- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Bu kadar dert etmeye degmez , her duş öncesi alırsınız 1 dakikanızı alır ister soguk agda bantı kullanın, ister cımbızla halledin.Lazer gögüs ucuna zarar verebilir bulaşmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasteddigi Sanirim meme ucu çevresinde siyah kıllar var. Ağda salonlarında sir ağda ile alıyorlar.Kız göğsünde kıl olduğunu yazmış yanlış okumadıysam göğsüne nasıl ağda yapsın ?
Düğüne bir kaç gun kala sir ağda ile güvenli bir yerde aldırırsın.Gelin agdasi olduğunu söylersen daha cok özenirler. Bel bölgesi, kol, göğüs, kol altı, ayak parmak üstü, komple bacak, bikini, kas, bıyık , yüz cillop gibi olursun. Varsa göbek cevresi v.s. Evlenince de sık sık kontrol edersin. Zaten seven Ada'mın gözü evlenince kılı tüyü görmüyor çok merak etme :)mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı
bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse
evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
![]()
Kendi yumaklarina baksinlarKonu oraya kadar ilerleyınce o kadarcık kıla tüye takılmıyorlar merak etme:)benimde göğüs çevremde var cımbızla alıyorum erkeklerin her yanı kıl yumağı zaten
![]()