Evlendim ama annemsizlige alisamiyorum :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim. Çokkk severek 1 sene sonunda ani sekilde evlendim. Tabiki annemin rizasi vardi oda cok istedi evlenmemizi.İlk zamanlar hiç farkında değildim sonradan sonradan annemi evimi çok özlemeye başladım . çok rahat bi bekar hayatım vardı hep annemle gezer tozardik hergun yaz kış disardaydik . tabiki evlilikle bekar hayati bir değil. Ben evlenince evde annem babam ikisi kaldi. Yani evde kalan son cocuklariydim ben ;:( Annem çalışıyor felan çok sık da gorusemiyoruz. Çok pişman oluyorum keşke annemin yanından ayrılmasaydim gezip tozsaydim onunla diye hep ağlıyorum. Sırf bu yüzden boşanmak geliyor aklıma gidip gene annemin dizinin dibinde olmak istiyorum ama esimle birbirimizi çok seviyoruz ondanda vazgeçmeyi göze alamiyorum. Bu yüzden agresif oluyorum surekli mutsuz halim var bu eşime de yansıyor çok sorun oluyor. :( arkadaslar siz nasıl alistiniz annenizden uzak bi hayat yaşamaya :( çok özlüyorum.. sadece dertlesmek istiyorum :(

Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim. Çokkk severek 1 sene sonunda ani sekilde evlendim. Tabiki annemin rizasi vardi oda cok istedi evlenmemizi.İlk zamanlar hiç farkında değildim sonradan sonradan annemi evimi çok özlemeye başladım . çok rahat bi bekar hayatım vardı hep annemle gezer tozardik hergun yaz kış disardaydik . tabiki evlilikle bekar hayati bir değil. Ben evlenince evde annem babam ikisi kaldi. Yani evde kalan son cocuklariydim ben ;:KK43: Annem çalışıyor felan çok sık da gorusemiyoruz. Çok pişman oluyorum keşke annemin yanından ayrılmasaydim gezip tozsaydim onunla diye hep ağlıyorum. Sırf bu yüzden boşanmak geliyor aklıma gidip gene annemin dizinin dibinde olmak istiyorum ama esimle birbirimizi çok seviyoruz ondanda vazgeçmeyi göze alamiyorum. Bu yüzden agresif oluyorum surekli mutsuz halim var bu eşime de yansıyor çok sorun oluyor. :KK43: arkadaslar siz nasıl alistiniz annenizden uzak bi hayat yaşamaya :KK43: çok özlüyorum.. sadece dertlesmek istiyorum :KK43:
Annemle ilişkim seninkiler gibiydi. Üstelik benim babam da yok. Annem bana 7 saat mesafede yalnız yaşıyor. Napalım, zor zamanlarda yanlarında olacağız biz de. Aynı şehirdeysen hele hiç takmana gerek yok 3 günde bir bile görüşürsünüz

Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim. Çokkk severek 1 sene sonunda ani sekilde evlendim. Tabiki annemin rizasi vardi oda cok istedi evlenmemizi.İlk zamanlar hiç farkında değildim sonradan sonradan annemi evimi çok özlemeye başladım . çok rahat bi bekar hayatım vardı hep annemle gezer tozardik hergun yaz kış disardaydik . tabiki evlilikle bekar hayati bir değil. Ben evlenince evde annem babam ikisi kaldi. Yani evde kalan son cocuklariydim ben ;:KK43: Annem çalışıyor felan çok sık da gorusemiyoruz. Çok pişman oluyorum keşke annemin yanından ayrılmasaydim gezip tozsaydim onunla diye hep ağlıyorum. Sırf bu yüzden boşanmak geliyor aklıma gidip gene annemin dizinin dibinde olmak istiyorum ama esimle birbirimizi çok seviyoruz ondanda vazgeçmeyi göze alamiyorum. Bu yüzden agresif oluyorum surekli mutsuz halim var bu eşime de yansıyor çok sorun oluyor. :KK43: arkadaslar siz nasıl alistiniz annenizden uzak bi hayat yaşamaya :KK43: çok özlüyorum.. sadece dertlesmek istiyorum :KK43:
Evliligin gerektirdigi olgunluga ulasamamissin henuz demek ki. Yeni bir aile kurdun, eski bekar hayatina donsen esinle olamayacaksin bunu dusun. Ozlediginde gidip gorursun annenleri.

:KK42:
Ben de çok özlüyorum. Çalışıyorum da hiç görüşemiyoruz.
3 ay oldu benim de.
Alışırız sanırım zamanla.
Eşine karşı agresif olma ama siz de bir ailesiniz sonuçta artık. Evinize huzur lazım. Evlilik bu muymuş demesin soğumasın senden.

Ah canim benimmmmmm :) uzulme sen..gercekten alisiyorsun. Her dakika dusunme ama kendini mesgul edecek isler bul. Eve seni baglayacak ugraslar edin...

Çocuğun olana kadar pek alışamıyorsun,çocukla az biraz unutuyorsun.ama ben asla bekarken yaşadığım özgürlük ve mutluluğu evlilikte bulamadım.sen inş çözersin bu sorununu,ben çözemedim ve benim de evliliğime yansıyor bu mutsuzluğum

Henüz yeni evlisin alışamamışsın. Bunun için boşanılır mı? Bu sene evlenmeseydin bikaç sene sonra yine evlenecektin.

Ben de evlenip gittim. O yere alışamadım. Zamanla zamanla alışıyor insan.

Özledikçe gidersin anneni görmeye. Bak canlı kanlı bi annen var. Benimkisi kara toprakta 2.5 yıl oldu. İnsan zamanla neye alışmıyor ki.

bence sizinkisi biraz can sıkıntısından alışmışsınız gezmeye tozmaya kursa felan gidin kitap okuyun.anneniz bunları duysa cok uzulur

annemle kardeş gibiyiz. en iyi arkadaşımdır, birlikte gece gündüz gezer eğleniriz. evlendikten sonra daha az yapabiliyoruz bunu ve ne yalan söyleyeyim seni anlıyorum. şimdi eşim işten gelecek yemek yapmam lazım yok ütüsü bilmem nesi resmen evde çocuk bekliyor sanki. annemle daha az zamanımız kalıyor. ben de özlüyorum sorumsuzca kafamıza estiğince gezmeyi. hem annemle hem de çok yakın bir arkadaşım var onunla da aynı şekilde. evlenince depişiyor bazı şeyler elbette ama yapacak br şey yok. bu sebepten ayrılınmaz =) evliliğin cilvesi

1 günde değil 1 yılın sonunda evlenmişsin. Bu da ani olmadığını gösteriyor.
Evliliğe hazır olmayarak sadece duygusal nedenlerle evlendiğini düşünüyorum.
Eşin bu durumda olsaydı ve sana hissettirseydi mutsuz olmaz mıydın? Bencillik ettiğini düşünüyorum. Annenle gene görüşürsün, hatta daha arkadaşvari olacağınızdan çok daha güzel olur ilişkiniz.

Yeni evli oldugun icin duygusalsin alismak zaman alir zaten 1 yilda anca alisiyor insan :KK51:

Bende ayniydim ilk zamanlar, ustelik annemle yurume mesafesindeyiz. Ama zamanla evime alistim simdi evimden cikmak istemiyorum. Merak etme alisirsin zamanla hem ayni sehirdeymissiniz. Cok cok uzaga gelin gidenleri dusun bide. Sanslisin bu konuda en azindan.

bende ılk evlendıgım zamanlar oyleıdım annemle beraber yasardık babam kardesım yok ılk zamanlar coközlerdim sonra ne mı yaptım annemı ıkna ettım oda bızımle yasıyo:)esımde cok memnun bu durumdan hıc bı sorun yok

Sırf bu yüzden boşanmak düşünülür mü yahu :)))
Derdim yok dert yaratayım demişsin kendine resmen, hepimiz geçtik bu yollardan, sakin ol, mantıklı düşün.

annene git gel yap yakınsa kocanın olmadığı zaman diliminde.

dertsizlikten dert arıyor gibi geliyorsunuz kusura bakmayın. ithamlarım ağır gelirse şimdiden özür diliyorum ama annesini toprağa vermiş biri olarak bu derdiniz! çocukça geldi bana.

Boşanıp dönsen, aynı anne-kız ilişkisini, o rahatlığı bulamayacaksın. Çok geç...

Alınmayın ama şımarıklık yaptığınız.18 yaşımda ünv.için ailemden 800km uzağa taşındım 18 yıl oldu ayrılalı.Eşim 12 yaşında okumak için aileden uzağa gitmek zorunda kalmış.Tatillerde hafta sonu zar zor görebiliyormuş.
Evlendikten sonra iyice anneci olan anne kuzusu erkeklerin eşlerine yaptığını eşinize yapıyorsunuz.
Buralarda genel olarak anne kuzuları pek sevilmiyor genel bilin istedim.

Back
X