Evlenemiyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bs34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karamsar konuşmak istemem ama maalesef kriz var. Lise mezunu İçin öyle rahat ve yüksek gelirli meslekler pek mümkün görünmüyor. Ya üçte beşe bakmayıp işe girecek ya da siz şu ekonomik ortamın düzelmesini bekleyeceksiniz

• Beğen
Reactions: 000
Sen evlenmeyi bırakıp atanmaya baksan keşke önce.Önce iş sonra eş derdim senin durumunda olsam galiba.Fazla rahat geldiniz bana.İş yok para yok ama 5 yıl oldu evlenelim ciddiye binsin le olmaz bu işler.Evlilikte ne var zannediyorsunuz ? Bu şartlarda evlenirseniz kusura bakma ama sefaletten başka bişey beklemiyor sizi.Kendinize gelin.

Evlilik için olmazsa olmaz kavram : Sorumluluk

Sizin sevgilide de o yok.
Bekleyin belki yaz gelir .

Bi ton erkek güvenlik iş ilanı var
Bence senin sevgilin iş beğenmiyor
Rahat konforlu iş nerde söyleyin de bilek yani
Para kolay kazanılmıyor önce bunu idrak etmesi gerek
Buluşmalarda ne yapıyorsunuz mesela o işsizse?

Anladığım kadarıyla senin de henüz bir işin yok?
Çiftler karşılıklı olarak hayatları rayına oturduğunda evlilik düşünmeli bence. Yaşınız küçük, acele etmeyin.

20 yaşnda da sorumluluk alip calisan evlenen war,
40 yaşinda da malesef sorumluluk alamamiş ve hala calisma hayati duzensiz olan, erkekler war.

Sevgiliniz sorumluluk alamiyor onu gectim, calisayimda para biriktireyim bian once sevdigimle evleniyim arzusu yok.

Evlenip size bakmasini Da gectim, bu kendine bile bakamiyor. Ailesine guveniyordur. Yoksa nasil bukadar rahat olabilir.
Bu bole gider, ilerde karisi calisir oda evde yatip, eş parasi yer.

Nasil insanlar war ne sartlar altinda calisip 3 kuruşa sukur diyen. Birde bu arkadaşimiz is buluyor begenmiyor.

Üniversiteden mezun mu oldu? Ne kadar süredir iş arıyor? Bu soruların cevapları çok şey değiştirir.

Üniversiteden mezun mu oldu? Ne kadar süredir iş arıyor? Bu soruların cevapları çok şey değiştirir.
Lise mezunu askerden geleli bir yıl oldu geldiğinden beri iş bakıyor bulunduğumuz yer iş olanakları bakımından da biraz sıkıntılı bı yer pek iş yok yani

Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar benim bi derdim var içinden cikamiyorum.
Erkek arkadaşım var 5 yıldır birlikteyiz aynı yastayiz 24 yaşındayım bu arada. Uzun yıllardir birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de her zaman yanındaydım ama artık bı sureden sonra işlerin ciddiye binmesini istiyor insan çünkü rahatlıkla gezemiyorum babama yalan konuşmak durumunda kalıyorum. Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım çok seviyorum biseyler olsun istiyorum bunları söylediğimde de bende istiyorum imkanım olsa yaparım ama şuan imkanım yok diyor o da haklı lütfen bi akıl verin...
Evlenip napcaksin.evlilik cokda iyi birsey degil.simdi sana kolay gelen ozaman yasarken zor gelecek.
..issiz gucsuz bir adamla evlenme.onu adam edecem diye yillarin gider.daha cok gencsin..hayatini karartma...ciddiyse zaten birsey yapar o düser derde. derde sen düsmüssun...hizmet edersin ona ailesine.. paran yoksa birilerinin kölesi olursun otomatikmen..hayatin kararir.bosver...
sakin onun yapacagi sorumlulugu uzerine alma.evlenincede haberi olmaz ihtiyaclardan sonrada yaparsin.enayi yerine konursun.sakin yapma...sakin

Lise mezunu askerden geleli bir yıl oldu geldiğinden beri iş bakıyor bulunduğumuz yer iş olanakları bakımından da biraz sıkıntılı bı yer pek iş yok yani

Anladım, yeni mezunsa bu ülke şartlarında iş bulamadıkça depresif bir moda girmesi ve bocalaması normal diyecektim çünkü bir sürü arkadaşım ve ben aynı depresyonu yaşadık. Şu an kuzenim de erkek arkadaşıyla aynı durumu yaşıyor ama ona çocuğa zaman tanımasını önerdim. 24 yaşın evlilik için olgun bir yaş olduğunu düşünmüyorum ben. Gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşınızda böyle bir durum da yok, uzun süredir iş arıyor. Bir şekilde belli bir zaman vermeli ve sonsuza kadar onu beklemeyeceğinizi hissettirmeli göstermelisiniz diye düşünüyorum. Aksiyona geçmezse sizi kaybedeceğini bilmeli ve bence gerçekten öyle de olmalı.

Yazacaklarımı abla tavsiyesi olarak kabul et lütfen.
Hayat zor artık daha da daha da zor.
Eşim iki üniversite mezunu, İngilizce seviyesi çok iyi, ve mesleğinde özel diploma sahibi vs vs.
İnan bu son yaşanan ekonomik krizden sonra kenara para atamıyoruz ve şartlar zorlaşmaya başladı.
Ben çalışan bir bayandım evlendim çocuk için uğraşmaya başladık derken ameliyatlik sorunlar, sürekli doktora git gel, iki ameliyat, iki tüp bebek vs vs çalışmadım.
Dünyanın binbir türlü hali var.
Bir erkek bir bayanın mesleği var çalışır ikimiz geçiririz die asla düşünmeyecek evlendim aklımın ucundan geçmeyen sağlık sorunlarım çıktı vs vs.
Ve erkek arkadaşın bı erkeğe uymayacak şekilde iş hayatına sahip, bır ay çalışıp çıkmak bahaneler üretmek ne demek.
İş hayatı kolay mı?
Evlenince düzelir mi sanıyorsun? Daha da sorumsuz olacak.
Sakın başını yakma.
Bir erkekte önce Allah korkusu olmalı, namusuna değer olmalı, iş hayatında istikrar/mesleği olmalı, zora geldi mi kaçma yada bahane üretme olmamalı.
Anneni dinle.
( Güvenlik işi bulunmayacak iş değil ki. Bu konu üzerine ordudan emekli olan kişiler firmalar açıp iş buluyorlar. Bir sürü firma var. )

• Beğen
Reactions: 000
24 yaşındaki çocuk evlenir m? Hem küçük hem sorumsuz. Mesleği de yok. Bir 5 yılını daha feda etme. Asla Evlenilecek biri değil. Kaldı ki onun da niyeti yok.

Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar benim bi derdim var içinden cikamiyorum.
Erkek arkadaşım var 5 yıldır birlikteyiz aynı yastayiz 24 yaşındayım bu arada. Uzun yıllardir birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de her zaman yanındaydım ama artık bı sureden sonra işlerin ciddiye binmesini istiyor insan çünkü rahatlıkla gezemiyorum babama yalan konuşmak durumunda kalıyorum. Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım çok seviyorum biseyler olsun istiyorum bunları söylediğimde de bende istiyorum imkanım olsa yaparım ama şuan imkanım yok diyor o da haklı lütfen bi akıl verin...
Bir sorumsuz adama bakmaya beslemeye hazırsan evlen canım sen çalışırsın o yer ondan bile memnun olmaz kendi ayaklarının üstünde durmak için okuduğun okulu bir sorumsuzu doyurmak için harcarsın nolcak

Back
X