu artık kişiliği olmuş....bana karsı veya etrafa karsı......tatlı dille konusurum canım yapma etme derim ama yok...bir sende mi sınır var dıyorum yok..anlayacağın bu huy maalesef değişmiyor
kızlar ben açıkcası sizlerden bilgi alıp bi genelleme yapabilir miyim onu ölçmeye çalışıyorum.
şuan bi sevgilim var ve bazı konularda çatışıyoruz tartışıyoruz anlaştığımız çok daha mevzu var.
(ipucu vermek gerekirse kendisi adanalı ve yengeç burcu)
(ayrılık söz konusu değil , olmayacak sadece her şeye hazırlıklı olmak için fikir edinmek amacım)
soru şu ki ;
sevgiliyken nişanlıyken çok tartıştığınız durumlarda evlendikten sonra hala çatışma devam ediyor mu yoksa zamanla geçiyor mu bu durumlar?
Sevmediğiniz huyları ısrarla belirttiğiniz halde evlenince giderek arttı mı yoksa düzelme yaşadınız mı?
Elbette bunlar bireyden bireye değişecektir ama düşüncelerinizi, yaşadıklarınızı merak ediyorum,,
Kızlar ben açıkcası sizlerden bilgi alıp bi genelleme yapabilir miyim onu ölçmeye çalışıyorum.
şuan bi sevgilim var ve bazı konularda çatışıyoruz tartışıyoruz anlaştığımız çok daha mevzu var.
(ayrılık söz konusu değil , olmayacak sadece her şeye hazırlıklı olmak için fikir edinmek amacım)
soru şu ki ;
sevgiliyken nişanlıyken çok tartıştığınız durumlarda evlendikten sonra hala çatışma devam ediyor mu yoksa zamanla geçiyor mu bu durumlar?
sevmediğiniz huyları ısrarla belirttiğiniz halde evlenince giderek arttı mı yoksa düzelme yaşadınız mı?
elbette bunlar bireyden bireye değişecektir ama düşüncelerinizi, yaşadıklarınızı merak ediyorum,,
Kızlar ben açıkcası sizlerden bilgi alıp bi genelleme yapabilir miyim onu ölçmeye çalışıyorum.
soru şu ki ;
sevmediğiniz huyları ısrarla belirttiğiniz halde evlenince giderek arttı mı yoksa düzelme yaşadınız mı?
elbette bunlar bireyden bireye değişecektir ama düşüncelerinizi, yaşadıklarınızı merak ediyorum,,
canım çatışma herzaman devam ediyor. hatta ben şunu düşünüyorum: erkek diyorki, nasıl olsa benimle evli kolay kolay benden ayrılamaz, o yüzden biraz umursamıyor!
sevmediğim huylara gelince, bana ok ok derdi, yinede yapardı. çook nadir dir, o erkeğe kalmış şeyler, o huyundan fedarkarlık yapabiliyorsa yapıyordur, yapamıyorsa, ben yapamıyorum, artık sen göz yumarsın demek zorundadır.
açıkcası şu canım:
evlilik bekarlık hayatına göre çok çoook zordur. Nasıl olsa o cepte diyorlar, rahat takılıyorlar. Çünkü sen bir bayansın, evlenip ayrılmak bir bayan için, toplumda kötü algılanıyor.
Erkekler biliyorsun el değmemiş birini istiyorlar bu toplum böyle bir toplum maalesef.
tartışmalar, sorumluklar arttıkça, onlarda büyüyor. Bu sefer başka sorunlar çıkıyor inan bana. seni korkutmak istemiyorum.
Evlilik başlı başına zaten stress demek. iki yabancı insan, birbirinizi yaşadıkca tanıyacaksınız.
evli bir erkek, bekarlıkta o özgürlüğünü arıyor. Zaten okuduysan, herkes erkek hakkında nelerden şikayet ediyor öyle değilmi.
yok ben yokken gizli yasaklı sitelere girdi, yok geçelere kadar eve gelmiyor vs. gibi.
bir bekar erkek annesinin evinde annesine hesap veriyormu? anne ben buraya gidebilirmiyim vs gibi.
hesap veriyormuydu peki?? yani demem oki, aslında bayanlardan bir sorun çıkmıyor. bir erkek eşine şundan problem çıkarır, dışarı çıkmayacaksın,
mini etek giyinmeyeceksin vs gibi. yani kıskanç durumlarda. bir erkeğin yükünü kaldırmaya güçün yeterse, evlenmeye hazırsın demektir.
yaaa arkadaşım, işte biz bayanlar doğuştan beri anaç, fedakarlık özelliğine sahip olduğumuz için, mecburen bazı şeyleri göz yummak zorunda kalıyoruz.
Bende evlendikten sorna öğrendim, geç oldu ama öğrendim. Evlilikte keramet vardır, fakat evlilik çoooooook zordur....
ben açıkcası burda yazanlardan çok etkileniyorum hemen empati yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi ben de böyle olur muyum evlensek değişir mi acaba böyle yapar mı fln diye
şuan mutluyuz sorunumuz yok öyle şükür ki ama göremediğim yönlerini de görmeyi isterim açıkcası ama mümkün mü pek bilmiyorum. yaşayarak görücem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?