Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorumm:( ben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı :( bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse :( evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde :(

Kıldan tüyden sebeplerle dert yaratma kendine.
Alırsın olur biter.
Neden iğrensin, iğrenirse sorun vardır kimse mükemmel değil.
Erkeklerin çoğu kıl yumağı, biz birşey diyoz mu?
Seven insan kusurlarıyla da sever.
Kimse dört dörtlük değil sonuçta.

ayrica bacagimizda da tuy var degil mi?onu aliyoruz igreniyorlar mi? hayir.e sen fazladan digerlerini de alacaksin.hatta hiç tüylerin olduğunu bilmesin.epilasyonla da halledersin

Hiç kafaya takma canim sonuçta çaresi var ağda o fark etmeden ali verirsin ne olcak dert ettiğin şey bu olsun hem aldikca tüyler zatiflaşir zamanla alma gereği bile duymassn
Kız göğsünde kıl olduğunu yazmış yanlış okumadıysam göğsüne nasıl ağda yapsın ?

Cımbızla alman en güzeli cımbız tam kökten aldığı için uzun süre çıkmaz ,bkz;ablam koltuk altını cımbızla alırdı bir süre sonra çıkmamaya başladı onun dışında iğrenme gibi bir olay olamaz senin elinde değil bu.

Hiç sıkma canını kardeşim benimde gögüs ucumda 1- 2 tane cansız siyah kil vardi cımbizla alirdim cıktıkca,sonra cimbız cogaltmaya başladi bende agdayla almaya başladım baya azaldı cımbız hem cok güclü hemde siyah cikariyo.Agdayı komple yapistirma,eline azicik al sadece kılı cek ozaman gögünde sarkma da olmaz

mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorumm:KK43: ben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı :KK43: bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse :KK43: evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde :KK43:
dert etme her kadinda kıl tüy sorunu illaki var fakat olmasi demek onu almaman icin bir engel degildir çıktıkça al seni kıllı görmesine bence gerek yok hangi erkek olsa tiksinir kıllı kadindan ( bende senin gibi biraz fazla kılıydım :KK48: sir agdayla ala ala zamannla bitirdim ;)

Back
X