Evlenerek Avustralya'ya gitmek

Siz olsanız aşk için gider miydiniz?

• Asla!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Paristanbulima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
2
0
36
31
Merhabalar. Forumda yeniyim. Aykırı bir davranışım olursa affola. Söze gireyim hemen. Kızlar ben yakında evlenerek Avustralya'ya gitmeyi düşünüyorum. Ama takdir edersiniz ki korkularım var. Eşimden yana değil. Oraya alışmaktan yana. Orada süreceğim yaşamdan yana tedirginliklerim var. Kısmetse eşim çok iyi bir insan. Ona güveniyorum ama o psikoloji nasıl bir psikoloji, neler yaşayacağım onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Eger orda akrabalariniz aile uyeleriniz yoksa ve siz ailesine bagli biriyseniz cok zorlanirsiniz.
Ben cok anneci degilimdir ama bayramlarda özel günlerde ailemle birlikte olamadigim icin pislik bi insana donusurum:KK34:

Akrabam yok orada. Ama tanıdığım birkaç kişi var. Aileme çok bağlı değilim zaten öyle çok aile ortamı da yok evimde. Ama kişiliğim gereği aile yapısına önem veririm ve bu yüzden ne hissedeceğimi kestiremiyorum

Akrabam yok orada. Ama tanıdığım birkaç kişi var. Aileme çok bağlı değilim zaten öyle çok aile ortamı da yok evimde. Ama kişiliğim gereği aile yapısına önem veririm ve bu yüzden ne hissedeceğimi kestiremiyorum
Zaten eşinizle gideceksiniz ve kendi ailenizi kuracaksınız.
Ben arkamda bırakacaklarımı çok düşündüğüm için zorlanırdım.
Ama gitmek daha doğru bir karar olur bence.

Ben de yurtdisina evlenerek geldim. 5 sene oldu. ilk 3 sene istisnasiz hergunum pismanlikla ah vah la gecti. son 2 senedir calistigim icin hala sevmesem de mecburi bir sekilde alistim ve hatta oyle alistim ki turkiye de kaybolmus hissediyorum kendimi. sanki tr de oyle hissediyorum burda iyi miyim, hayir burda da toplumdan silik , esimin ailesi ile zaman gecirme ve tas catlasa 3 4 ayda gorustugumuz bi kac es dost disinda sosyal hayat yok.
ben onyargiyla basladim burdaki hayata .hic mutlu olmayacagim burasi berbat dedim ve o hale soktum ellerimle. hersey sizde bitiyor siz hayatinizi nasil yonlendirirseniz oyle olur. ama kisa bir not dusmek isterim. insan sosyal bir varlik olmasindan kaynakli sadece es asla mutlu olmaya yetmiyor. arkadas, aile bu dunyada mutlu olmak icin cok onemli.

Back
X