tehdit unsuru olarak görmek...evet bekarım ama onca geçen yıllar içerisinde kimsenin haremine göz dikmeyeceğini sanırım en iy iyakın dostlarım bilemli diye düşünüyorum
ister istemez bir resmiyet giriyor.taş çatlasa 1-2 arkadaşım bu kuralın dışında..biri çok sevdiğim kankam zaten,üniversite yıllarımdan..hani bir tabir vardır, beni istemeyeni ben hiç istemem , diye...aynen öyle işte..
bende bendeeee bekarımmmm
dediğin gibi ,maddi olanaklar giriyor sanırım işin içine,bakıyorum mesela arkadaşım evine arkadaşını davet edicek-bu bir yıldan fazladır evli olan ve bir kere evine gittiğim,eşli arkadaşlarını çağırıyordu artık
- nasıl bir ayrıntı...yahuu derler yaa insan karşısındakini kendi gibi bilir diye...bir çay demlemenin ,bir kek yapmanın günümüzde nasıl bir masrafı var bilmiyorum,maksat sohbet olmalı...ama şu kadarcık şeyde bile gösteriş o kadar planda ki anlatamam..resmiyet en güzeli sanırım,kalp kırmamak, samimiyetini anlayan dostlarınla siz de vakit geçirirsiniz..arkadaşlık,dostluk da emek ister..haketmeyenlere yakışır davranmak lazım bu yüzden