Evlendikten sonra kac ay da hamile kaldiniz

Kızlar merhaba, hamile kalmaya karar verdiğinizde doktor kontrolüne gittiniz mi
Ben gittim, regl döneminde değildim o yüzden hormonlara bakmadı, yumurtalık ve rahim kontrolü yaptı, kan aldı tiroid ve kızamıkçık baktı

Ben gittim, regl döneminde değildim o yüzden hormonlara bakmadı, yumurtalık ve rahim kontrolü yaptı, kan aldı tiroid ve kızamıkçık baktı
Tamamdır bende tereddütte kaldım, bizde 1 yıllık evliyiz. 2-3 ay oldu denemeye karar verelim regli günüm 25 Eylül diğer ay umarım güzel haberler veririz birbirimize ♥

Tamamdır bende tereddütte kaldım, bizde 1 yıllık evliyiz. 2-3 ay oldu denemeye karar verelim regli günüm 25 Eylül diğer ay umarım güzel haberler veririz birbirimize ♥
Biz de bu ay deneyeceğiz ilk olarak bakalım, hayırlı haberlerle inşallah 🧡

bizde 2 yıldır evlilyiz ilk yıl korunmuştuk sonrasında 5. ayda kimyasal oldu 6.ayda gebe kaldım şuan 5 aylık hamileyim çok şükür bende çok kafaya takıyordum adetlerimde düzensizdi ama düşünmeğim ayda hamile kaldım
Ne kadar güzel tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥

Hayır. Son 2 ay kullandım. İlk kullandığımda da yakaladım ama gebelik oluşmadı ikincisinde tuttu
Anladım ben ilk defa kullanacağım da ondan merak ettim :) teşekkür ederim

Sene olmadi aslinda yeni evliyim 😊 esim 32, ben 24 yaşındayım çalışıyorum bebek düşünüyoruz yani ikimizde istiyoruz bir sene korunalim demistik basta ama sonra ha diyince olmadığını duyduk şimdi korunmuyoruz ama üç aydır pozitif yok biliyorum çok bekleyenler var evlat için yanıp tutuşanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kaçıncı ay gebe kaldınıZ acaba

Back
X