Arkadaşlar az çok biliyorsunuz benim durumu bu yaz evlenecez sözde ama hala günümüz belli değildi bütün salonlar doldu söylüyorum nişanlımın ailesine hala bildiklerini okuyolar geçen hafta nişanlımla konuşurken bu konuları hastalandım nefesim falan tıkandı nefes alamadım hastaneye zor yetiştirdi nişanlım oda çıok üzülüyor çok korktu dr stresten dedi daha öncede olmuştu zaten üzülmek yok demişti nişanlım bu olaydan 2 gün geçtikten sonra aradı annemler haftasonu geliyolar kararlaştırmak için diye annemi aramışlar düğün günü için konuşmaya gelecez diye ctesi geldiler otur otur baya bi geçti kalkacak vakitleri geldi artık tık yok sağolsun babam en sonunda dayanamadı artık ee buyrun konuşmak istedikleriniz varmış nedir gibilerinden açtı konuyu nişanlımın babası hayatta konuşmaz böyle konuları neyse babam dedi yani bizimde ilk herşeyin ilki vardır konuşmazsak olmaz yine o kadar cesaretlendirdi bu sefer adam başladı eski işyerinden alacağı varmış vermemişler seneeelerr sonraaa o adamı bulmuş şlimdi onun peşindeymişş ondan parasını alıncva yapacakmış ya birde diyoki kenarda 2 düğün yapacak kadar paraları var ben hazır parayı nasıl harcıyım yarın öbürgün işten çıkarırlarsa beni napcam falan diye biz bir şok nişanlım bana bakıyo ben ona ailem zaten çok şaşırdı evlenince ben size nasıl yardım edecem diyo nişanlımda ded baba biz senden evlenince yardım istemiyoruz siz düğünümüzü yapın biz bişey istemiyoruz çocuğa varya bir terslenişi vardı geçinemezsiniz siz benden isticeksiniz ya varya tam bir kabus evde konuşacakları şeyleri geldiler bizim evde konuştular tartıştılar gittiler adam diyoki salon dolduysa napalım 1,5 değilde 2,54 milyar verip tutarım ayy o zaman dayanamayıp atladım konuya 5 milyarlıklar bile dolu gün yok diyorum size diye neyse ben biraz kötü oldum yine nişanlım anladı belli etmeden dışarı çıkardı beni yalvardı artık ne olur üzülme senin istediğin gün halledecem ben bunu bana güven bırak bizden günah gitti dedi keyfi gelince istanbulu karış karış arasada bulacak o salonu bu sene olacak bu düğün dedi neyse zaten kalktıklarında adam bi alasmarladık bile demeden çekti gitti herkesten önce ailemede rezil oldualr babam dedi biz bu insanlala çok uğraşacaz diye çok arada kaldım yaa dün gidip salonların biriyle konuştum burcu d.salonu ondan gün alıp kimseye söylememeyi düşünüyoruz onlarada demicez biraz tutuşsunlar düğün zaman salonu bahaneedipte ertelemeyede kalkamazlar son anda dicez çünkü var diye nolurr yardım edin bir yol gösterin iyimi yaparız böyle yaparsak ?
Son düzenleme: