merhaba elifcim
anladıgım kadarıyla 93lusun yani 18 yasındasın... diyebilirsin ki ne alaka?
ben de seninle aynı duyguları yasadım ama bn 17 idim... senin dediğin gibi hem cok yakınımda hem de bnden coook uzaktaydı....
cok sık göz göze geliyor ve birbirimize gülümseyerek bakıyorduk.. zannediyorum ki aynı seyleri hissediyoruz... ki dısardan bakılınca bir etkileşim oldugu acıkca dusunulebilirdi de...
2 yıl sonra ona acılmıştım ve reddedildim ama bu reddedilme bna agır geldi... aynı senin gibiydim... bir daha asla sevemeyecegimi, ona dair hislerimin hiç gecmeyecegini düşünüyordum cunku sevgim coooook buyuktu...
aradan 6 yıl gecti ve o 1 ay once evlendi... nişanlanacagı haberi cook koydu, evlendiğinde de kötü oldum ama artık evliydi ve bana mutluluklar dilemekten baska bişey dusmezdi... oyle de yaptım ama unutmadım ona dair hislerim hep vardı... evlendiği gun kendime söz verdim, kendime bir şans verip kalbimi boşaltacagıma dair... şimdi hayatımda biri yok, sevmekten korkmuyorum ve biliyorum ki bir gun beni cok seven beraber mutlu olabileceğim biri karşıma cıkacak...
sana tavsiyem onu unut demek olmayacak bu kararı kalbin verecek ama sunu diyebilirim ki kendine bir şans tanı, hayatı erteleme, universite mi okuyacaksın, kariyer mi yapacaksın işe mi gireceksin ne gerekiyorsa yaşın daha gençken şimdi yap... yıllar biz farketmeden akıp gidiyor... bir gun yine seversin elbet birini ve bu sevgi hem karşılıklı olur hem de daha doyurucu olur coook mutlu olursun... sadece zamanla azalacak bu yogun duygular bunu bil yeter...
bu da sana aynı tecrübeye sahip ablandan inciler olsun... sen guzelsin, yuregin cok temiz inşallah senin o tertemiz sevgi dolu yuregin sevmeyi hak edeni buldugunda yeniden yeşerecek... kendine zaman tanı... bırak evlensin ztn seni hak etmemiştir dengini bulmuştur...
oyle intihar falan da dusunme ne demek cnm sen değerlisin sen ölsen o evlenmeyecek mi? sen de sevecek ve sevdiğinle mutlu bir evlilik yapacaksın merak etme... sevgiyle kal...