Evlenince ya değişirse?

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
merhaba ben nişanlıyim.
ekimde düğünüm var nişanlımla çok büyük bir problemimiz yok bende oda çok seviyoruz birbirimizi ama bugün öyle bir olay yaşadim ki çok üzüldüm paylaşmak istedim.

nişanlımin ailesi kaç haftadır gelicez diyip gelmiyorlar biz kaç kere gittik. Neyse bu hafta perşembe geleceklerdi hazırlık yaptık gelen yok. cumartesi gelcez gündüz dediler akşamda aradilar cumartesi akşam çayina gelcez diyorlar haydaaaa ben o kadar alışveriş yapayim ikram için sonra yok tek akşam çayina gelcez. ben 1 haftadır onları bekliyorum onlar takmiyor beni. ve nişanlıma dedim ki beni ziyarete gelmek çok zorsa benim için problem değil. sıkıntı etmeyin dedim. allah bunu diyen senmisin sen nasıl konuşuyorsun çok ayıp ettin özür dilemelisin falan filan. yahu ben çok mu yanlış düşünüyorum benim yanlışlarımi söyleyinde aklım başıma gelsin.

o kdr zahmet verip uğraştığını nişanlın eminim biliyordur, onlar gelmemek gibi bi davranışta bulunup özür de dilemiyorlar.
tabiki onlar haksız, ayrıca nişanlına sen hiç ailesi hakkında eleştiri de bulunamayacak mısın, balık baştan kokar şekerim
anacı ise koy anasının memesine gitsin..

bu ne yaaa, özür dilicekmiş heee oldu köle izaurasın yaaa:)

Ay cnm bende nisanliyim ekimde dugunum benimde :)
Bencede ozur dileyecegin bisey yok ama bu erkekler tuhaf davranabiliyo kendimi gordum okuyunca bende korkuyorum degisirse diye mutlu olamam diye

Senden özür bekleyeceğine ailesinden görgü beklesin o nişanlın olacak dangoz
Kusura bakma sinir oldum.
Evlenmeden başlamış bu sonrasını düşünmeye korktum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…