evlenirken eskiye ait resimlerin hepsini sildiniz mi ?

Lokomotif Banu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.362
1.592
178
eski erkek arkadaşlarımla beraber çekilmiş resimlerim var .
hepsini unuttum '' en ufak bir kırıntı kalmamacasına '' unuttum ,
lakin öyle resimler var ki toplu arkadaşlarımla çekilmiş veya güzel hoş çıktığım veya bana güzel şeyleri anımsatan resimler .. resimlerin hepsini bir cd ye topladım annemin evinde duruyor . aslında silmem gerek artık evlendim ve şu ana kadar hayatım da en önemli en sevdiğim adamla beraberim , yanlış anlamaması adına silmek cd yi imha etmek istiyorum , bir taraftan da kıyamıyorum
siz neler yaptınız sildiniz mi hepsini , bilgisayarınızdan felan temizlediniz mi her şeyi ? yoksa sizde kıyamayıp silmediniz mi ? silmeyenler eşiniz resimleri gördümü ve ne cevap verdiniz ?

Eşiniz bunu kaldırabilecek yapıdaysa silmeyin ama bir başka erkekle gözgöze elele kolkola resimleriniz varsa bundan sizinde rahatsız olmanız gerekmez mi

Eşiniz bunu kaldırabilecek yapıdaysa silmeyin ama bir başka erkekle gözgöze elele kolkola resimleriniz varsa bundan sizinde rahatsız olmanız gerekmez mi
bilemiyorum tepkisi ne olur , hiç o tarz bir şey yaşamadık .
elele kol kola samimi resimleri sildim de mesela tek ikimizin olduğu veya arkadaş çevresinde olan resimler var .

Esiniz toplu resimler dahil eski sevgilileriyle cekilen fotograflarin oldugu cdyi silmeye kiyamasaydi...

Nasil hissederdiniz?
resme bağlı biraz ne biliyim arkadaş çevresinde çekilmiş yanında çok sevdiği dostları olan resimse kızamazdım
tabi başbaşa oldukları varsa ona kızardım

evlisiniz bunu silmeniz gerekir .aynı şeyi eşin yapsa kıyamet kopar hayatından sildiğin birinin resminimi silemeyeceksin sil gitsin
kıyamam nedenim eski erkek arkadaşlarım değil , şeytan görsün yüzlerini ben unuttum çoktan
ama ne bileyim mesela dostlarımla çekilmiş hep beraber resimler var kıyamam nedenim onlar

kıyamam nedenim eski erkek arkadaşlarım değil , şeytan görsün yüzlerini ben unuttum çoktan
ama ne bileyim mesela dostlarımla çekilmiş hep beraber resimler var kıyamam nedenim onlar

ama onun olduğu resimler size kötü şeyleri hatırlatıyorsa silin eşiniz eski sevgilinizin kim olduğunu o resimlere bakınca biliyorsa hzurunuzu kaçırmanın bir anlamı yok ama bilmiyorsa sanırım sizinde silmeye gönlünüz yok silmeyin kalsın.bize sorduğunuz için ben fikirimi dedim ben olsam o resimlerde kim olursa olsun o var diye silerdim.

Bence de silmelisin canim...
Gecmisi gecmiste birakin bence ....
hiç bir şey hatırlatmıyor aslına bakarsanız yani onları hiç yaşanmamış gibi sayıyorum
hani görsem içimde ne nefret duygusu nede sevgi duygusu hiç biri yok , sokaktan geçen yabancı bir adama nasıl boş boş bakıyorsam onlarada öyle bakıyorum . zaten unutamayan insan için resim mesim önemli değil , adını duydukça bile içi cız eder . est tabi ki fikrinizi söyleyeceksiniz memnun oldum fikrinizi söylemenizden . doğru diyorsunuz

Ben de ayrılır ayrılmaz ne kadar sureti varsa silerim onu hatırlatacak ne varsa atarım yeni bir başlangıç yapabilmek için...
O fotoğrafların ne kadar anısı olursa olsun kırpıp atabilecegim yerdeyse resmi kırparım değilse direk silerim. Dijital ortamdaki resimlere ne kadar çok vakit ayırıyoruz ki sanki :) hergun yenisi ekleniyor. Yeni anılara yer açmak lazım.

Şu an evli değilim ama eskiye dair ne varsa sildim.hatta kendi fotolarımdan da sildim ki o anı bi daha asla hatırlamayayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…