Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyonda cevremde görüyorum heves ediyorum yıllardır ümit ediyorum sabrediyorum dua ediyorum ne gelen var ne giden her şeyi bilsemde artık elimde değil mücadele etmek.Kişi Allah'ı nasıl bilirse, Allah kendisine öyle muamele eder.
Size icabet edileceğine inanarak Allah'a duada bulunun.
Kişi Allah'ın kendisini cezalandıracağını düşününceye kadar, affedeceğini düşünmesi daha uygundur.
Yani bu cümleleri alıntılayarak anlatmak istediğim sen Allah'ın dualarına icabet etmeyeceğini düşünür isen, O'na dua etmeyi kesersen, ümidini yitirirsen yanlış bir yol izliyorsun demektir. Bu tavrından dolayı nasıl isteklerine ulaşmayı beklersin bunu bir düşün derim.
Sürekli ümitsiz mesajlarına denk geliyorum ve yazmadan edemiyorum. Çünkü seni üç aşağı beş yukarı anlayabiliyorum. Keşke elimde olsa da senin bu ümitsizliğini gidersem. Çünkü bunun insanı ne kadar yorduğunu, yıprattığını biliyorum.
Bu aşırı istek duygusunu senin gibi ben de yaşıyorum ama kocaman bir HAYIRLISIYLA sözünü düşünerek, zikrederek, umarak, isteyerek bu dileğime ulaşmayı diliyorum Rabb'imden.
Hayırsız, beni mutsuz edecek, bekarlık günlerimi mumla aratacak bir yuvayı, bir evliliği, bir eşi, evladı niye ısrarla, nasıl olacaksa olsun yeter ki olsun mantığıyla isteyip durayım ki! Bu kötülüğü neden kendime yapayım. Neden kendime beddua edeyim sırf sabırsızlığım yüzünden.
Çevre baskısını, insanların can acıtıcı sözlerini, imalarını, konuşmalarını ben de az çok yaşıyorum.
Bu dünyada o helal çerçevesi içerisindeki bir nimeti neden istemeyeyim. Neden annelik duygusunu yaşamak istemeyeyim, neden evlat kokusunu içime çekmek istemeyeyim.. Fakat bunların her insana hayır getireceğinin bir garantisi yok.. Hayırlısıyla istenmeli bu güzellikler.
Ümitkar ol.. Sabırlı ol.. Pes etme.. Dualarını sakın ola bırakma, dualarında yılgınlık gösterme
karamsar bir ruha kim dönüp bakar bundan sonra yalnızlığa alışmam gerekBu devirde görücü mü kaldı.
Bekleyerek olmaz ki bu işler biraz sosyalleşip hayata karışın.
Ortak zevkler hobileriniz olan biriyle olursunuz belki.
doğru diyonda cevremde görüyorum heves ediyorum yıllardır ümit ediyorum sabrediyorum dua ediyorum ne gelen var ne giden her şeyi bilsemde artık elimde değil mücadele etmek.
sağolun üşenmeden yazıp yardımcı oldugunuz için sağolun bnı anladığınız için zaten sabredıyorumBen inanıyorum arkadaşım dualarımızn er geç karşılık bulacağına. İnşaAllah buraya güzel, müjdeli haberleri birbirimize vereceğimiz günlerde gelecek. Allah her şeyin hayırlısını versin. Her insan kısmetini yaşar.
Mevlana'nın sabır ve ümitkar olma konusunda güzel sözleri var.;
*Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.
*Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü çok yakında gülü de gösterecektir.
*Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki herşey gönlünce olsun.
*Üzülme ayağına batan dikenler aradığın gülün habercisidir.
karamsar bir ruha kim dönüp bakar bundan sonra yalnızlığa alışmam gerek
tedavı için ilaç verıyolar ama etkı etmıyo.bıraz duzelıyom sonra tekrar aynıyım.bende düşündüm kı bırı gelecek mı dıye ümit etmektense yalnılığa alışıyım.ümit etmek daha çk yaralıyo bniBurada sana değil 29 sayfa 29999999999... sayfa da yazsak bu durumunda en ufak bir düzelme dahi olmayacak. Bunu şuan gerçekten anladım. Sana elimizden geldiğince fikir verip, destek olmaya çalışıyoruz ama bu yazdıklarımızı ciddiye bile almadığın o kadar açık ki! Sanki sana masal okuyoruz. Destan anlatıyoruz. Hala yalnızlığa alışmam gerek muhabbetlerindesin. Kader, kısmet bu işler karamsarlık, isyana varan bu tarz düşünceler hiç de doğru bir yol değil. Hakkında ne hayırlıysa onu yaşamayı istemelisin yüce Allah'tan.
Senin yerinde olsam bir psikiyatriste giderim ve bu karamsar ruh halinden dolayı gerekli tedavilerimi olmaya çalışırım.
Çünkü biz burada neler yazdık umudunu yitirmemen adına, pes etmemen adına, iyi düşünmen adına ama sen hala konuyu açtığın ilk mesajındaki düşüncedesin. Böyle olmak sana sıkıntıdan, üzüntü hissinden başka bir şey vermez. İnan bunu senin iyiliğin için söylüyorum. Gerekirse ruh halinin iyi olması için tedavi görmelisin.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Gerçekten daha da yazacak başka bir şey aklıma gelmiyor. Hem karnım doysun hem pastam dursun şeklindeki tavrınla isteğine kavuşmayı beklersen daha çok hayal kırıklığına uğrarsın.
Allah tekrardan yardımcın olsun..
tedavı için ilaç verıyolar ama etkı etmıyo.bıraz duzelıyom sonra tekrar aynıyım.bende düşündüm kı bırı gelecek mı dıye ümit etmektense yalnılığa alışıyım.ümit etmek daha çk yaralıyo bni
haklısın takıntı oldu bana.evlilik konusu.korktuğum için.birde gönderdiğiniz sayfa açılmadıHer bekar olup da evlenmek isteyen insanda bu üzüntü, sıkıntı olabilir ama gerçekten seninki başka bir boyutta. Takıntı haline gelmiş bu ''evlenememe korkun''.
Sana bir yazı paylaşacağım. Okumanı tavsiye ederim. Yararı olabilir ümitkar olmak adına sana..
https://ihtiyarruhum.wordpress.com/2012/03/29/evliligimiz-allahin-elinde/
Evlenip boşanmadan onu bilemezsiniz. Misal ben biliyorum kıymetini 3 yıldırbekarlıkta çok güzel bişey değil
Her bekar olup da evlenmek isteyen insanda bu üzüntü, sıkıntı olabilir ama gerçekten seninki başka bir boyutta. Takıntı haline gelmiş bu ''evlenememe korkun''.
Sana bir yazı paylaşacağım. Okumanı tavsiye ederim. Yararı olabilir ümitkar olmak adına sana..
https://ihtiyarruhum.wordpress.com/2012/03/29/evliligimiz-allahin-elinde/