Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 Sene oldu hala tık yok canımEvet arkadaslar başlıktan da belline zaman hamile kaldınız
1 sene 2 ay olmuştu 5 hafta önce düşük yaptımEvet arkadaslar başlıktan da belline zaman hamile kaldınız
Allah nasip eder insallah tekrar1 sene 2 ay olmuştu 5 hafta önce düşük yaptım![]()
Amin inşallahAllah nasip eder insallah tekrar![]()
Ahhh7 yıl sonra anca kalabildik onuda kaybettim![]()
Kırmak istemem Sebepsiz mi olmuyor sorun nu var11 senedir bekliyorum![]()
Iki sene korundunuz mu yoksa korunmadan mi iki sene sürdüBile isteye 2 yıl sonra hamile kaldim
Kırmak istemem Sebepsiz mi olmuyor sorun nu var
Umudunuz olsun isterimYok canım estafurullah.
Hiçbir sorun yok diyorlar ikimizede.
Denemediğim yol kalmadı olmadı
En son umut mersinde ahmet yıldızbakanda aşılama yaptırıcam. Onada çok iyi diyorlar
Amin aminnn inşallah güzel haberlerini aliriz keseyi görürsün6 ay sonra kaldım düştü ondan bı buçuk sene sonra kimyasal oldu bı ay sonra yine hamilelik oldu düştü son düşükten bı sene sonra şimdi yine hamileyim daha kese için gidecem inşallah bu sefer sagsalim kucağıma alırım herşey kısmet canım bazen hamile kalsanda olmuyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlada evlatsizliklada imtihan etmesin![]()
Umudunuz olsun isterimbir öğretmenim vardı bebegi olmuyordu sebepsiz demisler tüp bebek asilama vs herseyi denemislerdi ah artik olmuyor kabul edelim diyip tatile çıkmışlar balona binmis paraşüt yapmis at sırtında gezmis
eve gelmis ki tedavisiz kendinden hamile kalmış birde komsumuz vardi 7 sene sebepsiz olmamis yedi senenin sonunda bıkıp bırakmışlar kadin kabullendim diuor ve kendiliginden gebe kalmis rabbim isteyen hickimsenin kucağını boş koymasin inşallah
rabbim size de bizlere de nasip etsin evlat
Sene olmadi aslinda yeni evliyimAmiin canım inşaAllah. Sen kaç senedir bekliyorsun?
Hayırlısı2 senedir korunuyoruz, ilk defa bu ayın sonunda bırakacağız korunmayı. Bakalım hayırlısı![]()
İnşallahHayırlısıinsallah hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur bizde uc aydir falan korunmuyoruz henüz göremedik pozitifi