- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
bilemiyorum tepkisi ne olur , hiç o tarz bir şey yaşamadık .Eşiniz bunu kaldırabilecek yapıdaysa silmeyin ama bir başka erkekle gözgöze elele kolkola resimleriniz varsa bundan sizinde rahatsız olmanız gerekmez mi
resme bağlı biraz ne biliyim arkadaş çevresinde çekilmiş yanında çok sevdiği dostları olan resimse kızamazdımEsiniz toplu resimler dahil eski sevgilileriyle cekilen fotograflarin oldugu cdyi silmeye kiyamasaydi...
Nasil hissederdiniz?
kıyamam nedenim eski erkek arkadaşlarım değil , şeytan görsün yüzlerini ben unuttum çoktanevlisiniz bunu silmeniz gerekir .aynı şeyi eşin yapsa kıyamet kopar hayatından sildiğin birinin resminimi silemeyeceksin sil gitsin
kıyamam nedenim eski erkek arkadaşlarım değil , şeytan görsün yüzlerini ben unuttum çoktan
ama ne bileyim mesela dostlarımla çekilmiş hep beraber resimler var kıyamam nedenim onlar
Bence de silmelisin canim...
Gecmisi gecmiste birakin bence ....
hiç bir şey hatırlatmıyor aslına bakarsanız yani onları hiç yaşanmamış gibi sayıyorumama onun olduğu resimler size kötü şeyleri hatırlatıyorsa silin eşiniz eski sevgilinizin kim olduğunu o resimlere bakınca biliyorsa hzurunuzu kaçırmanın bir anlamı yok ama bilmiyorsa sanırım sizinde silmeye gönlünüz yok silmeyin kalsın.bize sorduğunuz için ben fikirimi dedim ben olsam o resimlerde kim olursa olsun o var diye silerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?