• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip, boşandım; biriyle görüşüyorum, yardım lütfen.

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
merhabalar ben burada bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum.Eşimden ayrıldım ve 10 yaşında bir kızım var.Eşimden 10 yıl önce kv yüzünden ayrıldık artık görüşmüyoruz.Zaten geçen senede evlendi.Neyse benim sıkıntım bende aynı yaşta biriyle beraberim fakat o hiç evlenmemiş bekar yani benimle evlenmek istiyor fakat ben korkmaya başladım biraz sinirli bir yapısı var evlendiğim zaman kızıma bir zarar verir mi diye korkuyorum ama aynı zamanda da onu seviyorum.Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz lütfen

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmis olup, daha acıklayıcı olması icin konu başlığınız değiltirilmiştir.

Tereddütlerin varsa evlenme
Zamana birak
Erkek milleti belli olmaz.. ilerde sinirlenir zaten benim kizim degil diye
siddet falanda uygulayabilir
Iyice düsünmek lazim.

ona tam olarak güvenemediğine göre demekki çok da uygun biri değil sana.zaten mutsuz bir evlilik geçirmişsin bu sefer çok dikkatli ol.bu kişiyle de hemen bitir demiyorum ama bir süre daha bak.sana uygun biri değilse devam etme derim

ona tam olarak güvenemediğine göre demekki çok da uygun biri değil sana.zaten mutsuz bir evlilik geçirmişsin bu sefer çok dikkatli ol.bu kişiyle de hemen bitir demiyorum ama bir süre daha bak.sana uygun biri değilse devam etme derim

Evet sanırım güven konusu olabilir çok haklısın...

bence olaya daha başka ve önemli bir açıdan bakmak da gerekiyor. kızınız 10 yaşındaymış. 5 yıl sonra 15 olacak. yani bir genç kız. bu insanı yeterince tanıyor musunuz güveniyor musunuz? sinirli olmasından ziyade bu konu çok daha önemli. çünkü siz ne kadar sevseniz de kızınızın babası o değil ve hayatta neler oluyor allah saklasın. bence bu konuyu uzun uzadıya düşünün ailenize danışın. ve o insanı çok çok iyi tahlil edin, sakın acele bir karar vermeyin.

bence olaya daha başka ve önemli bir açıdan bakmak da gerekiyor. kızınız 10 yaşındaymış. 5 yıl sonra 15 olacak. yani bir genç kız. bu insanı yeterince tanıyor musunuz güveniyor musunuz? sinirli olmasından ziyade bu konu çok daha önemli. çünkü siz ne kadar sevseniz de kızınızın babası o değil ve hayatta neler oluyor allah saklasın. bence bu konuyu uzun uzadıya düşünün ailenize danışın. ve o insanı çok çok iyi tahlil edin, sakın acele bir karar vermeyin.

evet çok haklısınız zaten biraz da korkularım o açıdan kendisine de söyledim benim böyle bir korkularım var ben emin olamıyorum bazı şeylerden dedim o da bana saçmalama o benim kızım olacak böyle bir saçmalığı nasıl düşünürsün ben sapık mıyım gibilerin den tepki verdi.O yüzden evliliğe biraz uzak bir tarihte olmasını istediğimi söyledim fakat şimdide sinirinden konuşulmuyor ne söylesem bağırıp ben sapığım ya diyor.

evet çok haklısınız zaten biraz da korkularım o açıdan kendisine de söyledim benim böyle bir korkularım var ben emin olamıyorum bazı şeylerden dedim o da bana saçmalama o benim kızım olacak böyle bir saçmalığı nasıl düşünürsün ben sapık mıyım gibilerin den tepki verdi.O yüzden evliliğe biraz uzak bir tarihte olmasını istediğimi söyledim fakat şimdide sinirinden konuşulmuyor ne söylesem bağırıp ben sapığım ya diyor.

böyle bir konu açık açık söylenmez ki zaten. hatalı davranmışsınız. siz o insanı gözlemleyerek karakterini tahlil edecektiniz süreç içinde. yoksa böyle bir şeyi onun yüzüne karşı söylersen o adam da senden soğur. ağır bir itham çünkü. bence bu evlilik şuanda ikiniz için de çok erken.

Back
X