• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak

Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo

Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.

Bu herif surekli sosyal medyadan kari kiz kovaliyo, ekliyo takiplesiyo

Yorumlarinizi bekliyoruz :KK68:

Yorumlanacak bir şey yok bunu diyecek kadar arsız bir adam evlendikten sonra da "Elimin kiri nolcak erkeğin ihtiyaçları var" der yine sadakatsizliklerine devam eder. Böyle bir adama şahsen hala sevgilim demeyi midem kaldırmaz, arkadaşınız kusuruma bakmasın.

Acabalık bir şey yok bence. Bıraksın bu adamı derim.
Açık açık yapması ve dürüstlük adı altında bunu doğru bir şey yapıyormuş gibi göstermesi bir şey değiştirmez.
Benim de bir arkadaşım vardı evlenene kadar fiziksel bir şey yaşayamayacağım için başkalarıyla yaparım ama evlendikten sonra çok sadık olurum diye anlatıyordu, bir de "eş" ve "sevgili" durumlarını farklı tutuyordu galiba. Bilemiyorum bana ters.

Son düzenleme:
Konu açmaya bile değmez arkadaşınız da ne hikmetse acaba mı diye düşünüyor.
En sevdiğim yurdum erkeği işte :kahve:bunun bir başka modeli var daha çok seviyorum.
Kendisinden önce başkasıyla birlikte olan sevgilisiyle evlenmeden önce o da birlikte oluyor sonra evleniyor evliyken bir tartışmada kendisinin de birliktelik yaşadığını unutup kadına ama sen evlenmeden önce hem benimle hem başkasıyla birlikte oldun diyor :işsiz:

Merhaba hepinize
Evet az once boyle bir cumle dedi arkadasimin sevgilisi. Kendi hesabi olmadigindan da buraya birlikte aciyoruz konuyu yorumlarinizi okucak

Kiz bakire ve evlenmeden karsi bazi seyleri yasamaya, adam bence adi rezilin teki ama arkadasim hala acabami diyo

Az once dediki anahtar sende millet göstere göstere yapiyo ben acik acik, evlenene kadar her halti yememe goz yum evlendikten sonra sadece sen olucaksin diyo.

Bu herif surekli sosyal medyadan kari kiz kovaliyo, ekliyo takiplesiyo

Yorumlarinizi bekliyoruz :KK68:
Yanı pardon da arkadaşın nasıl kafa yaşıyor ki burda bunu soruyor. Çoktan k.cına tekmeyi atması lazımdı.

Ahahah dürüst şerefsiz.
Arkadaşınıza söyleyin iki yanlış bir doğru etmez.
Arkadaşınızın bakire oluşu bu herifin sağa sola gitmesine sebep olamaz.
Evlendiler hamile kaldı, yine mi görmezden gelecek?
Kadın rahatsız cinsel hayatları bitti. Yine mi idare edecek?
Arkadaşınızı ıslak meşe odunuyla iyice dövün. Böyle saçma acabalar için birebirdir.

bu adamla evlenirse kendisine tebrik için hediye gönderirim
bu kadar fütursuz bir adamla yaşamayı göze aldıgı için ama

Neyini yorumlayalım?

Zaten kendini anlatmış midesi gönlü o kadar geniş ise takılmaya devam etsin. Barış dertten kurtulmaz ama.

Hay boyu posu devrilsin. Arkadaşının danisacagi bir şey yok yalnız burda ne yapması gerektiği belli.

Benimki de banasenden önce kimse olmadı demişti, sanki olsa kıyameti koparicam. Sonra icloudda eski sevgilisinin fotoğraflarını görmüştüm benden önce diye yine bi şey demedim sadece yalan söylemesini hazmedemedim tabi. Sonra benim geçmişimle ilgili bir imada bulundu, twitter'da çok eskiden yazdığım bir şeyle ilgili. Ben sana sormadım sen de bana sorma dedigimde, "ben ne yapmışım sanki, aşk mı yaşamışim hayatımı yaşamışimdjr en fazla" ya döndü olay. Bu zihniyetteki erkeklerin topuna kibrit suyu

Nasıl ya? Kız bakire, istemiyor diye adam başkasıyla olabilirim demeye mi getiriyor? Hangi kısmı aklını karıştırmış ki arkadaşının? Adam mo yok dünyada ya. Bu adam bile değil.

Offf çok üzülüyorum böyle sapik insanlarla beraber olanlara...

Ya sen yap yada ben her türlü yapicam.

Hala yol vermediniz mı?

Devam ederseniz 2aya yatağında bulursunuz kendinizi

Back
X