evlendikten sonra oturulacak yer konusu.. :( :(

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
merhaba kk ailesi.. :)

evlenmeyi düşündüğüm adamla bir süredir evlendikten sonra oturulacak yer konusunda anlaşmazlık içerisindeyiz :( bu durum benim çok canımı sıkıyor.. aynı şehrin farklı semtlerinde oturuyoruz.. ben onun oturduğu yeri beğenmiyorum. benim oturduğum semtte yaşamak istiyorum. ki zaten onlar senelerce benim oturduğum semtte yaşamışlar daha yeni taşınmışlar şimdiki oturdukları yere.. bu yüzden erkek arkadaşım bana ' biz ordaki herşeyimizi sattık buraya taşındık şimdi ben tekrar oraya dönemem diyor.. ' biliyorum ailesinden çekiniyor :( şimdi belki durumları yoktur diye düşüneceksiniz ama maddi durumları falan gayet iyi.. benim bulunduğum yerde yaşama imkanı haydi haydi var yani :( ama gelmiyor :(:(:( ayrılmıyor da benden.. illa beni oraya götürmek istiyor.. bense mutsuz olacağım bir yerde yaşamak istemiyorum.. bu konu yüzünden benim içim hiç rahat değil.. çoğu zaman istemeden de olsa ona soğuk ve kötü davranıyorum :(:(

ne yapabiliriz sizce bu konuda :ssz: ben haksızmıyım sizce :ssz: bu konuyu çözümleyemediğimiz için çok istememize rağmen evlilik yolunda bir adım atamıyoruz.

bu arada şunu da söyleyeyim.. erkek arkadaşımın hemen hemen bütün akrabaları benim oturduğum yerde oturuyor.. ordaysa sadece annesi babası ve evli olan abisi var.. abisiyle aynı apartmanda oturuyorlar.. annesi ve babası şimdi erkek arkadaşıma da ordan bi daire almış :s oysa ki kaç kere demiştim ona ' konuş annenle babanla.. orda oturmak istemediğimizi söyle.. ' diye.. ama konuşmamış.. :( annesi babası da kendi kafasına göre yine ordan bi daire almışlar erkek arkadaşım için :( biz şimdi napıcaz :( benim orda yaşamamın mümkünatı yok :43: :43:

Son düzenleme:
Ya evi satacaklar ortak karalastirdiginiz yerden alacaklar. Yada bitireceksin bu ikiskiyi. Tercih senin. Ama ben omrumde hiic gormedim ayni yerde mutlu olan ciftleri. İyi dusun kararindan cayma derim. Simdi aglarsin da Allah korusun ilerde daha cok aglarsin.

öyel bir yazmışsın ki senin istemediğin yerde oturcaksn diye ayrılcakmışsın gibi ki yazdığın şu cümleden çıkardım
ama gelmiyor :(:(:( ayrılmıyor da benden.
pardon ama evmi alıyosunuz kendinize eş mi :20:
bende evlenince başka bi yere gidicem semt değil şehir değiştiricem ve benim orda tanıdığım kimse olmıcak akrabayaı geçtim arkadaşta yok.ama ben erkek arkadaşımı seviyorum ve akşam olunca 4 duvar içinde ben ve sevdiceğim olucak sokaktaki insanlarla birlikte yaşamıcam bu şekilde bi daha düşün.dert edilcek bi durum değil senin durumun.sadece canın sorun yaratmak istemiş hepsi bu.
ailesinin maddi durumu ne kadar güzel yerinde kiradada oturabilirdin bunları düşün :34:

Sen orda mutsuz olucaksın ama belki o da senin istediğin yerde mutsuz olacak.
bu durumda 3.bir semt düşünüp orada oturabilirsiniz.

hazir dairede varmis,ne guzel.. Sevdigin adam yaninda olduktan sonra nerede oturdugunun ne onemi varki ??
Kadinlar evlendikleri adamin yanina giderler bu kadar basit .. Sonucta Ayni sehir icindesiniz. Ya gideceksin,(sanki uzaya) yada senin oldugun yerde oturacak birini bulacaksin!

Son düzenleme:
ben de öyle diyorum.. madem sana sormadan kendi kafalarına göre ev almışlar o zaman şimdi aldıkları gibi satsınlar diyorum.. :( ayrılmak istemiyorum ama böyle devam ederse benden ayrılmak zorunda kalıcak sanırım.

Ya evi satacaklar ortak karalastirdiginiz yerden alacaklar. Yada bitireceksin bu ikiskiyi. Tercih senin. Ama ben omrumde hiic gormedim ayni yerde mutlu olan ciftleri. İyi dusun kararindan cayma derim. Simdi aglarsin da Allah korusun ilerde daha cok aglarsin.

zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler tatlım.. o zaman ben sana şöyle açıklayayım.. sen cesaretli bir insansındır yada karakterin o şekildedir dünyanın öbür ucuna bile gidebilirsin.. ama ben sevdiklerimden ailemden uzakta biryerde yaşamayı tercih etmiyorum.. bu da benim karakterim.. üstelik sadece bu da deil. oturdukları yer site. koca koca binalar var hep 15 20 katlı. erkek arkadaşımın dairesi 9. katta.. ben onca bina arasında mutlu huzurlu olacağımı hiç sanmıyorum. ki benim ailemin evi ikinci katta. ben ikinci kattaki camları bile silemiyorum düşün.. anlayacağın 9. kattaki cama yaklaştığımda bile başım dönmeye başlıyor.. ayrıca asansörde de daralıyorum. ben onca katı hep merdivenlerden mi inip çıkacağım.. kısacası naz yada inat yapmıyorum.. bütün ömrümü tedirginlik içerisinde mi geçireyim. umarım beni anlayabilirsin..

öyel bir yazmışsın ki senin istemediğin yerde oturcaksn diye ayrılcakmışsın gibi ki yazdığın şu cümleden çıkardım
ama gelmiyor :(:(:( ayrılmıyor da benden.
pardon ama evmi alıyosunuz kendinize eş mi :20:
bende evlenince başka bi yere gidicem semt değil şehir değiştiricem ve benim orda tanıdığım kimse olmıcak akrabayaı geçtim arkadaşta yok.ama ben erkek arkadaşımı seviyorum ve akşam olunca 4 duvar içinde ben ve sevdiceğim olucak sokaktaki insanlarla birlikte yaşamıcam bu şekilde bi daha düşün.dert edilcek bi durum değil senin durumun.sadece canın sorun yaratmak istemiş hepsi bu.
ailesinin maddi durumu ne kadar güzel yerinde kiradada oturabilirdin bunları düşün :34:

amin..

Allah başka dert vermesin ne diyim!!!

ben de diyorum istersen farklı bir yer olsun diyorum.. o da ' ben aileme söz verdim onları bırakamam.. ' diyor :52: sonuçta artık senin ailen benim diyorum.. bişey diyemiyor..

Sen orda mutsuz olucaksın ama belki o da senin istediğin yerde mutsuz olacak.
bu durumda 3.bir semt düşünüp orada oturabilirsiniz.

evet mart ayında başlayan ilişkim tatlım ;)

açtığın konulara bakınca tanıdım seni
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ayan-iliskimde-kafamdaki-soru-isaretleri.html
sanırım 15 martta başladığın ilişiki bu yada facede konuşup tansiyonum düştü numarası yapmayı planladığın.
mutlu ol ne diyim allah hakkında hayırlısını versin :9:

benim oturduğum yerde oturacak kişi çok ta şuandaki sevgilim kadar sözümü dinleyen beni üzmeyecek ağlatmayacak olan birini bulabilirmiyim onu bilemiyorum..

hazir dairede varmis,ne guzel.. Sevdigin adam yaninda olduktan sonra nerede oturdugunun ne onemi varki ??
Kadinlar evlendikleri adamin yanina giderler bu kadar basit .. Sonucta Ayni sehir icindesiniz. Ya gideceksin,(sanki uzaya) yada senin oldugun yerde oturacak birini bulacaksin!

canım şu ana kadar ayrıl gitsin diyenlere ateş püskürdüm ne kolay sölüyosunuz diye.ama büyük konuşmamak gerekiyomuş.bunu ben sölüyorum.ayrıl gitsin.seninki aşk yada sevgi değil kusura bakma ama çıkar ilişkisi.böle evlilik olmaz.resmen plan yapıyosun çok ayıp.kimsenin hayatını kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama sen buraya yazdığın ve yorum beklediğin için yazıyorum.çok çok plancısın kusura bakma.daha 1 ay olmuş ev yüzünden ayrılıcaksın olurmu böle bişey ya daha ne kadar tanıdın ki zaten 1 ayda şurda otururuz burda kalırız konuşuyosunuz.tamam konuşulur ama bu ciddiyette konuşulmaz.yok olmazsa ayrılma durumun var gibi.
sen evlenmkemi istiyosun yoksa ölene kadar sürekli bi plan pazarlık içinde olmakmı.senden habersiz aldılar şimdide satsınlar demek ne demek 1 ayda aile işlerine ne kadar çok girmişin tebrik ediyorum seni ama çok ayıp çok :20:

birlikteliği olan ve seven bi insan bu kelimeleri kullanmaz
benim oturduğum yerde oturacak kişi çok ta şuandaki sevgilim kadar sözümü dinleyen beni üzmeyecek ağlatmayacak olan birini bulabilirmiyim onu bilemiyorum..

sanırım daha büyümedin canım :20:

Son düzenleme:
arayan bulur,o ayrida. eh ne istiyon o zaman,sozunu dinleyen birini bulmussun,gidiver oturdugu yere.Hey allahim :1: sen bu cocuguda gercekten seviyormusun?Bana oyle gelmedide.

canım şu ana kadar ayrıl gitsin diyenlere ateş püskürdüm ne kolay sölüyosunuz diye.ama büyük konuşmamak gerekiyomuş.bunu ben sölüyorum.ayrıl gitsin.seninki aşk yada sevgi değil kusura bakma ama çıkar ilişkisi.böle evlilik olmaz.resmen plan yapıyosun çok ayıp.kimsenin hayatını kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama sen buraya yazdığın ve yorum beklediğin için yazıyorum.çok çok plancısın kusura bakma.daha 1 ay olmuş ev yüzünden ayrılıcaksın olurmu böle bişey ya daha ne kadar tanıdın ki zaten 1 ayda şurda otururuz burda kalırız konuşuyosunuz.tamam konuşulur ama bu ciddiyette konuşulmaz.yok olmazsa ayrılma durumun var gibi.
sen evlenmkemi istiyosun yoksa ölene kadar sürekli bi plan pazarlık içinde olmakmı.senden habersiz aldılar şimdide satsınlar demek ne demek 1 ayda aile işlerine ne kadar çok girmişin tebrik ediyorum seni ama çok ayıp çok :20:

ben ce de sevdigin yanında olsun nerde yasarsan yasa bak ben bir senedir eşimin ailesinin evindeyim ama onun için katlanıyorum zamanı gelince cıkarı beni zaten o evden dimi kızlar

butun actigi konular,baska baska cocuklarla ilgili :S bunlada daha bir ay olmus,nerde oturacaklar kavgasi yapiyorlar.
cevabin icin opiyorum seni,hislerime tercuman olmussun, Ama bu konuya bu kadar kafa patlattigim yeter.
Karsimizda ergenlik doneminde biri var.!

çıkar ilişkisiyle alakası yok.. çıkar ilişkisi olsa ben ona ' istersen kirada oturalım ama rahat huzurlu olduğumuz biryerde oturalım ' demezdim. ille de ev ev diye tuttururdum. ayrıca benimkisi sağlık problemi sayılır anlamıyomusun asansöre binemiyorum diyorum yüksek katlarda camdan baktığımda başım dönüyor düşecek gibi oluyorum diyorum. ayrıca da ilişkimiz martta başladı ama daha önceden de biliyorduk birbirimizi.. biz sadece ciddi düşünüyoruz o yüzden bu konuları konuşuyoruz.. ona kalsa haftaya gelip istiycek beni.. ama ben daha çok erken diyorum.. çıkar ilişkisi olsa emin ol hayatta kaçırmadım hemen gelin isteyin derdim ! ;)

çıkar ilişkisiyle alakası yok.. çıkar ilişkisi olsa ben ona ' istersen kirada oturalım ama rahat huzurlu olduğumuz biryerde oturalım ' demezdim. ille de ev ev diye tuttururdum. ayrıca benimkisi sağlık problemi sayılır anlamıyomusun asansöre binemiyorum diyorum yüksek katlarda camdan baktığımda başım dönüyor düşecek gibi oluyorum diyorum. ayrıca da ilişkimiz martta başladı ama daha önceden de biliyorduk birbirimizi.. biz sadece ciddi düşünüyoruz o yüzden bu konuları konuşuyoruz.. ona kalsa haftaya gelip istiycek beni.. ama ben daha çok erken diyorum.. çıkar ilişkisi olsa emin ol hayatta kaçırmadım hemen gelin isteyin derdim ! ;)

sağlık problemi ayrı bişey bunu konuyla alakası olduğunu sanmıyorum.çıkar ilikisi olduğu apaçık belli ev var ama sen illede kendi yaşadığın yerde istiyosun.madem kiraya bile razısın o zman ailene söle evi satsınlar demendeki amaç ne acaba.
her ilişki ciddi başlamalı zaten.benim ilişkim 5 yılı bitirdi.bizde ciddi başladık.ama ilk aydan kalkıp evin var ama ben başka yerde oturamam sat orayı başka yerden alalım diye ne ona ne ailesine sölesin dye baskı yaptım şimdide yapmıyorum.çünkü baskı yapılcak bi durum değil bu.kendi bencilliğin yüüznden ciddi dediğin ilişkini zedeliyosun o kadar.tabi bu cümleyi "benim oturduğum yerde oturacak kişi çok ta şuandaki sevgilim kadar sözümü dinleyen beni üzmeyecek ağlatmayacak olan birini bulabilirmiyim onu bilemiyorum.." kuran biri ne kadar ciddi olursa bi ilişkide.

mutlu olursun inşallah.yorumumu alıntı yapmazsan sevinirim.daha cevap yazılcak bi durum bulamıyorum.

:1:

bunu soyledinizmi bize- benmi gormedim.Evi satin baska yerden alin dediginizi okudum
daha onceden birbirinizi biliyorsaniz,bu konular icin gec bile kaldiniz o zaman ,
insallah haftaya istemez :1:

Son düzenleme:
Evde hazırmış daha ne istiyorsun..? kredi derdin yok borç ödeme sıkıntın yok.. Hem seven insan semti kafasına takar mı yaa..Minnoşum için ben gezen değiştiririm:16: tamam abartmıyorum ama şehir değiştirmek durumnda kalcam ve bu bana o yanımda olcağı için hiç zor gelmiyor..:73:

şekerim seninkide dert mi allah aşkına aynı şehirde değilmisniz niye bu semt kavgası. çok özledin mi anneni atlarsın otobüse varsa arabana en uzak mesafe 1 saatte gidersin annenin evine. hazır ev kira yok kredi taksidi yok oh mis al eşyalarını döşe gül gibi geçinin gidin. kiraya krediye gidecek parayı yiyin için gezin. hem ayrı evde olduktan sonra aksam kapını kapadıktan sonra annenle aynı semtte oturmuşsun ayrı semtte oturmuşsun bi farkı yok bence.

ya ben naapim ben istanbulda. o amerikada ben gel diyorum o gel diyor bi orta yok bulamadık. birimizden biri bu büyük fedakarlığı yapıp yeni bir kıtada sıfırdan yeni bir hayat kurcak. sen semt için kavga yaratıp huzursuzluk çıkarıyorsun. benim yerime koy kendini.

Sanki ülke seçer gibi vahim yazmışsın.
Alt tarafı semtten semte taşınmaktan sözediyorsun....Hem başka semt mi kalmadı da illaki benim semtime gel yapıyorsunuz ?

Erkek arkadaşının ailesi evi önceden almışsa,kararları yakın yaşamak yönündedir.
Hazır evi sattırıp başka ev aldırman imkansız değil ama zor.

Back
X