Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.556
548
Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...

Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Birşey olduğunu sanmıyorum kasıyorsunuz kendinizi ondan rahat olun korkacak birşey yok gerçekten

Ayy bu bile motivasyon benim için. Eşime her seferinde soruyorum ama bu kez daha çok girdi di mi. İlerleme var di mi. :/
Eşine rahatlığı senin vermen lazım sen kendini kasinca olmaz zaten aciyacagini düşünme bana ağzına bişey koy onu isir demişlerdi isirmama bile gerek kalmadı :halay:

Kayganlastirici kullanabilirsiniz. Kendinizi kasmayin kontrolu ele alip hamleler yapmak isterseniz, giris gerceklesene kadar ustte siz olabilirsiniz.

Ben vajinismustum evliligimin 1. Ayında kızlık zarı çıkartma ve genişletme ameliyatı oldum 6_7 aylıkken kendi kendime yendim doktorum toplum baskısından ziyade mukemmelliyetci insanlarda görülen bir şeydir dedi . Önce bı sakinleşmeyi ve rahat olmayı öğren dedi

O duvar gibi şey dediğiniz kas dokusu
Kastiginiz için asla ilerlemez inanılmaz canın acır bıçak saplanır gibi ter dökerek bitap düşersin ağlarsın bukadar kadın nasıl yapıyor sorun ne orda ne var dersin yanlismiyim ?

Kendini kasmayacaksin kas gevşetici ve kayganlastirici alın ve sırf zarı aşmak için değil keyif almak için deneyin

Düşün ben bile yendiysem çocuğum bile oldu :) hayli hayli rahatlamayı ogrenirsin

Orda duvar falan yok tamamen psikolojik
Zar da oyle sandiginiz gibi bisey degil
Zevk alinacak bir eylemi toplumsal baskilarla ne hale getiriyoruz ya saka gibi gercekten
İnanın var ya okumuş etmiş insanım bilgili kültürlü olarak tanınırım. Ama bu hale nasıl gelmişim anlamıyorum kendimi cahil küçük bi kız gibi hissediyorum.

Ben vajinismustum evliligimin 1. Ayında kızlık zarı çıkartma ve genişletme ameliyatı oldum 6_7 aylıkken kendi kendime yendim doktorum toplum baskısından ziyade mukemmelliyetci insanlarda görülen bir şeydir dedi . Önce bı sakinleşmeyi ve rahat olmayı öğren dedi

O duvar gibi şey dediğiniz kas dokusu
Kastiginiz için asla ilerlemez inanılmaz canın acır bıçak saplanır gibi ter dökerek bitap düşersin ağlarsın bukadar kadın nasıl yapıyor sorun ne orda ne var dersin yanlismiyim ?

Kendini kasmayacaksin kas gevşetici ve kayganlastirici alın ve sırf zarı aşmak için değil keyif almak için deneyin
İlk defa size katiliyorum

Bebek yağı aldık ikinci gün, tahriş filan etmiyor korkmuştum başta.
Ph seviyesini bozup bide mantar olmayın
Uygun bı kayganlastirici alın
Bide prezervatif kullanıldığında daha kolay oluyor
Kusura bakma çok açık konuştum ama zar yüzünden ameliyat olunca ayıp diye birşey kalmadı çektiğim sıkıntidan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X