- 23 Ocak 2015
- 249
- 233
- 43
- Konu Sahibi annesininkartanesi
Esimle aram epeyidir cok iyi değil,ailevi meseleler maddi meseleler is meseleleri coluk cocuk derken bizde birbirimize saygi duymamaya deger vermemeye basladik.aslinda ben duygusal biriyim esimden bi isik gorsem fazlasiyla karsiligini veririm.fakat esim genel olarak ilgisiz duygusuz hissiz.benimde ilgiye ihtiyacim var 2 cocugum var zor hamilelik zor dogum.evimle temizligimle esimin giyimiyle yemegimle çocuklarımla son derece ilgiliyim,kendimde bakimli temizligime onem veren biriyim.o ise sabah ise aksam eve yemek yiyip tv yada pc ye oturan,sohbet muhabbet yok sonrada ben cocugumla ilgilenirken yatar uyur.beraber vakit gecirmek istemez.mesela cocuklari annene veya anneme birakalim bi gün bizim olsun demez ki cocuklarlada biryere cikartmak istemez cocunluk.boyleyken yatak odasindan hic bahsetmeme gerek yok,bahsedilecek bisey yok çünkü
ben bu duruma care bulabilirmiyim acaba umuduyla internetten arastirmaya kalktim ve gordumki benim durumumda veya az iyi yada kotu durumlari olan ve kocalarinin ilgisizliginden umursamazligindan deger gorememekten sikayetci bir suru konu acilmis.neden erkekler boyle yada biz nerde hata yapiyoruz yada evlilik boylemi sürer,buyrun beraber fikir alip verelim