Evlenilecek & Eglenilecek

Kısmetinizde o kişiler yokmuş demek ki ben öyle düşündüm. Kendinizde kusur aramayın. Bir de şu “vermek” muhabbetini yapmayın, kendinize saygınız varsa. Siz mesleği olan eğitim almış bir kadınsınız,kimse 36 yaşında aktif cinsel hayatınız olmadığına ihtimal vermiyordur. Seks ile konuya girmeye çalışıp sonra kaçıyorlardır olabilir. Nasıl olsa kafanıza uygun birisi olur,dert etmeyin.

Hoşlandığım bir çocuk vardı, her anlamda ilgimi çekiyordu vs, sevgili olmak isteyebileceğim biriydi, sonra penisini gördüm, nasıl diyeyim, çok acayip bir şekli vardı (normal değil gibiydi), çok itici gelmişti ve çocuğa ilgimi kaybettim 🥲 Görmeden sevgili olmuş olsaydım nolurdu bilmiyorum.
Evlilikten önce ilişkiye bende karşı değilim ama bu şekilde her görüştüğüm kişi cinsellik isteseydi ög olurdum açıkçası. Yoksa test sürüşü yapılmadan evlilik vs asla olmamalı bence. Sonra gelsin cinsel problemler.

Benim için bilekliğini vermek çok kişiseldir. O noktaya geldiğini düşünüp veriyorsa sonradan pat diye bitmesi mantıksız. Yok başlarda veriyorsa göz boyamak içindir onda daha ne bileklikler vardır. Hemen bağlandığımı göstermiyorum deseniz de erkekler anlıyor.

Bunu taktik olarak algılamayın ama ben bağlanana kadar çok soğuk biriyimdir ve bu şu ana kadar bana aşık olan erkeklerden duyduğum kadarıyla peşimden gelmelerine sebep olan şeymiş. Yani hemen aşkım cicim moduna girmeden sınırları korumak, onun dışında da bir hayatınızın olduğunu göstermek erkek için ben de oraya girmek istiyorum duygusu yaratıyor.

Back
X