• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğimiz insanı nasıl seçeriz?

biliyorum canım çok erken zaten şu an için düşünmüyorum ama dedğin gibi ciddiyetin korunması gerekir .şimdilik çok iyi ama bilemem tabi insanlar kendilerini çok iyi saklayabiliyolar.

Onlar kendini iyi saklayacak kadar kurnazsa
Bizde gizlendiği yerden çıkaracak kadar uyanığız tatlım
Adam kavgada belli olur unutma :)))

son zamanlarda benim de kendime en çok sorduğum soru bu canım.. doğru insanı nasıl seçeriz ya da O'nun doğru insan olduğunu nasıl anlarız? ben açacaktım böyle bi başlığı iyi olmuş senin açtığın :9: takipteyim :51:

son zamanlarda benim de kendime en çok sorduğum soru bu canım.. doğru insanı nasıl seçeriz ya da O'nun doğru insan olduğunu nasıl anlarız? ben açacaktım böyle bi başlığı iyi olmuş senin açtığın :9: takipteyim :51:

evet canım özellikle burda okuduğum şeyler evlilikle ilgili beni düşündürüyor .gel canım topiğime beklerim.

Ben sürenin uzunluğuna yada kısalığına birşey diyemem. 10 yıllık sevgilindir evlenirsin 3 ayda boşanırsin, 3 ayda evlenirsin bir ömür mutlu olursun. Bu bir risk ve riski alacak sensin. Tanıdım diyorsan bitmiştir.

Ancak bence erkeğin işinin sabit olduğu yere gidilmeli çünkü evi geçindirecek o dur. Sen anne oldum çalışmayabilirim diyebilirsin, ev iş birlikte ağır çalışmıyorum diyebilirsin. Önemli olan onun sürekli olduğu ve kazandığı bir işte olması.

Ben sürenin uzunluğuna yada kısalığına birşey diyemem. 10 yıllık sevgilindir evlenirsin 3 ayda boşanırsin, 3 ayda evlenirsin bir ömür mutlu olursun. Bu bir risk ve riski alacak sensin. Tanıdım diyorsan bitmiştir.

Ancak bence erkeğin işinin sabit olduğu yere gidilmeli çünkü evi geçindirecek o dur. Sen anne oldum çalışmayabilirim diyebilirsin, ev iş birlikte ağır çalışmıyorum diyebilirsin. Önemli olan onun sürekli olduğu ve kazandığı bir işte olması.

bende öyle düşünüyorum canım .şu an düşünmüyorum zaten ama birşeyleri düşünmem için çok erken değil önümü görmem lazım o yüzden karar vermek istiyorum .

canım istanbula gelmez çünkü orda kendine göre planları var .yükselmek istiyor okulda hoca çünkü .yani buraya gelirse normal bir yere girip çalışması gerek .aslında daha iyi paralar kazanır burda kesinlikle .ama işte kariyerine çok önem veriyor .gidersem evde oturacağım ki çalışmak istiyorum .orda çalışma hayatım olmayacak .hiçbirşeyinde güvencesi yok .hayatımı bir erkeğe bağlı yaşamak istemiyorum .valla kararsız kaldım.

devlette mi, özelde mi nerede çalışıyor? kamu ise her yerde aynı iş sonuçta.

selam hanımlar
yeni bir ilşkim var henüz bir ay bile olmadı .sevgilim evlenmeyi düşünüyor yaşı var .düzenli hayata geçmeyi istiyormuş artık .kariyeri için çalışmış bu zamana kadar .evliliğe sıcak bakmamış .bide farklı şehirlerde yaşıyoruz sürekli görüşemiyoruz.
bu ara çalışmıyorum ama burda yeni bir işe başlamayı düşünüyorum .yani benim iş imkanlarım istanbulda .o daha küçük bir yerde çalışıyor .biz geçen konuştuk ben istanbuldan çıkmam dedim .oda nasıl olucak ozaman dedi .bende bilmiyorum dedim .açık açık demedi ama ben hiseettim hani şey gibi dedi sen bana uyarsın benim yaptığım iş seninkinden daha önemli gibi .bunu hissettim rahatsız oldum .çok iyi biri banada aşık bunu biliyorum .
şimdi düşünüyorum biz evlenince onun yanına gitmek zorunda kalıcağım .orda iş imkanım .ne yapıcağımı bilmiyorum .bu konuyu netleştimem lazım .yani bir insanın ve kendi zamanımı boş yerde harcamak istemiyorum .iki arada bir derede kaldım .siz ne düşünüyorsnuz ?

Bir ay gibi kısa bir sürede evlenmeyi düşünen bir erkek, uzak dur derim canım. Böyle erkeklerde en az çapkın erkekler kadar tehlikeli oluyor. Onun yaşı başı gelmiş olabilir, ama bakalım sen hazır mısın? Baştan taviz verme, istanbula alışan biri başka bir yerde yapamaz, bunalıma girersin sonra.

Bir ay gibi kısa bir sürede evlenmeyi düşünen bir erkek, uzak dur derim canım. Böyle erkeklerde en az çapkın erkekler kadar tehlikeli oluyor. Onun yaşı başı gelmiş olabilir, ama bakalım sen hazır mısın? Baştan taviz verme, istanbula alışan biri başka bir yerde yapamaz, bunalıma girersin sonra.
yok canım kötü niyeti olduğunu sanmmam direk evleniriz demedi ama ciddi düşündüğünü gösterdi bana bilmiyorum zamana bıraktım zaten .

yok canım kötü niyeti olduğunu sanmmam direk evleniriz demedi ama ciddi düşündüğünü gösterdi bana bilmiyorum zamana bıraktım zaten .

Herşeyi düşünmen lazım. Evlilik kolay bişey değil çünkü. Ben istanbuldan bursaya geldim, hala alışamadım(doğduğum büyüdüğüm yer olmasına rağmen). Erzurumda çok zorlanırsın. Yeni bir çevre, bakalım iş bulabilecek misin orda, iş bulamazssan evdesin(daha kötü). Birbirinizi daha yakından tanımaya çalışın derim ;)

Herşeyi düşünmen lazım. Evlilik kolay bişey değil çünkü. Ben istanbuldan bursaya geldim, hala alışamadım(doğduğum büyüdüğüm yer olmasına rağmen). Erzurumda çok zorlanırsın. Yeni bir çevre, bakalım iş bulabilecek misin orda, iş bulamazssan evdesin(daha kötü). Birbirinizi daha yakından tanımaya çalışın derim ;)

evet bende iş konusunu düşünüyorum zaten .o hani evde olursun gibilerinden konuştun .ben dedim çünkü ben istanbuldan çıkmam benim iş imkanım yok orda diye .ne var ki yani dedi .off bilmiyorum ya öte yandan tam istedğim gibi biri .herşey var para ,karizma ,kariyer ama öyle deli dolu aşıkda değilim öte yandan .

Back
X