• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğinizi sandığınız insanı unutabildiniz mi? :(

haklisiniz galiba.. öyle yapmaya calisiyorum zaten..
ama sonra hep aklima gelen ilk sey acaba benmi onu böyle öfkeli
yaptim.. böyle düsüncelere kapilir oldum
dün annem bizim ikimizi rüyasinda görmüs
karsilikli iki tane kanepe varmis birine ben uzanmisim
digerinede sevgilim uzanmis ve bir birimize dogru ellerimizi uzatmisis
birakmiyormusuz.. sonra annem bana kizarken.. bir anda bütün ev
cöküyormus üzerimize..
yani burdan bile belli aslinda gelecegimizin olmamasi..
annemlede konusup biraz rahatliyorum aslinda..
sizde sag olun kizlar iyiki varsiniz

gecicek hayatım..tabiikide kolay olmiyacak ama bir gün bı bakmissin icinde hiç bir şey kalmamış ona dair..
Abi'm nefret bile bir duygudur,eski erkek arkadaşına nefret bile beslemiyceksin derdi..inan suan sokaktaki x bir insandan farksız benim için..denk geldigimiz zaman ne heycan duyuyorum ne de nefret..hiç bir duygu beslemiyorum ne iyi ne de kötü..sende böyle olucaksin ama zamanla..hersey bir anda olmaz :) nasıl bir anda sevemiyorsak bir anda da unutamıyoruz..
inan çok daha iyisini bulacaksın..ve bak gercekten bir sonraki adimlarin daha sağlam olacak,artık bir erkekte aradığın kriterler daha iyi olucak ve bu seni adım adım doğru erkeğe götürecek..
eski erkek arkadasımdan sonra tam 3 sene bekledim,aradım..ve inan suanda sevdiğim erkek olduğu için değil,gercekten eskisi suan birlikte oldugum kisinin tırnağı bile olamaz..
karamsarlığa kapılma hiç..unutucaksin :))

canım arkadasım

ben de 6-7 ay önce kendi erkek arkadasımdan ayrıldım bizimki 5 yıldan fazla sürdü.

sana herkes gecer demiş daha iyisini bulacaksın demiş ya... evet geçiyor ama daha iyisini bulacaksın die bişi yok. öyle bişi olsa forumda kızlar " kaç yasıma geldim kimse yok" diye aglamazdı. kendini bunlarla avutma. onlar sanslıymıs ki bulabilmişler.

sen onunla uyusamadıgın icin ayrıldın kendine güvendin ayrıldın ileride bulacagın erkeklere güvenip degil.

canım arkadasım

ben de 6-7 ay önce kendi erkek arkadasımdan ayrıldım bizimki 5 yıldan fazla sürdü.

sana herkes gecer demiş daha iyisini bulacaksın demiş ya... evet geçiyor ama daha iyisini bulacaksın die bişi yok. öyle bişi olsa forumda kızlar " kaç yasıma geldim kimse yok" diye aglamazdı. kendini bunlarla avutma. onlar sanslıymıs ki bulabilmişler.

sen onunla uyusamadıgın icin ayrıldın kendine güvendin ayrıldın ileride bulacagın erkeklere güvenip degil.

Katılıyorum. O yüzden ilk tavsiyemde dedim ya, bunu içinde saklayıp da yenilere şans vermemezlik etme. Bunu hep iyi yönleriyle hatırlayıp, bundan sonrakileri bununla kıyaslayıp kendini yalnızlığa mahkum etme. Ya da bu ondan daha iyi değil diye insanları daha ilk görüşmelerde eleme. Sonra kendini hayatının aşkını kaybetmiş ve bi daha da bulamayan dertli derviş gibi hissedersin yıllarca.

canım yaa kıyamam daha çok gençsin:teselli:
unutuluyo canım inan unutuluyo,benim de iki buçuk yıllık ilişkim bitti ilkimdi,çok sevmiştim... falan filan:dilcikar:
6 ay oldu ayrılalı ve çok şükür bitirdim kafamda inşallah daha iyileri de çıkar karşımıza ama sen her zaman hakkında hayırlısını dile canım sonuçta olan neyse inan hakkında hayırlısı odur,daha çok taze biraz zaman geçsin bak nasıl unutuluyo göreceksina.s.

benim kuzenim 1 senlik bi ilişkisi oldu herşey çok güzeldi sevgilisi ilk ay evlenme teklifi etmişti
ve ev alalım diye hergün kuzenimi arıyordu :hulya: neyse,
bi gün kuzenimi aramadı telefonlarına cevap vermedi telefonunu kapattı neyse bu böyle 4 gün filan sürdü en sonunda kıytırık bi mesajla ayrılmak istediğini söyledi.. sebep "yok"!!

kuzenim yıkılmıştı :gitme: günlerce sebep aradı :gitme:
ayrıldıkları 1 sene oldu zamanla alıştı,
geçen gün rüyasında ona sarılığını görmüş,
"onun sıcaklığını hissettim resmen" dedi bana :gitme:

bence aşk varsa kolay kolay unutulmaz :(
hep aklının bi kenarında kalıcak
ama zamanla artık acı vermemeye başlıcak anlamsızlaşacaktır, diye düşünüyorum (kuzenimi gözlemlediğim kadarıyla)

2.-2.5 yıılk yıl ilşkm vardı cıddydık aramzda yuzk takmştık şuan ayrılımzn 34.gunu hala konusuorz ama ark olarak :) unutucakmıyız ? hayır ne o beni ne ben onu ... ne sen onu ! nede o senii unutamıcak < fakat acımız azalıcak bi gun kalbımzdeki yara kanamıcakta izi kalcak belki evlenicez başkasyla ama o iz hep orda olucak öm,r boyu ... ve sonunda onu gülerek hatrlıcaz :) belkide çocuklarmza anlatıcaz çok sevmştk die ! :) bnde öle dıordm ilk aşkmsn son aşşkm olcaksn < ama ksmet olmadı ... hayrlısı .

canım ben unutamadım.aılesı ıstemedıgı ıcın beynını resmen yıkadılar ve ayrıldık.cok sevmıştım.Allah katında kocam benım o dıyordum oda karımsın sen benm dıyor,bılıyoruzkı asla unutamayacagız ama yapacağımız birşey yok.5 yıl geçirdik.okulum bıttı,askerlıgı bıttı tum arkadaşlarımız evlenmemızı beklerken bız ayrıldık.çok zordu ılk zamanlar ağlama krizlerine giriyordum.Nefes alamıyordum,sürekli arayıp ağlıyordum yada o yaklasık son 2 aydır hıc konuşmadık.bılmıyorum ama artık bıraz daha güçlüyüm.Fakat şunu bılıyorum kı ben yanlızca onu kaybetmedim ben aşkı kaybettım,bundan sonra başkasına cok ıyı bılıyorum kı aşık olamayacagım.

unutursun unutmayacak ne var.karşına ondan bin katlı daha iyi insanlar bile çıkar.her şey kader kısmet işi demekki senin kaderinde ki erkek o deilmiş..

Yazıldığı kadar kolay bi süreç olmasa gerek diye düşünmekle beraber unutursun kendimden biliyorum ve tabi çevremden ...
Yeni birini düşünmeden önce çok uzun bir zaman gelgitlerle dolu olacak bu tecrübeyi selametle tamamlayıp sona yeni birini düşünmelisin .Bunu tamamladığında bile bazen yeni birine hazır olamıyabiliyorsun , tek iyileştirici zaman zaman zaman
Herkes unutuluyo inan ; bi aşk uzmanı demişti kk da :) son aşk en büyük aşk'tır diye doğru olmasını umuyorum kendi adıma ( uzman kardeşe selamlar; selamlar monişim)a.s.

Son düzenleme:
2sene cıkdık.. 1,5 yıL onu ayrıLaLı we haLa unutamadım kmLe denesem oLmadı ne kadar unutuLur deselerde, iLkLer unutuLmuo..

biri vardı eşimden önce..
aldattı beni çok aşıktım ona evlenecektık askerdi...
bigün ağlayarak aradı aldattım seni dedi o anda öldüm sandım adım atamam sandım üzerime basacaklar sanırdım insanları..
kayboldum dıye bağıra bağıra ağlardım geceleri..
bi daha ayağa kalkamayacağımı zannettim öyle olmadı kabus gibiydi ama geçtı evliyim aslanlar gibi bir oğlum var ondan da haberler geliyo arada sırada iiki yakası bır araya gelmiyomuş...
ah alınınca böyle oluyo demekki:)
sende atlatırsın en dibinde çekersın acını ama geçecek kaldıkı insanlar ölüme katlanıyo sende katlanacaksın ...
kaç gece ağlayarak uyursun bilmiyorum ama bigün ağlayacak sebeb kalmaz ogün yeniden hayata tutunursun ozamana kadar çok hırpalama kendını ...
Şeniz

Tatlım bende 15 ay asker yolu beklemiştim 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı anneme anne diyordu ben onun ailesiyle o kadar iyi anlaşıyordum ki o askerdeykende hiç çıkmamıştım evlerinden. Askerliğinin bitmesine 2 ay fln vardı sanırım aile arasında sözümüz yapılmıştı ama ailem hiç istemiyordu çünkü bizimkiler üniversite mezunu maddi açıdan oldukça iyi kariyer sahibi insanlardı bende küçüktüm ama kapılmıştım neyse gel gelelim askerden geldi ve bizim aramızda problemler çıkmaya başladı ve ben çok sabrettim ama artık dayanamamaya başlamıştım hergün ağlıyor kendimi çok yıpratıyordum ve bir gün bitsin dedim hiç sanmazdım bu kadar iradeli olabileceğimi hala aklıma geldikçe kendime şaşarım ama bitmişim demekki artık o sözü söledikten sonra bir daha ne aradım ne sordum hatta ertesi gün başka bir arkadaşımla dışarı çıktım amacım sadece kafamı başka şeylere vermekti verdimde devamlı o arkadaşımla gezmeye vakit geçirmeye başladım ve onu unuttum. Eminim sende bugünleri unutacaksın hakkında hayırlısı neyse o olsun kafanı başka şeylere ver kendini eve kapatma, pek yalnız kalmamaya bak bunlar bnm sana önerilerim.

Son düzenleme:
Back
X