- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
ben evli değilim ama 9 yıllık bir ilişkim var. ama kayınvalıdemle söz olduktan sonra tanıstım öncesınde hiç gitmedim (bu bnm tercihimdi) nişanlım beni istemeye karar verdiğinde ona önce ailesinin onayını alması gerektiğini söyledim biz çok seviyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama belki ailelerimiz anlaşamıcak ve ben böle bir durumda kalmak istemm dedim. gerçi bizimkilerin statüleri aynı ama nasıl ben aileme saygı ve sevgi bekliyorum nişanlımın ailesinede o kadar saygı ve sevgi gösteriyorum. çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor şimdilik. sonrasında da çok büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum çünkü dediğim gibi nişanlımdan aileme ne kadar saygı istiyorsam bende onu göstermeye çalışıyorum. ki eltim arkadaşımdı bana onları okadar kötüledi o kadar kötülediki inanamazsınız. ama bne ona herkesin yapısı farklı sen öle anlamışsındır belki ben farklı bir gözle bakıcam dedim ölede oldu. eltimle sorunlarımız var ( kaynanam ve kaynatamında) ama ben farklıyım. ayrıca beni istyecekleri akşam amcam bana sordu kızım sen istiyormusun nabalım diye(bizde byük bi sorar böle) ebnde siz bilirsiniz amca ben bu çocuğu sevdim senelerdir bekledim elbette isterim ama siz bu çocuk bize uygun değil derseniz karşı çıkacak değilim. sonuçta ailemde birtane dedim. bunu duyan kaynatam mest oldu
D yani ne yalan sölim öle anamı attım kenara babamı attım kenara diyenleri pek tasvip etmiyorum. sizde atmayın, eşinizinkinide attırmayın bence.. herkez bunu söylediğim için bana kızıcak ama bugün ailesini kenara atan insan yarın size ne yapmaz yani... amma yazmışın yahu
D kısacası eşinizin sizin ailesini ne kadar önemsemesini istiyorsanız sizde o denli önemseyin...
ps: elbette kavgalar olur, tartışmalar olur ama bence şu dünyada affedilmeyecek, çözülmeyecek problem yok gibi...

ps: elbette kavgalar olur, tartışmalar olur ama bence şu dünyada affedilmeyecek, çözülmeyecek problem yok gibi...