Evlenecek olan arkadasima.. Veda etmek?!

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
0
Almanya
Arkadaslar.. cocukluk arkadasim evleniyor ve bir haftaya Türkiyeye gelin gidecek.. maalesef dügününde yaninda olamiyacagim..
Ortak arkadaslarimizla bir ani defteri hazirladik bile.. yanliz cok yalin oldu..
Baska nasil bir sürpriz yapabiliriz sizce? Önerileriniz fikirleriniz varsa eger.. cok yardimci olursunuz inanin..

Az zaman kaldi biliyorum ama aklima birde $öyle bir fikir geldi.. diyorum ki bir video hazirlasak burdaki yakinlarimizla..
Herkez bir kac cümle kursa.. Arkadasimiza dair veya sevgi sözcükleri ile.. + fon müzigi.
Bunuda dügün günü misal taki takildiktan sonra arkadaslarindan bir hediye oalarak orda yayinlasalar?? nasil olur sizce

bence güzel bir düşünce. birlikte çekilmiş fotoğraflarınız varsa onları da eklerseniz görüntü aralarında daha da güzel olur

hatta bir de kalıcı bir hediye alabilirsiniz. ya da sizin için özel bir şey verebilrsiniz. ömür boyu gözünün önünde olabileceği baktıkça sizleri hatırlayacağı bir şey

bence güzel bir düşünce. birlikte çekilmiş fotoğraflarınız varsa onları da eklerseniz görüntü aralarında daha da güzel olur

Evet, bu da benim aklima geldi. Ani defterin yanina guzel bir kadro veya foto albumu; ve cektirdiginiz butun resimlerinizi koyabilirsiniz... Bunlarda daha kalici ve manevi degeri yuksek olan baska ne olabilir bilmiyorum. Arkadasiniza mutluluklar..

Back
X