- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verin
Her gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum.
Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum..
yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum
Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii 
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verin