Evleneceğim kisiye isinamiyorum:(

Elfidam1929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
24
0
1
Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???

Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Evet var. Son konumu oku lütfen. Kardeşimin hatasına düşme. İçin elvermezken kimseye evet deme. Tanımadan asla ciddi bir yola girme. Seni istemeyeni asla isteme. Yola yolda bırakıp gidenin peşinden koşarak yetişme ona. evlenmek zorunda değilsin mutluluk için

Bence o kisiyi unitana kadar kimseyle hic birsey baslama. Bu senide yipratir en cok karsidaki insani yipratir ve o kisiye haksizlik olur

Yaomacik davranmak zorunda kalacaksın. Icinden gelmedi halde yaninda olacaksin vs.
Ikinizede en cok o cocuga yazik etme. Ne yapacaksan once onu unut sonra yap. Eger bu ahlde evlenirsen zaten saglikli bir evlilik olmaz.

Bence o kisiyi unitana kadar kimseyle hic birsey baslama. Bu senide yipratir en cok karsidaki insani yipratir ve o kisiye haksizlik olur

Yaomacik davranmak zorunda kalacaksın. Icinden gelmedi halde yaninda olacaksin vs.
Ikinizede en cok o cocuga yazik etme. Ne yapacaksan once onu unut sonra yap. Eger bu ahlde evlenirsen zaten saglikli bir evlilik olmaz.
Tıpkı kardeşimin hatası :( ah vah.. :(

Zorla evlendirmek istemiyorlar dimi ? O yüzden biraz bekle acılarını biraz hafiflet. Bu kadar aklinda iken yeni kisi sadece yara bandı olur.

Unutmak istiyorum cok bu isinamama durumuda benim kendimi kapatmamla alakali ilk erkek arkadasim okadar baglanmisimki yeryuzundeki diger tum insanlar benim icin yok hicbir anlsmlari yok..olumsuz yonu cok yani oyleymis sonradan ortaya cikti..simdi kendine gore birini bulmus kendisiyle ayni kafadan surekli resim koymalar gezmeler tozmalar yani hayat onun icin muhtesem olmus tekrardan sevmis sevilmis kisa surede..onunla bir sonum yok benim fskat surekli karsilastirma yapiyorum ve mutsuzum cok..suan yanimda olmak isteyen insanada haksizlik yapiyorum ilgilenmek istiyo konusmak istiyo hatta niyeticiddi ama iyi bir insan oldugunh dusunuyorum bana iyi sahip cikacagini gercekten adam gibi bir adam belkide ama olmuyo kendimi sartladigim icinmidir bilmiyorum..hic icimde heyecan yada istek yok..olmasinida yasim artik geldi bir duzen kurayim diye isteyebilirim ancak ..sonradan seversin diyen evli bayanlara soruyorum dogrumu bu sonradan sevebilirmiyim:((((

sevmediğiniz biri ile sakın evlenmeyin hem size hem karşınızdakine yazık olur..

hele hele bir başkasını unutamadan yeni bir hayata başlamak sizi sonraki yıllarda çok üzer.
bunlar acele edilmemesi gereken konular lütfen sakin olun.

Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum:((

Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum:KK43:(
evlenme. tanımak için şans verebilirsin en fazla.
ama evliliği sakın düşünme

Hiç sevmediğin birini,bir anda evlenince sevemezsin tabi ki.

Eşimi sevmiyorum diye konular var bak birden evlenmiş ve kadın yıllardır mutsuz,çünkü içinde duygu olmayan birliktelik yıpratıyor günden güne.

Kendine zaman tanı.
Aklın hala başkasındayken görüşme,karşı tarafa da yazık.

Bak benim eski sevgilim bir anda evlendi diye onun yakınından biriyle sevgili oldum o acıyla ya da aklıma gelmesin diye1 yıl sonra hiç bişey hissetmediğim için ayrıldım ama çocuk 6 yıldır yalnız hala ve çok ağladı.Ve ben çok pişman oldum.

Zaman geçince tekrar aşık oluyor insan,sevdiğin biriyle evlen.Bir süre sonra alışırsın

Hiç sevmediğin birini,bir anda evlenince sevemezsin tabi ki.

Eşimi sevmiyorum diye konular var bak birden evlenmiş ve kadın yıllardır mutsuz,çünkü içinde duygu olmayan birliktelik yıpratıyor günden güne.

Kendine zaman tanı.
Aklın hala başkasındayken görüşme,karşı tarafa da yazık.

Bak benim eski sevgilim bir anda evlendi diye onun yakınından biriyle sevgili oldum o acıyla ya da aklıma gelmesin diye1 yıl sonra hiç bişey hissetmediğim için ayrıldım ama çocuk 6 yıldır yalnız hala ve çok ağladı.Ve ben çok pişman oldum.

Zaman geçince tekrar aşık oluyor insan,sevdiğin biriyle evlen.Bir süre sonra alışırsın
Nasil yani neye pisman oldunuz sonradan biraktiginiza mi aglayan cocuğa mi?

aman diyim uzak dur
gecen yil sevgilimden ayrildim onu cok sevmistim ama capkindi. gecen yil temmuzda ayrildik, o ekime kadar denedi barismayi ama taviz vermedim (sevmeme ragmen) cunku eninde sonunda bitecekdi vicik vicik olmadan bitsin daha iyi dedim bitirdim

temmuzdan sonra hep birilerinle tanistirildim birisi tam kriterlerime uygundu ama isinamadim olmadi 1hafta konustum sonra olmaz dedim

simdi duyuyorum ekime kadar pesimden kosan adam aralikda evlenmis :KK48: bunlarida niye anlattim bilmiyorum aslinda :halay:

Bıraktığıma niye pişman olayım ki?
Sevmiyordum zaten.

Sadece eski sevgili unutayım çabasıyla birine sarılıp o çocuğu üzdüğüm için pişmanım.
Yoksa onunla yine olsa yine devam etmezdim. İyi insan olması sevmek için sebep değil bir etkilenme gerekti.

Ya ben nasil anlatayim o eski erkek arkadasimin ailesi
aman diyim uzak dur
gecen yil sevgilimden ayrildim onu cok sevmistim ama capkindi. gecen yil temmuzda ayrildik, o ekime kadar denedi barismayi ama taviz vermedim (sevmeme ragmen) cunku eninde sonunda bitecekdi vicik vicik olmadan bitsin daha iyi dedim bitirdim

temmuzdan sonra hep birilerinle tanistirildim birisi tam kriterlerime uygundu ama isinamadim olmadi 1hafta konustum sonra olmaz dedim

simdi duyuyorum ekime kadar pesimden kosan adam aralikda evlenmis :KK48: bunlarida niye anlattim bilmiyorum aslinda :halay:
Ne kadar surdu iliskiniz uzun yillar mi..evet bardak kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyot yani karsindakinin saba olan ilgisi bitmisse eskisi gibi degilse farkli yuzlerun heyecanlarin pesine dusmusse artik sadece sen uzuluyorsun ve kendini sucluyorsun hayat cok garip o benim diyorsun cok eminsin bir bakiyorsun el olmussun:(

Ya ben nasil anlatayim o eski erkek arkadasimin ailesi

Ne kadar surdu iliskiniz uzun yillar mi..evet bardak kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyot yani karsindakinin saba olan ilgisi bitmisse eskisi gibi degilse farkli yuzlerun heyecanlarin pesine dusmusse artik sadece sen uzuluyorsun ve kendini sucluyorsun hayat cok garip o benim diyorsun cok eminsin bir bakiyorsun el olmussun:KK43:
Canim biz ayni sirkette calisiyoduk 1.5yil boyunca arkamdan kostu, bi kac kez disarda gorusmustuk zaten isyerinded goruyodum
sonra kabul ettim cikmaya basladik adam bildigin beni eski sevgilisiyle aldatti :KK11:
hayir madem aklin ondaydi niye bana geldin demi :kızgın: ayy tiksinmistim bu durumdan :kusmuk: bende gule gule sana yolun acik olsun sevgilinle dedim :halay:
kendimi suclamadim evet uzuldum cunku guvenimi sarsti yapmaz saniyodum ama kendimi suclamama bi sebep yoktu
o karaktersiz cikti !
ya bise diyimmi boyle ilk 2-3 ay hala aklin onda oluyo ben onun sayesinde 65den 58e dusmustum ama simdi hic takmiyorum

Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum:KK43:(

Anlamadım. Siz ailenizin de destek olmaması ile kendi iradenizle adamı reddetmişsiniz. Sonra adam başka biri ile birlikte hayatına devam etmiş. Siz bir de bunun üzerine onu yeniden ikna etmeye çalışmışsınız. Adam başka biri ile birlikteyken. Bunlar sizin yazdıklarınızdan anladıklarım. Bu senaryoda adamın suçu ne?

Back
X