tıpcı değilim :)pko bende var canım :) pko tanısı ıcın o gec gelen adet yada hormon dengesızlıgı dısında ultrasondan bakıp yumurtaların kıst seklınde bırıktığını gormelerı gerekır. cok nadır kistsiz olup pko cıkan ınsan var. ınsulın drencıne baktır kadınlık hormonlarına falan :) belkı stresden belkı bı hormon dengesızlıgınden olmus olabılır ^^ bı anda o kıstler olusmuyo aylar yıllar suruyo bırıkmesı tabı o da var:)) kılo aldırdıgı dogru . ama kılo almak da adet duzensızlıgı baslatabılır :) kiloyla pko bırbırını tetıklıyo hep. yumurtlama oldugundan hemen sonra leke olusur mu bılmem 4 5 gun dıye bılıyorum ben dollenme sonrası yerlesmesini ki yerleşirken yerlesme kanaması oluyomus bazılarında o bende olmadı :S hamılelık geçirdim ve dusukle sonuclandı 6 hafta bittiginde. en yuksek hıssettıgım fark kasıklarda agrı oyle adettekınden daha sıcak bı agrı. belde ve karında agrı yoktu. ve goguslerım 2 katına cıkmıstı nerdeyse adette de sıser ama bu sefer daha cok sısmıstı. ... daha 5 haftayken bunları hıssetmıstım 6 da pek fazla kasık agrım olmadı ara ara geldi.:)) ıstıyorsan bebek rabbım ınsallah verır ^^ hayırlısı olsun