Evlendikten sonra ilgi alakayi 90° tersine döndüren eşler

annesininkartanesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
249
233
43
Esimle aram epeyidir cok iyi değil,ailevi meseleler maddi meseleler is meseleleri coluk cocuk derken bizde birbirimize saygi duymamaya deger vermemeye basladik.aslinda ben duygusal biriyim esimden bi isik gorsem fazlasiyla karsiligini veririm.fakat esim genel olarak ilgisiz duygusuz hissiz.benimde ilgiye ihtiyacim var 2 cocugum var zor hamilelik zor dogum.evimle temizligimle esimin giyimiyle yemegimle çocuklarımla son derece ilgiliyim,kendimde bakimli temizligime onem veren biriyim.o ise sabah ise aksam eve yemek yiyip tv yada pc ye oturan,sohbet muhabbet yok sonrada ben cocugumla ilgilenirken yatar uyur.beraber vakit gecirmek istemez.mesela cocuklari annene veya anneme birakalim bi gün bizim olsun demez ki cocuklarlada biryere cikartmak istemez cocunluk.boyleyken yatak odasindan hic bahsetmeme gerek yok,bahsedilecek bisey yok çünkü :KK12: ben bu duruma care bulabilirmiyim acaba umuduyla internetten arastirmaya kalktim ve gordumki benim durumumda veya az iyi yada kotu durumlari olan ve kocalarinin ilgisizliginden umursamazligindan deger gorememekten sikayetci bir suru konu acilmis.neden erkekler boyle yada biz nerde hata yapiyoruz yada evlilik boylemi sürer,buyrun beraber fikir alip verelim :KK58:

peki siz bişeyler yapmayı denediniz mi? ne biliyim küçük sürprizler, onu şaşırtacak bi hediye falan...yanlış anlamayım amacım kesinlikle sizi eleştirmek falan değil.sadece merakımdan soruyorum.çünkü ben evli değilim.lisedeyken bi hocam kocasına yaptığı basit ama sevimli sürprizlerden bahsederdi.eşinin görebileceği yerlere notlar yazıp bıraktığından bahsederdi.sizde bu tarz şeyler yapsanız onu şaşırtsanız hoş olmaz mı? :KK16:

peki siz bişeyler yapmayı denediniz mi? ne biliyim küçük sürprizler, onu şaşırtacak bi hediye falan...yanlış anlamayım amacım kesinlikle sizi eleştirmek falan değil.sadece merakımdan soruyorum.çünkü ben evli değilim.lisedeyken bi hocam kocasına yaptığı basit ama sevimli sürprizlerden bahsederdi.eşinin görebileceği yerlere notlar yazıp bıraktığından bahsederdi.sizde bu tarz şeyler yapsanız onu şaşırtsanız hoş olmaz mı? :KK16:
Inanin bunlarin fazlasini yaptim.bi sure sonra zaten yapilanlar kiymetsizlesiyor siradanlasiyor.mesela benim esim is icin degisik illere gider valizine gül de koyardim notta,esim hic bir dönüşünde bir gül bir parfum vs alip gelmez.asil canimi yakan bunlari yapmasini bilen birisidir,evlenmeden once cok kez hediye alirdi gül verirdi sürpriz yapardi vs.simdi hatayi kendimde ariyorum mesela ama bulamiyorum,kendisine soruyorum benden memnun degilmisin yanlisimmi var bana ilgi gostermiyosun dedigimde dedigi sey sen canimsin balimsin illa biseylermi yapmam lazim,yanlis snliyosun beni isten gucten firsat yok vs vs cok laf ebesidir :KK47:cozemiyorum bu neden boyle anlamadigim mesele bazi adamlarda hanimindan sikayetci yok kahvalti hazirlamaz yok kendine bakmaz eee ben bunlari yapıyorum ama kocam bunlara karsilik hiic bisey yapmiyor,tmm bunlar gorevim olabilir ama bi hosluk yapamazmi senede 1 defa yas gunum bir defa evlilik yil donumumden birinide kutlamazmi insan:KK61: ne kadar onem verdigimi bildigi halde hemde.

Inanin bunlarin fazlasini yaptim.bi sure sonra zaten yapilanlar kiymetsizlesiyor siradanlasiyor.mesela benim esim is icin degisik illere gider valizine gül de koyardim notta,esim hic bir dönüşünde bir gül bir parfum vs alip gelmez.asil canimi yakan bunlari yapmasini bilen birisidir,evlenmeden once cok kez hediye alirdi gül verirdi sürpriz yapardi vs.simdi hatayi kendimde ariyorum mesela ama bulamiyorum,kendisine soruyorum benden memnun degilmisin yanlisimmi var bana ilgi gostermiyosun dedigimde dedigi sey sen canimsin balimsin illa biseylermi yapmam lazim,yanlis snliyosun beni isten gucten firsat yok vs vs cok laf ebesidir :KK47:cozemiyorum bu neden boyle anlamadigim mesele bazi adamlarda hanimindan sikayetci yok kahvalti hazirlamaz yok kendine bakmaz eee ben bunlari yapıyorum ama kocam bunlara karsilik hiic bisey yapmiyor,tmm bunlar gorevim olabilir ama bi hosluk yapamazmi senede 1 defa yas gunum bir defa evlilik yil donumumden birinide kutlamazmi insan:KK61: ne kadar onem verdigimi bildigi halde hemde.

aynı dert bende de mevcut gerçektende bir süre sonra sürprizler etkisiz eleman haline geliyor sıradanlaşıyor. sorduğumda işten güçten diye cvp alıyorum. ikimizde çalışyoruz 8 yaşında çocuğumuz var. akşamları görüşüyoruz sadece ama elinde telefon yanında tv kumandası soru sorunda baş hareketleriyle cvp veriyor. hiç birşey demiyim kendi anlasın diye bekledim değişme olmadı. konuştum hiç birşey yokken sorun çıkarır oldum. ne yapsam fayda etmedi. çok mutsuzum :KK61:ne yapacağımı nasıl düzeleceğimizi bilmiyorum. çocukla da ilgilenmiyor doğru düzgün. ama sorsan dünyanın en iyi babası ve kocası. nerdesin diye sorduğumda çocuk muyum ben diye cvp veriyor

aynı dert bende de mevcut gerçektende bir süre sonra sürprizler etkisiz eleman haline geliyor sıradanlaşıyor. sorduğumda işten güçten diye cvp alıyorum. ikimizde çalışyoruz 8 yaşında çocuğumuz var. akşamları görüşüyoruz sadece ama elinde telefon yanında tv kumandası soru sorunda baş hareketleriyle cvp veriyor. hiç birşey demiyim kendi anlasın diye bekledim değişme olmadı. konuştum hiç birşey yokken sorun çıkarır oldum. ne yapsam fayda etmedi. çok mutsuzum :KK61:ne yapacağımı nasıl düzeleceğimizi bilmiyorum. çocukla da ilgilenmiyor doğru düzgün. ama sorsan dünyanın en iyi babası ve kocası. nerdesin diye sorduğumda çocuk muyum ben diye cvp veriyor
Asagi yukari ayni iste,ve biz gibi yasayan bir sürü cift var eminim.ama ne yapmal lazim bilmiyorum,once ilgiliydim sonra karsilik goremeyince bende biraktim ama bu ona dokunmuyor bile umrunda degil.bu beni daha cok delirtiyo bende napicami sasirdim,baska biri desem bilmiyorum is saatinde iste ev saatinde evde,isi nedeniyle sosyal biri bir sürü de bayanla muhatab oluyor ama elle tutulur bisey olmadi hic.bu adam yuzunden paranoyak oldum ruyalarimda bile aldatildugimi goruyorum,ama onun icin hersey normal,bizmi cok sey istiyoruz bilmiyorum kio_O

Ayni dertten ben de muzdaribim.. birbucuk yillik evliyim, oncesinde dort yillik bir arkadasligimiz vardi.. iliskimizde ilk iki sene o kadar guzeldi ki. Sonra bozuldu birseyler.. biz neye neden direttik ve evlendik bilmiyorum, cok sk soruyorum kendime bu soruyu.. su an cok mutsuzuz ikimizde.. surekli kavgalar, tartismalar.. daha evliligimizin yili dolmadan iki ay ayni evin icinde kus kaldik.. cozemiyorum artik onu. Su an gereksiz bi mesele yuzunden yine kustuk, ben adim attim, o sinirim gecene kadar konusmayacagim dedi.. haksiz olsa da hakli olsa da adim atmiyor hic.. ozlemiyor, ben uzuldum diye uzulmuyor.. sanirim sogudu benden..

Erkegin kadinla tartismasi bence sacma ve yakisiksiz,yani konusarak tamamda sesi yükseltip trip atmalar kusmeler karisina karsi soguk davranmalar ne bileyim ben yakistirmiyorum.gunumuzde erkekler naz yapıyor trip atiyor küsüyor :KK57: erkek dedigin konu uzerine tartisacak kirmadan tabi kadinda ayni sekilde ama kirilmalar basliyorsa erkek hemen alttan alacak,bazen minik tartismalar bir iki gun kusluk iyi olur,guzel barismalar icin tabi bundada adimi erkek atacak.erkek erkekligini kadin kadinligini bilecek :KK68:çünkü biz kadiniz ruhumuz ince bi kere:21: ama onlar oyle degil bak simdi esim misil misil uyuyor ben evliligimin yolunda gitmesi icin sabah aksam kk da gurmedigim konu birakmiyorum:KK51: aslinda yuzumuze gulerek iki tatli söze herseyi yaptirabilirler :KK24:

Is, guc, para bahane.. Benim eşimde çok yoğun calisiyor. Zamanında maddi sıkıntılarımızda oldu illa şaşalı şeylere gerek yok eşim tuvalet kagidina not yazmis bikere işe gitmeden once :D ben kalkip wcye girince tuvalet kagidini koparttirken gördum. Bu bile o an insanin gulumsemesine yetiyor. Sadece "yapmak istemiyor." Cunku boyle seyleri bilmeyen bir adamda degilmis sevgiliyken yapiyormuş. Ee daha ne?
Konuştuğunda bahane sunuyorsa sürekli, senin yaptigin hosluklara karsilik vermiyorsa ne yapilir ki. Icinden gelmiyor, zorlamada olmaz işte

Is, guc, para bahane.. Benim eşimde çok yoğun calisiyor. Zamanında maddi sıkıntılarımızda oldu illa şaşalı şeylere gerek yok eşim tuvalet kagidina not yazmis bikere işe gitmeden once :KK70: ben kalkip wcye girince tuvalet kagidini koparttirken gördum. Bu bile o an insanin gulumsemesine yetiyor. Sadece "yapmak istemiyor." Cunku boyle seyleri bilmeyen bir adamda degilmis sevgiliyken yapiyormuş. Ee daha ne?
Konuştuğunda bahane sunuyorsa sürekli, senin yaptigin hosluklara karsilik vermiyorsa ne yapilir ki. Icinden gelmiyor, zorlamada olmaz işte
Evet biliyorum bende zaten icinden gelmedigini,ama kadinim sonucta ilgi istiyorum haliyle çünkü o benim kocam bi sure gormezden gelsemde bi patlama anim da oluyor vallahi kimse tutamiyor ozaman beni :KK55: ama bunun uzerine degilde artik o anki sinirime ne sebepse.. e bi yerden sonra gurur giriyor imalarimdan anlamayinca bende susuyorum ama nasil susmaksa corba tabagni verirken kafasina gecirmek geliyo icimden mesela ve bunu oda farkediyor ama sebebi anlamiyor:KK34:

Back
X