evlendiniz veeee.....

bende başka şehire gelin gidicem ama sanki aynı şehirdede olsam ben evimi ararım gibime geliyor ah ahh kocacım yandıboshayallersmile

annemlerin yanına gidince 1 haftadan sonra sıkılıyorum artık evime gelmek istiyorum kaldığım şehiri sevmiyorum ama evim gibisi yok insan kendi evinde rahat ediyor
sende alışırsın

2 kere yazacağıma 2 sene yazmışım sırnaşık şey canım ben annem babama çok bağlıyım gerçekten onları görmeden duramam ama evimsizde duramıyorum inş sende öyle olursun.ben alıştıysam herkes alışır.allah evine ısınmayı nasip etsin.zaten eşyaların eve yerleşnce insan hevesleniyor hemen.ama tabi ilk aylar zordu hep zaranın kızım diyor şarkısını yüksek yüksek tepeleri falan dinler ağlardım ama çok şükür şuan iyiyim canım :) herşeyin bir zorluğu alışma evresi vardır bide ben evin tek kızıydım düşün gerisini boshayallersmile

bende büyük kızım anneciğim yalnız kalcak buralarda diye düşünüyorum bakalım evime alışırım ama zaman alacağını düşünüyorum seneye bu zamanlar evli olcam yani aslında bir seneden bile az kaldı bilmiyorumkismile birde evimi çeyiz düzmede görücem yani hani gözümde alışmadan hoop burası benimmi olcak Allahtan anlayışlı sözlüm hep yardımcı olurum ben sana diyor :icecream: inşallah sende hep böyle mutlu kalırsın:kedi:

Back
X