Evlenemeyen akrabam

onların evlenmemesi taliplerini reddetmeleri sizi niye bu kadar üzüyor ki? ibret alınacak ne var bunda? belki siz evlenince umduğunuz gibi bulmayacaksınız evliliği, belki mutsuz olacaksınız kim bilir? o zaman da evliliğim şöyle böyle diye konu açarsanız artık. bu durumda da evliler mi ibret almalı?açıkçası yaklaşımınız yanlış. psikolojileri bozuk sürekli ağlıyorlar diye bahsetmeniz de doğru değil.evlenmeyen bazı insanlara bu yaftayı yapıştırmayın.kimin ne yaşadığını gerçekten ne istediğini bilemezsiniz. evlenmeyen insanlara acıyarak bakan, evliliği statü atlamak olarak gören bir güruh var. onlardan benim başımda da var herkes önce kendi haline baksın. had bilmezlik bu!

Geçtiğimiz aylarda ben bir projede çalışıyorken öyle biriyle tanıştım. Ve gey olduğuna emin oldum herkes öyle düşünüyordu eşim bile. Biz de baya samimi olduk davranışlarını görseniz benden daha işveli cilveli baya öyle ben de rahattım bu yüzden. Bir gün evlenmek isteyip ailesinin izin vermediği bir kızı anlattı. Şok olduk. Sonra sonra iyice anladık öyle görünüyor ama alttan alta erkekliği cıktı ortaya. Yani bilemezsiniz kimin ne olacağını. Siz dışardan mermer görürsünüz oyulinca heykel çıkar
Olabilir tabi. Ama bu insan konusurken bana "ben yumuşak huyluyum kimseye birşey diyemem, bir insan bana hakaret etse karakterim icin laf soylese, namusuma dil uzatsa ben laf soylemem" diyor. Dusunebiliyor musunuz namusuna laf uzatilsa bile bir sey diyemezmis. Hani bazen insan sacmalar konusurken dedim. Yine kincilikten laf acip konusturdum soyledigi seyler bunlar. Insan bi erkek bi adam oldugunu hissetmek istiyor. Gey degildir belki de ama boyle yumusak bir karakterdi. Kibarlikla olmayacak diye mesaj attim. Beddualar yagdirdi bana:)

Çocuk yakışıklıysa bir şans verseydin ya. Benim nişanlım aşçı, o varken ben yemek yapmıyorum mesela. O da her çeşit yemek yapar, gider farklı ülkelerin yemeklerini öğrenir gelir bana yapar, çok eğlenceli bence. Konuşması konusunda bir şey diyemem, ben olsam kestirip atmak yerine karşıma alır konuşur düzeltmeye çalışırdım. Çünkü böyle kibar erkekler az, maskulen diye alırsın sana saygı duymayan, hizmet bekleyen, kendi düşüncelerini seninkinden önde tutan bir adam bulursun karşında. Öküz olacağına ponçik olsun
Cok yakisikli degildi hatta yakisikli bile degildi. Yemek yapmasi veya bunlardan bahsetmesini aşmiştim artik. Burada yazdiktan sonra devam ettirdim hemen reddetmedim. Ama inanin o kadar pasif karakterdi ki.. konusmalarinda, verdigi orneklerde hep cevresince kaale alinmayan bir tip oldugunu gosterdi, hissettirdi. "Ben kimseye karsi bir sey demem kimsenin kalbini kirmam. Bir insan bana hakaret etse kisiligime laf soylese namusuma dil uzatsa da ben bir sey diyemem" ifadelerini sık sık dile getirdi. Ben acikcasi boyle kendini savunamayan, özgüveni düsük, cevresinde "kiz gibisin" diye dalga gecilen, kucukken cocuk bezleri yikadigini sık sık dile getiren bi adamla evlenmek istemem. Karakteri silikti. Bugun ona duzgun bir uslupla mesaj attim yapamayacagimi soyledim. Bana beddualar etti. :)

evlenemeyen akrabani gorunce direkt yuzune soyleseydin ibret al ablam deseydin. forumdaki konulari gorunce niye ibret verme konusu kastin neyse kendi kendini imha etmissin gule gule fhfhfj =p

Back
X