- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ee cocugum olursa kim bakacak.Tek maasla nasıl gecıncemEvlen, mesut olmazsan boşan ama baba evine dönme.
Böyle de bir seçeneğin var
Evli misin suan anlamadim?
Evli degilsen niye kendini sartlandiriyorsun boyle en kotu ihtimallere?
Belki evlenip cok mutlu olacaksin hic bosanmayacaksin.[/QUOTE
Degilim.Ama evlılıkten korkuyorum.Dönüşü olmaz gıbı gelıyo.ömür boyu kahır cekmek ıstemıyorum.Baba evıne de dönemem babam durdurmaz
Degilim.Evlılıkten çok korkuyorum.Geri dönüşüm olmaz diyeEvli misin suan anlamadim?
Belki evlenip cok mutlu olacaksin hic bosanmayacaksin.
Oncikle her evlenen boşanmıyor, belki de çok mutlu olursunuzEe cocugum olursa kim bakacak.Tek maasla nasıl gecıncem
Var mı evlilik için aday ? Niye hemen daha evlenmeden ayrılmayı düşünüyorsun ?Ee cocugum olursa kim bakacak.Tek maasla nasıl gecıncem
Allah var2 kız 1 erkek kardeşim.Babam sorumsuz ve içmeyi seven biri.Bizden hep para bekler.Bugün gene içmiş gelmiş.Erkek kardeşime laf arasında yarın dünürlerke mangala gidelim.Bize bizden başkasından fayda yok.Bunlar ele gitcek yarın.Biz kalcaz dedi.Erkek kardeşimde onu saymıyor.Kız kardeşimle bana her zaman kukuma gibi evde kaldınız.Şunun kadar olamadınız.O evlendi koca sahibi oldu diyor.Evlenince dönüşüm yol.Bu evde mutlu degilim ama acelede kesinlikle etmek istemiyorum.Allah nasip ederse düzgün işe gireyim bes e falan kaydolucam geleceğim için kenara para atıcam.Babamın böyle konusması özgıvenımı kırıyor.Arkamda duran kımsem yok
Degilim.Evlılıkten çok korkuyorum.Evli misin suan anlamadim?
Belki evlenip cok mutlu olacaksin hic bosanmayacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?