Evlendikten sonra....?

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?

Kızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?

iyi de sadece tanıştırılmışsınız, belki de siz ondan hoşlanacaksınız ama o sizden hoşlanmayacak.. hemen evlenme moduna girmeyin derim.. ayrıca evlilikte kaç dil bildiğinin, referanslarının, diplomalarının bir önemi olmuyor ne yazık ki.. kriterlerinizi değiştirin..

Kızlar selam
3 dil bilmesi evlilikte bi işe yarıyor mu?

şöyle it kopuk takımından olsa hemen severdin ama bence :)

böyle iyi adamlara değil de serserileri seviyor bazı kızlar şans işte.

Bu konuyu daha önce de acmistin ,onay vermemizi mi bekliyorsun .Sen istemiyorsunuz bu kişiyi ,istesem bu kadar çok düşünmez telefon azcardin.
Ayrica erkeklrrdeki kafa yapısı farkli gezer bir hafta senle olmadı der bırakır seni.aklı sıra ödeşir seninle. Uzulursun

Back
X