• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenene kadar sanırım sağlığımdan olacağım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
140
0
96
38
İstanbul
Arkadaşlar az çok biliyorsunuz benim durumu bu yaz evlenecez sözde ama hala günümüz belli değildi bütün salonlar doldu söylüyorum nişanlımın ailesine hala bildiklerini okuyolar geçen hafta nişanlımla konuşurken bu konuları hastalandım nefesim falan tıkandı nefes alamadım hastaneye zor yetiştirdi nişanlım oda çıok üzülüyor çok korktu dr stresten dedi daha öncede olmuştu zaten üzülmek yok demişti nişanlım bu olaydan 2 gün geçtikten sonra aradı annemler haftasonu geliyolar kararlaştırmak için diye annemi aramışlar düğün günü için konuşmaya gelecez diye ctesi geldiler otur otur baya bi geçti kalkacak vakitleri geldi artık tık yok sağolsun babam en sonunda dayanamadı artık ee buyrun konuşmak istedikleriniz varmış nedir gibilerinden açtı konuyu nişanlımın babası hayatta konuşmaz böyle konuları neyse babam dedi yani bizimde ilk herşeyin ilki vardır konuşmazsak olmaz yine o kadar cesaretlendirdi bu sefer adam başladı eski işyerinden alacağı varmış vermemişler seneeelerr sonraaa o adamı bulmuş şlimdi onun peşindeymişş ondan parasını alıncva yapacakmış ya birde diyoki kenarda 2 düğün yapacak kadar paraları var ben hazır parayı nasıl harcıyım yarın öbürgün işten çıkarırlarsa beni napcam falan diye biz bir şok nişanlım bana bakıyo ben ona ailem zaten çok şaşırdı evlenince ben size nasıl yardım edecem diyo nişanlımda ded baba biz senden evlenince yardım istemiyoruz siz düğünümüzü yapın biz bişey istemiyoruz çocuğa varya bir terslenişi vardı geçinemezsiniz siz benden isticeksiniz ya varya tam bir kabus evde konuşacakları şeyleri geldiler bizim evde konuştular tartıştılar gittiler adam diyoki salon dolduysa napalım 1,5 değilde 2,54 milyar verip tutarım ayy o zaman dayanamayıp atladım konuya 5 milyarlıklar bile dolu gün yok diyorum size diye neyse ben biraz kötü oldum yine nişanlım anladı belli etmeden dışarı çıkardı beni yalvardı artık ne olur üzülme senin istediğin gün halledecem ben bunu bana güven bırak bizden günah gitti dedi keyfi gelince istanbulu karış karış arasada bulacak o salonu bu sene olacak bu düğün dedi neyse zaten kalktıklarında adam bi alasmarladık bile demeden çekti gitti herkesten önce ailemede rezil oldualr babam dedi biz bu insanlala çok uğraşacaz diye çok arada kaldım yaa dün gidip salonların biriyle konuştum burcu d.salonu ondan gün alıp kimseye söylememeyi düşünüyoruz onlarada demicez biraz tutuşsunlar düğün zaman salonu bahaneedipte ertelemeyede kalkamazlar son anda dicez çünkü var diye nolurr yardım edin bir yol gösterin iyimi yaparız böyle yaparsak ?

Son düzenleme:
valla zaten zekice davranıp gün almışsın. onlarada söylemiyosun. daha ne kalmışki.

Salonu tutmadık daha konuştum ama bilemiyorum nasıl olur diye yanlış bişey yapmaktan korkuyorum kafamıza göre hareket ettik diye mafoldumben

bu senin düğünün canım onların değil kimsenin seni üzmesine izin verme :olmaz: hem bak nişanlın da senin yanındaymış;bence gün almakla en doğrusunu yaparsınız yoksa daha çoook uzardı nişanlılığınız ve bu sürede de yıpranan sen olurdun :teselli: bir an önce düğününüzü yapın, göbeğinizi atın :teytey: sinir olan onlar olsun sırnaşık şey şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

canmm günü alın biz şu güne aldık diye de söyleyin zaman yaklaşınca bu kadar vurdumduymazlarsa yine bişi demezler zaten ama üzülme sen sağlığın ve eşin daha önemli bu günlerde geçer bitanemm

canım abartıyorsun, bende yaza evleniyorum, daha salon malon yok ortada
sakin
2-3 ayda hallolur bu işler maksimum

Canım sen çalışıyor musun neden onların eline bu kadar bakıyorsunuz ki takıların olur yavaş yavaş masraflarınızı ödersiniz. Biz düğünümüzü eşyalarımızı çok şeyimizi kendimiz yaptık bence kendini bu kadar yıpratma 2 sene borç öderim yine kimsenin verdiği stresi çekmem.

ben de yaz ya da sonbaharda evleneceğim gibi görünüyor. ama daha düğünle ilgili tık yok. ben de çok stres yaptım önce, şimdi saldım çayıra...

Off çok stresli bu durumlar seni çok iyi anlıorum..

Bende Allah'ın iznyle bu sene evlenicem biz nikah ondan snra yemekli eğlence istiorus sölüodum yer bulamycas die beni kimse dinlemiodu geçen hafta aileler konuştu babamın söylediği bi yerle görüşmeye gittik sözlümle malesef Mayıs-Haziran-Temmuz dolu dedi kadın nolduuu dedim size diodum dinlemiodunz insanlar işlerini garantiye alıp önceden hallediolar bu işleri..

Allah yardımcın olsun ailesinin vurdum duymazlığına ve sizin evinizde tartışma çıkartmasına sinir oldum..

En son istiycem şeydir bnm ailemin gözünün önünde böyle tartışmaların olması eminmki seninde öyledir..

Bence gidin gününüzü alın onlar sizin evliliğinize saygı duyuyolarmiki siz saygı gösterip onları bekliosunz?

Beklemişsiniz bekliceniz kadar zaten sınırı aşmışlar artık..

Ayrıca bi arkadaşın da dediği gbi umurlarında değilse sizde minnet etmeyin onlara takılan altınlar paralarla karşılarsınız masraflarınızı Allah'ın iznyle..

Canım sen çalışıyor musun neden onların eline bu kadar bakıyorsunuz ki takıların olur yavaş yavaş masraflarınızı ödersiniz. Biz düğünümüzü eşyalarımızı çok şeyimizi kendimiz yaptık bence kendini bu kadar yıpratma 2 sene borç öderim yine kimsenin verdiği stresi çekmem.

Çalışıyorum cnm ama şuanda da evi ben geçindiriyorum... boshayallersmile

Off çok stresli bu durumlar seni çok iyi anlıorum..

Bende Allah'ın iznyle bu sene evlenicem biz nikah ondan snra yemekli eğlence istiorus sölüodum yer bulamycas die beni kimse dinlemiodu geçen hafta aileler konuştu babamın söylediği bi yerle görüşmeye gittik sözlümle malesef Mayıs-Haziran-Temmuz dolu dedi kadın nolduuu dedim size diodum dinlemiodunz insanlar işlerini garantiye alıp önceden hallediolar bu işleri..

Allah yardımcın olsun ailesinin vurdum duymazlığına ve sizin evinizde tartışma çıkartmasına sinir oldum..

En son istiycem şeydir bnm ailemin gözünün önünde böyle tartışmaların olması eminmki seninde öyledir..

Bence gidin gününüzü alın onlar sizin evliliğinize saygı duyuyolarmiki siz saygı gösterip onları bekliosunz?

Beklemişsiniz bekliceniz kadar zaten sınırı aşmışlar artık..

Ayrıca bi arkadaşın da dediği gbi umurlarında değilse sizde minnet etmeyin onlara takılan altınlar paralarla karşılarsınız masraflarınızı Allah'ın iznyle..

ayy cnm bak aynı işte peki şimdi ne oldu o aylar dolu diğer yerlerde doluysa siz bekliceksiniz dimi yine ben işte bunu n için hadi dedim bırakayım görsünler keyifleri geldiğinde bırakın yer bulmayı nikah için gün bile bulamıcaklar eminim çünküü gittim sordum hadi bende dicem bakınn gördünüzmü doluyo dedim ben size demiştim diye sonra ne olacak siz yer bulana kadar bekliceksiniz diyecekler bayramdan sonralar bile şuan boş değil annemde dicek ben kışın düğün yapmam nasılsa bekleriz biz sesimiz çıkmaz hadiii 1 sene daha işte bunlar için sabredemiyorum içim rahat değil demiştim demekle ucu bana dokunmazsa çok iyi ama ne desekte ucu bize dokuncak yine.. Allah tüm yuva kurmak isteyenlerin yardımcısı olsun kimseyede muhtaç etmesin inş. :teselli::Saruboceq:

canmm günü alın biz şu güne aldık diye de söyleyin zaman yaklaşınca bu kadar vurdumduymazlarsa yine bişi demezler zaten ama üzülme sen sağlığın ve eşin daha önemli bu günlerde geçer bitanemm

Teşekkür ederim tatlım alacaz gidip artık ne olacaksa olsun ne düşüürlerse düşünsünler kaydirigubbakcemile5:1hug:

bu senin düğünün canım onların değil kimsenin seni üzmesine izin verme :olmaz: hem bak nişanlın da senin yanındaymış;bence gün almakla en doğrusunu yaparsınız yoksa daha çoook uzardı nişanlılığınız ve bu sürede de yıpranan sen olurdun :teselli: bir an önce düğününüzü yapın, göbeğinizi atın :teytey: sinir olan onlar olsun sırnaşık şey şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

İnş. teşekkür ederim opuyorumnanaktan:1hug:

canım abartıyorsun, bende yaza evleniyorum, daha salon malon yok ortada
sakin
2-3 ayda hallolur bu işler maksimum

canım inanki bende aynı şekilde düşünüyordum ama gerçeği heryerle görüşünce anladım gezmediğim salon kalmadı ve çevre ilçelerde dahil bende gerekten çok şaşırdım :çok üzgünüm:

bunları okudukça hep hayalim olan gizlice evlenme işini daha çok düşünmeye başlıyorum.. boshayallersmile Allah yardımcınız olsun ben bu strese dayanamam!

pardon ama düğün yapmasanız ne olur anlamıyorum nikahlada evlenebilirsiniz şayet aileler düğün istiyorlarsa kendileri yapsın yok sen istiyorsan kimsenin eline bakmayacaksın zaten düğün salonunda takılan paralarla ödenir salonun ücreti,

bu arada ailesinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik kendini bırak nişanlına yazık rezil etmişler çocuğu fazla muhattap olmayın onlarla

bunlar size düğün falan yaparlarsa sürekli heryerde itinayla belirtirler benden söylemesi

pardon ama düğün yapmasanız ne olur anlamıyorum nikahlada evlenebilirsiniz şayet aileler düğün istiyorlarsa kendileri yapsın yok sen istiyorsan kimsenin eline bakmayacaksın zaten düğün salonunda takılan paralarla ödenir salonun ücreti,

bu arada ailesinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik kendini bırak nişanlına yazık rezil etmişler çocuğu fazla muhattap olmayın onlarla

bunlar size düğün falan yaparlarsa sürekli heryerde itinayla belirtirler benden söylemesi

Cnm benim içi hiç farketmez tamam düğün bende istiyorum ama illede olacak diye tutturmuyorum nikahta olurdu hatta duayla olsun diyede düşündüm ama onlarda düğün olacak diyor o yüzden üzülüyorum ya bu kadar o olacak bu olacak ama düşünce var eylem yok buna katlanamıyorum işte... boshayallersmile

Back
X