Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa canım yaa ne kadar büyük tesadüf.bende senin gibi düşünüyorum tam olarak .:44: bi yorumuna karsılık bişeyler yazmıstım hatta benim gibi düşündügünü görünce şaşırdım ..
:yaa bende aynen senin gibi düşünüyodum biliyomusun ..ev hanımlıgı bizim yapımıza daha uygun galiba.. içinden geliyo insanın ya seviyoruz.. ama hayatta zor .hem eşin hemde kendin çalıstın mı cok cok iyi bence..hemde memurluk öyle zor bişeyde degil aynı anda evinide yönetebilirsin ..benim düşüncem artık böle ..degişti
bence sende korkma..ikisinide aynı anda kolaylıkla sürdürebilirsin ..yeter ki isteyelim dimi
bende bu sene düşünüyorum artık ..bakalım hayırlısı:26:
ben hem evli hemde devlet memuruyum eşimde öyle. nöbet usulü çalısıyorum henüz cocuk yok şimdilik çok güzel herşey.eşinde anlayışlıysa yardım eder.ev hanımlıgı bence belli bir süre sonra insanın hayatını monotonlaştırıyor ve psikolojik bunalıma itiyor etrafımdakilerden biliyorum.evli bir çalısan olarak çalışmanı tavsiye ederim
Once ekmegimi elime alirdim sonrada esimi koluma takardim.
Ayaklarinin uzerinde durmalisin, sonrasi Allah kerim.
Allah hakkinda hayirlisinı nasip etsin, memurluk cok guzel bisi, basarilar dilerim.
Sabah erkenden kalkarken ya da akşam yorgunluktan bitap düştüğünde keşke çalışmasam diye aklından geçirsen de, maaş günü geldiğinde o maaşını çekerken duyduğun mutluluk ve kendine güvenin hiçbirşeye değişilmez.. Allah esirgesin hiçbir şeyin garantisi yok hayatta insanın başına neler neler geliyor.. İşin gücün elinde olsun maddi bakımda ayakların üstünde dur bence..