• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

Kesinlikle yaşamak istemem. Evde tam olarak istediğim gibi bir düzen olmayacak mesela. Giydiğime, yatıp kalktığım saate, eve giriş çıkış zamanlarıma... vs. dikkat etmem gerekecek ve muhtemelen sorunlar, tartışmalar yaşanacak bir çok konuda.
Hele de benim gibi birinin kayınvalidesiyle sorun yaşamaması kaçınılmaz olur zaten. :27:
Değil aynı evde yaşamayı düşünmek, yüz göz olmayı bile düşünmüyorum.

Kayınvalide ile aynı evde oturmak demek kayınvalideylede evlenmek demek bi koynuna almıyorsun yani:)) üç kişilik aşk olmaz :) Allah kimseyi en iyisi ile bile oturmaya mecbur bırakmasın ...Hayat zaten zor stresli bu bir tane daha pürüz büyük bir stres demek şartları çok zorlamamalı hayatı mümkün olduğunca kolaylaştırmak gerek sadece bu değil her şey için geçerli...

Zeki ve akilli bir insan kattiyen kimsenin yaninda yasamak istemez.
Evlenmek demek kendi ayaklarinin üzerinde durabilmek demek, güclü, hür ve özgür olmak demek.
Hem maddi hem manevi kimseye bagli kalmamakla hayatin mutlulugunu ancak yakalarsin, baska türlü ömür boyu mutsuz bir hayatin elinde kayip gider.
En iyisi ayri semtlerde oturmak, her iki aileden, yani hem kendi hemde esinin ailesinden uzak yasamak.

ne kadar iyi olursa olsun beni dünyaya getiren ailem ile birlikte yaşamak bu yaştan sonra zor gelirken, eşimin ailesi ile yaşamak ...en güzeli herkese eşit mesafede ayrı bir yaşamm:ssz:

Kesinlikle demeyeyim büyük konuşmayayım başına gelirmiş derler de :1: İstemem yani neden kendi evim, kendi düzenim olmasın. Rahat bile edemem yanında dünyanın en iyi kaynanası dahi olsa çekinirim yapamam.

Şartları zorlardım ama mecbur kalırsam yaşardım.ama yaşarken kendini tamamen vermemek lazım,yani kendine zaman ayırmak,özgürlük alanı oluşturmak lazım,yoksa bir daha düzelmiyor ve uzun süre devam ederse çok yıpranıyorsun :50:

selam kızlar kayınvalide bazen bi kurtarıcı olabiliyor. eşiniz polis memuruysa ve istanbul gibi bir yerde yalnız kalmaktan korkuyorsanız kayınvalide görümce vs ideal bi seçimdir. tabi kendi annemin gelme ihtimali yok.. ama aynı evde yaşamıyorum zordur heralde

ben bi hata yaptım kabul ettim. keşke etmeseydim. inşallah sözlümün fikri de değişirde ayrı bi evde otururuz.

canım düğünün ne zaman
bende hata yaptım kabul ettim
şimdi hala evlenmiş değiliz ama iş işten geçti söz verdim insanlar ben gelicem diye hazırlığa başladı tadilat başladı şimdi caymak olmaz
zaten ben caysamda sözlüm kabul etmez kiraya çıkmam diyor ev alınca çıkıcam diyor baştan öle anlaştık daha bişey diyemiom bende

Back
X