Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

hassasiyeti var ama bu kızı sevmiş neden bıraksın

Nasıl kabul ettiriyorsunuz ben direttiğimde kolumu falan sıkıyordu yada çok şiddetli
Kavga eşya fırlatma telefon kırma kumanda arma gibi
Yok mu babayiğit ayı boğan gibi abin baban kuzenin eşin dostun, bir dövdürtsen hiçbir şeyi kalmazdı.

Seven insan kıskanır ve sevdiğinin vücudunu kimsenin görmesini istemez normali de bu bence ortak noktada buluşun derim

Nasıl kabul ettiriyorsunuz ben direttiğimde kolumu falan sıkıyordu yada çok şiddetli
Kavga eşya fırlatma telefon kırma kumanda arma gibi
Biz tanıştığımızda da ben böyle giyiniyordum. Demek ki sen benim giydiklerimi bana yakıştırıp çekici buldun ve etkilendin. Neden şimdi sıradan şeyler giyip ilişkimizin heyecanını kaçırayım ki derim mesela. Hem hiç kimse bana ne yapmam gerektiğini söyleyemez. O benim en baştan beri sağlam duruş sergileyip asla ödün vermediğimi gördü. Bunlar ileride hallederiz diyeceğimiz konular değil dedim. Evlenmeden önce hepsini konuştum. Beni değiştirmeye çalışacaksan yol yakınken dönelim dedim.
Beni kaybetmek istemedi ve saygı duymayı öğrendi. Ben ona hislerimi hep açık açık anlatırım, arkasından iş çevirmem, her konuda netim ve eşim de bunu bilir. Böyle bir kadına kim ne yapabilir?
Sizin kolunuzu sıkıp şiddetvari davranan bir adamın sevgisinden de şüphe duyarım, insan sevdiğine ne fiziksel ne de psikolojik olsun, asla şiddet uygulayamaz.
Sinirli vs erkek yoktur, sosyopat insan vardır benim için. Kendinizi ezdirmeyin. Lütfen.

Yok mu babayiğit ayı boğan gibi abin baban kuzenin eşin dostun, bir dövdürtsen hiçbir şeyi kalmazdı.
Malesef yok babamın bizle ilgisi yok annemle ayrılmıştı ona muhtaç olduğunu ve bırakmayacağımı bildiği dönemlerde bunu yapıyordu ancak artık işi gücü olan dik bir kadınım

İlişkimizin heyecanını kıyafet mi kaçıracak der beni öyle askılı görürse heyecanı kaçar onun

hassasiyeti var ama bu kızı sevmiş neden bıraksın
Yok kız sana demedim zaten, kendi fikirleri ve tercihleri olan insanlar için o. Sen giyme askılı falan ölmezsin ya. Ama kocasız ölürsün. Giyme.

Biz tanıştığımızda kış dönemiydi yaza geçince başladı gördükçe müdahaleler

Nişanlın seni kıskanıyor ve bu iyi bişey aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…