• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince Annenin Değerini Anlarsın..Deyimini Yaşayanlar..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba.. 23 Yaşındayım 5 aylık evliyim..6 haftalık hamileyim..Ve kayınvalidemden sanırım yüksek dozda nefret ediyorum ve tonlarca ağırlığında öfkem var..

Hep derler ki bizlere evlenince Annenin değerini anlarsın..Neden söylemişler ben bizzat yaşayarak anladım..Sonra da saatlerce oturup hıçkırarak ağladım..Çok özledim canım annemi..İyi ki varsın benim canım annem..Seni çok seviyorummmm..

Kayınvalideniz kıskanç olunca hırslı olunca siz anneniniz değerini biçemiyorusunuz bile..Ben ilk böyle anladım ; yolda rengli oldum ve ben ilk gün ölürüm kitlendim kaldım eve yakın sayılırdık 10 15 dk yol önümüzden boş taksiler geçerken bana dedi ki " taksi mi tutsak ne yapsak bilmiyorum hay Allah boş taksi de yok ki " ve ben o ara ona tutunuyorum çünkü ayakta duracak gücüm yok..Canımın ağrısından çok anneme ağladım neden mi yine bir gün böyle oldum bekarım o zaman hastane karşımızda görünüyor nerede ise ama annem taksi tuttu götürdü doktora..

Unutmayın kimse ama kimse asla Annenizin yerini tutamaz..ASLA..!!!!

bunu ben de yaşadım ancak kayınvalidemle alakalı olarak değil
kayınvalidemi severim
Allah razı olsun o da beni sever
2 yıllık evliyim bugüne kadar bir gerginliğimiz olmadı, inşaallah bundan sonra da olmaz :Saruboceq:
bekarken annemle neredeyse her gün tartışırdık
bu tartışmalar nişanlılık-düğün arasındaki evrede had safhaya ulaşmıştı
her söylediği ters geliyordu, yeri geliyor okuldan eve bile dönmek istemiyordum
herşey evlenene kadarmış
nikah günü evden ayrılırken içime bir sızı oturdu, annemin yüzüne bakamadım doğru dürüst
evlendiğimiz günden beri bir kez bile kavga etmedik annecimle
onu üzdüğüm için o kadar pişmanım ki...
onun hakkını kesinlikle ödeyemem...

bende 1,5 ay sonra başladı sorunlar..Bir kaç birlikte yiyecektik ama 1,5 aydan fazla dayanadım arada evde yemek yemek istedim eşim ile..işte o zamandan beri sinir olur sevmez beni dışarıdan bakıldığında öz anne kızdan daha yakın davranır eve gelince de maske düşer tabi ki bende bunu hazmedemiyorum gösteriş meraklısı olmaya ne gerek var ki..Tabi biz evde olunca her akşam çıkmadık kıskançlıklar çekememezlikler çıktı had safaya..zor iş zoooor

annelerin değerini anlamak için illa evlenmek gerekmiyor ama bu şekilde de öğreniliyor
sanırım...sizinki de hoş olmayan bir şekilde olmuş...ben en çok onun yokluğunu hissettiğimde anlıyorum ...
uzakdayım onun kokusunu,şefkatini hiçbir şey doldurmaz...
hani boşuna dememişler "ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar"çok doğru...
kayınvalideyi bırakın hiç kimse anne gibi olamaz ki.

annelerin değerini anlamak için illa evlenmek gerekmiyor ama bu şekilde de öğreniliyor
sanırım...sizinki de hoş olmayan bir şekilde olmuş...ben en çok onun yokluğunu hissettiğimde anlıyorum ...
uzakdayım onun kokusunu,şefkatini hiçbir şey doldurmaz...
hani boşuna dememişler "ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar"çok doğru...
kayınvalideyi bırakın hiç kimse anne gibi olamaz ki.

yok canım ben bunu 10 yıldır biliyorum annem ile babam 10 yıl oldu boşanalı ve ben annemin ne kadar mükkemmel bir anne olduğunu çooook iyi biliyorum..Benim annem de uzakta çok özlüyorum bana hep takılırdı değerimi evlenince anlarsın die gülüşürdük..Benim annemin değeri paha biçilemez elbette sadece şimdi yokluğu acıtıyor ona ihtiyacım artıyor..Uzakta olmak cidden çok zor :sinifsinif::sinifsinif:

Aminnnnn herkes mutlu olsun inşallahhhhhhhhhh.
annecim çok uzak değil aynı şehirlerde yaşıyoruz ama ha diyince gidebilecek mesafelerde değiliz :((

Bende bu sözü çok duyuyorum ama iki annemi de çok seviyorum. elbette kayınvalidem annem yerine geçemez ama eş değer olabilir.

Bende bu sözü çok duyuyorum ama iki annemi de çok seviyorum. elbette kayınvalidem annem yerine geçemez ama eş değer olabilir.

Bende çok severdim kayınvalidemi..kaynanan diyenlere kızardım o benim annem duymayayım bir daha o kelimeyi derdim..Ama ne yazık ki evlendikten sonra gösterdi kendini ve kıskaçlığını..Bazen kendi kendime sorup duruyor madem paylaşamayacaktın da ne demeye evlendirip hayatımızı zindan ediyor die düşünüyorum soruyorum ama cevap bulamıyorum ki..

kaynanamla bi problemim yok ama can-ciğer kuzu sarmasıda değiliz.ama yinede evlendikten sonra annemin değeri daha farklılaştı gerçi ben 19 yaşında evlendim.ergenlikten yenı cıkmıstım belkıde cıkmamıstım bıle bununda etkısı olabılır .malum ergenlıkte kımseyı dınlemez kımseyle anlaşamazsınya.

Bende çok severdim kayınvalidemi..kaynanan diyenlere kızardım o benim annem duymayayım bir daha o kelimeyi derdim..Ama ne yazık ki evlendikten sonra gösterdi kendini ve kıskaçlığını..Bazen kendi kendime sorup duruyor madem paylaşamayacaktın da ne demeye evlendirip hayatımızı zindan ediyor die düşünüyorum soruyorum ama cevap bulamıyorum ki..

çok ilginç yaw ilk başta iyi olup sonradan bişeyler yapmak ben öyle bişey yapacağını zannetmem yada Büyük konuşmamak adına inşallah öyle sorunlarımız olmaz diyim yerimseniben
eee Allah sana sabır versin 1 kez göster dişini düzelir belki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni anladığı dilden konuş kaydirigubbakcemile

Ben evleneli 9 gün sonra 1 yıl olacak...
Çok şükür ki annemle çok yakın evim ama yine de annemin değerini evlenince anladım ki şimdi hamileyim hamile kalınca daha bir fazla anlıyorsun...
Mesela dün annem bana geldi bahçesi var koca poşet domates, salatalık, biber ne buldu ise koydu...Mısır ekmeğini çok severim benim için yapmış getirmiş...
Kayınvaldemden bir kere bile bunu görmedim görmeyi de beklemiyorum çünkü annem gibi olamaz...
Annem bir tane benim... Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

çok ilginç yaw ilk başta iyi olup sonradan bişeyler yapmak ben öyle bişey yapacağını zannetmem yada Büyük konuşmamak adına inşallah öyle sorunlarımız olmaz diyim yerimseniben
eee Allah sana sabır versin 1 kez göster dişini düzelir belki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni anladığı dilden konuş kaydirigubbakcemile

Benim ki numune canımm..Herkes ilk gördüğünde dedik çok şanslısın kayınvaliden çok iyi söz kesildi antalya da oturuyorduk onlar da ist da o gece koyun koyuna uyuduk o derece iyiydik yani sonra birlikte yiyelim bir süre dediler tamam dedik ama arada da yeni evliyiz yani eşime yemek yapmak istiyorum giyinmek istiyorum kayınvalidem bırakmıyorudu..Evde yiyeceğiz bu akşam diyordum duymuyordu bile..1,5 ay sonra yeter dedim ya bu evimde yemek yemek için izin mi alacağım eşime söyledim tamam dedi..İşte o günden beri çatlıyor resmen her konuşmamızda laf sokmaz ise rahat uyuyamıyor kadın deli ediyor beni..Altlı üstlü oturuyoruz..Kaçış da yok yani.. Öyle de davrandım düzgün de davrandım alttan aldım yok anam kadın bildiğini okuyor 46 yaşında ben 23 ben onun nazını kaprisini çekiyorum alsanaalsanasmile

Ben evleneli 9 gün sonra 1 yıl olacak...
Çok şükür ki annemle çok yakın evim ama yine de annemin değerini evlenince anladım ki şimdi hamileyim hamile kalınca daha bir fazla anlıyorsun...
Mesela dün annem bana geldi bahçesi var koca poşet domates, salatalık, biber ne buldu ise koydu...Mısır ekmeğini çok severim benim için yapmış getirmiş...
Kayınvaldemden bir kere bile bunu görmedim görmeyi de beklemiyorum çünkü annem gibi olamaz...
Annem bir tane benim... Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn inş. inş.

Tebrikler =)) bende 6 haftalık hamileyimmm (: senin ki ne kadarlık

Bende çok arayacağımdan eminim :((
Bazen tartıştığımızda (hele bu aralar her yaptığımı yanlış anlıyor) içimden gidicem kurtulacaksın diyorum ama içim sızlıyor. Okula giderken bile sadece annem için ağlamıştım, çok zor olacak benim için...
Hemde çok uzağa gidicem Allah yardımcım olsun

Benim ki numune canımm..Herkes ilk gördüğünde dedik çok şanslısın kayınvaliden çok iyi söz kesildi antalya da oturuyorduk onlar da ist da o gece koyun koyuna uyuduk o derece iyiydik yani sonra birlikte yiyelim bir süre dediler tamam dedik ama arada da yeni evliyiz yani eşime yemek yapmak istiyorum giyinmek istiyorum kayınvalidem bırakmıyorudu..Evde yiyeceğiz bu akşam diyordum duymuyordu bile..1,5 ay sonra yeter dedim ya bu evimde yemek yemek için izin mi alacağım eşime söyledim tamam dedi..İşte o günden beri çatlıyor resmen her konuşmamızda laf sokmaz ise rahat uyuyamıyor kadın deli ediyor beni..Altlı üstlü oturuyoruz..Kaçış da yok yani.. Öyle de davrandım düzgün de davrandım alttan aldım yok anam kadın bildiğini okuyor 46 yaşında ben 23 ben onun nazını kaprisini çekiyorum alsanaalsanasmile

ah be kuzum hata altlı üstlü oturmakla birlikte başlamış :1shok::1shok:benim tek istediğim iki anneye de uzak olmakl kendi anneme daha yakın olmalıyım çünkü ileri de çocuk için gerçi şimdlik bunun sorunu bile olmuyor ama olursa da Allah bana yardım etsin eee tabi önce ona sonra bana ŞenizŞenizŞeniz

Back
X