• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince boşanma seçeneğim yok

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
2 kız 1 erkek kardeşim.Babam sorumsuz ve içmeyi seven biri.Bizden hep para bekler.Bugün gene içmiş gelmiş.Erkek kardeşime laf arasında yarın dünürlerke mangala gidelim.Bize bizden başkasından fayda yok.Bunlar ele gitcek yarın.Biz kalcaz dedi.Erkek kardeşimde onu saymıyor.Kız kardeşimle bana her zaman kukuma gibi evde kaldınız.Şunun kadar olamadınız.O evlendi koca sahibi oldu diyor.Evlenince dönüşüm yol.Bu evde mutlu degilim ama acelede kesinlikle etmek istemiyorum.Allah nasip ederse düzgün işe gireyim bes e falan kaydolucam geleceğim için kenara para atıcam.Babamın böyle konusması özgıvenımı kırıyor.Arkamda duran kımsem yok

Evli misin suan anlamadim?
Evli degilsen niye kendini sartlandiriyorsun boyle en kotu ihtimallere?
Belki evlenip cok mutlu olacaksin hic bosanmayacaksin.[/QUOTE
Degilim.Ama evlılıkten korkuyorum.Dönüşü olmaz gıbı gelıyo.ömür boyu kahır cekmek ıstemıyorum.Baba evıne de dönemem babam durdurmaz

Böyle düşünürsen olmaz ama sen hep en kötüsünü düşünüyosun. Evlilik her zaman öyle kötü bişey değil ve merak etme evlendiğin an hemen hamile kalıp çocuğun olamayabiliyo. Önce sen eğitimini tamamla eğer iyi bir mesleğin olursa merak etme çocuğuna bakıcak bakıcıda bulabilirsin.

Ee cocugum olursa kim bakacak.Tek maasla nasıl gecıncem :KK43:
Oncikle her evlenen boşanmıyor, belki de çok mutlu olursunuz
İkinci olarak çocukla ormanda yaşa, kurtlar büyütsün, inan bu zihniyette insanlarla yaşamasından daha hayırlıdır. En azından atak olur, pısırık olmaz:sampiyon:

Sizinki biraz şey gibi olmuş, kızin teki ağlamaya başlamış, neden ağlıyorsun diye sormuşlar. Vay anam demiş, ya ben biriyle evlenirsem, ya oğlum doğarsa da çok yaramaz olursa,onu buraya getirdiğimde ağaca çıkarsa da kafa üstü ağaçtan düşüp ölürse, vay gitti benim küçücük oğlum:mad: diye dövünmeye devam etmiş. Aynı o hikaye sizinki de.
Madem olasılıkları siraladiniz ben de şöyle bir olasılık siralayayum
Bir kere eger kadın sığınma evine gidersen çocuğuna bakıcı desteği alabilirsiniz, ilk fırsatta dava açar adamın maaşının 3te biri kadarını tazminat baglatabilirsiniz. Zaten siz bu düşünce yapısıyla adam iyice raydan çıkıp eziyet etmeden ayrılmazsiniz. Eğer öyle bir durum yasarsaniz bir de tazminat...donuna kadar alabilirsiniz kocanizin parasını. Tazminat+maaş la ev gecindirir çocuğu da tam gun krese verirsiniz

A
2 kız 1 erkek kardeşim.Babam sorumsuz ve içmeyi seven biri.Bizden hep para bekler.Bugün gene içmiş gelmiş.Erkek kardeşime laf arasında yarın dünürlerke mangala gidelim.Bize bizden başkasından fayda yok.Bunlar ele gitcek yarın.Biz kalcaz dedi.Erkek kardeşimde onu saymıyor.Kız kardeşimle bana her zaman kukuma gibi evde kaldınız.Şunun kadar olamadınız.O evlendi koca sahibi oldu diyor.Evlenince dönüşüm yol.Bu evde mutlu degilim ama acelede kesinlikle etmek istemiyorum.Allah nasip ederse düzgün işe gireyim bes e falan kaydolucam geleceğim için kenara para atıcam.Babamın böyle konusması özgıvenımı kırıyor.Arkamda duran kımsem yok
Allah var

Bu kadar uzun vadeli ince hesaplara gerek yok..

Hayat biz birşeyler planlarken, başımıza gelenlerden ibaret..

Arkamda kimsem yok vs diye düşüneceğine, hayatta herkes tek başına diye düşün çünkü gerçekte öyle.

Kimseyle evden kurtulmak için evlenmediğinizde ve eş konusunda seçici olduğunuzda boşanma ihtimaliniz düşer öyle değil mi ?
Ayrıca şuan olmamış birşey üzerinden kendinizi neden yıpratıyorsunuz?

Back
X