evleneceğim adam piskopat çıktı

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
merhaba 1 yıllık bi ilişkim vardı taki benm piskopat arkadaşım aramıza girene kadar:
sms hakkm yok.Bu bahsettiğim arkadaşn tlfdan diğer arkadaşa bi kaç cvp yazdm, verdim tlfnu ama kız benm adıma msjlaşmaya devam etmiş.Ben hiç bişeyn farkında değilim daha sonra bu kız benm erkek arkadaşımı arayıp sevgilin seni aldatıyor msjlarm kanıtlarm var diyor buluşuyorlar.Aklıma hayalime gelmeyecek bi çok şey söylüyor ama bu bahsettiğim kız baya pisikopat söylediği yalanlar oynadığı oyunlar yüzünden işten çıkartıldı.neyse benm sevgilim dediğim adam aptal ki onun bu tüm söylediklerine inanmış halbuki kızn ne olduğunu kendide biliyor ama kız niye yalan söyleyeymiş falan filan.tlfda çok uzatmadım buluştuk anlattım doğruları inanmıyor bana o günde benm iş yerimin yemeği var onca kavgadan sonra kötü oldm aradm arkadaşları gelemicemi söledm ısrar ettiler ağlaya ağlaya gittim olayı bilen bi ablam var o kızın nası biri olduğunu bana inanması gerektiğini anlattı ona ama hala inanmıyor madem öyle dedim bitsin onada yok diyor o zaman affet beni yok, yarn konuşalm bunları,onada yok neyse saat daha erken hadi kalkıyorz dedi ama bugün seni eve bırakmıcam diyor.bu arada banaa masada ne tehtitler savuruyor susuyorm tatsızlık olmasn diye bu masadn benmle kalkmassan seni zorla götürürüm demeye başladı elimi büktü arkadaşlarm farketti durumu.ona diyorm ki beni korkutuyorsn ben seni yolcu edeym git yarn konuşurz dedim.Kalktı kolumdan tuttu herkez ayaklandı tabi ben masada o kadar çok dolmuşum ki kendimden geçip yere yığıldım beni o şekilde gören arkadaşım dayanamayıp ona vurmuş kavga çıktı anlıcanız sonra alıp götürdülr onu dahada olanlar var çok uzun olmasn siz sordukça söylerm 40 yıl düşünsem bunlarn benm başıma geleceğini bilmezdim kötüyüm şimdi hiç tanımamışım onu

Son düzenleme:
Ben hiçbişey anlamadım..onu aldattığından şüpheleniyorda niye bırakmıyor seni...ne diyor peki

adam aşırı sinirlenmiş sadece, neresinde psikopatlık onu anlamadım. kendine hakim olmamş, çok yanlış tabi yaptıgı fakat asıl psikopatlık arkadaşının bana göre

Ben hiçbişey anlamadım..onu aldattığından şüpheleniyorda niye bırakmıyor seni...ne diyor peki

onu zaten bende anlamıyorum diyorum ki inanmıyorsan bitsin yok diyor o zaman affet onada yok bana zarar verecek tehtit ediyor sadece

onu zaten bende anlamıyorum diyorum ki inanmıyorsan bitsin yok diyor o zaman affet onada yok bana zarar verecek tehtit ediyor sadece

adam aşırı sinirlenmiş sadece, neresinde psikopatlık onu anlamadım. kendine hakim olmamş, çok yanlış tabi yaptıgı fakat asıl psikopatlık arkadaşının bana göre

evet çok sinirlenmiş olabilir ben herşeye rağmen yine hak veriyorum ona ama durumuda anlatıyorm o kızın nası bi insan olduğunu biliyor masada herkes ona dil döküyor yapma etme pişman olursun bi iftirayla ilişkinizi bitirmeyn diyor.masada beni hırpalıyor onunla gidersem beni eve bırakmayacağını bana zarar vereceğini,arkadaşlarımın arabasına çarpacağını herkesi hastanelik edeceğini söylüyor böyle sinir mi olur

Noktalama işaretleri kullansaydınız en azından okunurken anlaşılabilir olurdu. Problem nedir peki şimdi?

haklısınız özür dilerim ama kötüyüm herşey daha çok taze acele yazdım biraz

sorun bana inanmamış olması.Onuda geçtim arkadaşlarıma tehtitler savuruyor, yemekte beni ne konuma düşürdü insan sevdiğine kıyar mı?çok sevmiştim onu

İnsan sevdiğine değil normal arkadaşlarına, sokaktaki insana dahi böyle davranmamalı zaten. Ancak maalesef artık nasıl yetiştiriliyorlarsa, kusura bakmayın ama AYI oluyorlar.
Bence siz daha fazla vakit kaybetmeyin. Çok seviyor olabilirsiniz ama gerek yok, dünyada yaşayan milyarlarca erkekten en az 1 tanesi sizi kaldırabilecek kadar kibar olacaktır, emin olabilirsiniz.

Tatlım sen farkında değilsin ama şerden hayır gelmiş sana kızı şer gibi görüyorsun ama allah sana sevgilinin yüzünü göstermiş kızı vesile ederek ne kadarlık ilişkiniz var bilmiyorum ama böyle erkekleri çok iyi bilirim sen ilerde ona desenki mesela; sen evlendikten sonrada bana bunları yaparsın döversin desen ilişki öyle cıvıklaşıyorki kızdırırsan yaparım tabi diyecek rahat bir şekilde. Eğer şimdi göz yumarsan ömrün boyunca çekeceksin % 99 değil % 100 ne demek arkadaşlarının yanında kabalık tehdit kurtul şansın varsa aşk değil saygıdır evliliği yaşatan

şuan kendimi bomboş hissediyorum ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum nasıl olduda bunlar başıma geldi hiç anlamıyorum belkide böylesi daha iyi olduda gördüm gerçek yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…