merhaba kk ailesi.. :)
evlenmeyi düşündüğüm adamla bir süredir evlendikten sonra oturulacak yer konusunda anlaşmazlık içerisindeyiz
bu durum benim çok canımı sıkıyor.. aynı şehrin farklı semtlerinde oturuyoruz.. ben onun oturduğu yeri beğenmiyorum. benim oturduğum semtte yaşamak istiyorum. ki zaten onlar senelerce benim oturduğum semtte yaşamışlar daha yeni taşınmışlar şimdiki oturdukları yere.. bu yüzden erkek arkadaşım bana ' biz ordaki herşeyimizi sattık buraya taşındık şimdi ben tekrar oraya dönemem diyor.. ' biliyorum ailesinden çekiniyor
şimdi belki durumları yoktur diye düşüneceksiniz ama maddi durumları falan gayet iyi.. benim bulunduğum yerde yaşama imkanı haydi haydi var yani
ama gelmiyor 

ayrılmıyor da benden.. illa beni oraya götürmek istiyor.. bense mutsuz olacağım bir yerde yaşamak istemiyorum.. bu konu yüzünden benim içim hiç rahat değil.. çoğu zaman istemeden de olsa ona soğuk ve kötü davranıyorum 

ne yapabiliriz sizce bu konuda
ben haksızmıyım sizce
bu konuyu çözümleyemediğimiz için çok istememize rağmen evlilik yolunda bir adım atamıyoruz.
bu arada şunu da söyleyeyim.. erkek arkadaşımın hemen hemen bütün akrabaları benim oturduğum yerde oturuyor.. ordaysa sadece annesi babası ve evli olan abisi var.. abisiyle aynı apartmanda oturuyorlar.. annesi ve babası şimdi erkek arkadaşıma da ordan bi daire almış :s oysa ki kaç kere demiştim ona ' konuş annenle babanla.. orda oturmak istemediğimizi söyle.. ' diye.. ama konuşmamış..
annesi babası da kendi kafasına göre yine ordan bi daire almışlar erkek arkadaşım için
biz şimdi napıcaz
benim orda yaşamamın mümkünatı yok

evlenmeyi düşündüğüm adamla bir süredir evlendikten sonra oturulacak yer konusunda anlaşmazlık içerisindeyiz

ne yapabiliriz sizce bu konuda

bu arada şunu da söyleyeyim.. erkek arkadaşımın hemen hemen bütün akrabaları benim oturduğum yerde oturuyor.. ordaysa sadece annesi babası ve evli olan abisi var.. abisiyle aynı apartmanda oturuyorlar.. annesi ve babası şimdi erkek arkadaşıma da ordan bi daire almış :s oysa ki kaç kere demiştim ona ' konuş annenle babanla.. orda oturmak istemediğimizi söyle.. ' diye.. ama konuşmamış..

Son düzenleme: