• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyormuş...

elif_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
49
0
36
İstanbul
2 yıl boyunca birini platonik sevdim hem de çok kendimden bile.Hem yakın hem uzaktık.Bazen beni sevdiğini düşünüyordum.Bazen sevmediğini.Duygularından hiç bir zaman emin olamadım bu yüzden ona hiç açılamadım.Dün kardeşinden evleneceğini duydum dünya başıma yıkıldı.İntihar etmeyi istedim beceremedim.Hayallerim umutlarım herşeyim bir anda bitti bir daha hiç gülemiycem.Bir başkasını sevemiycem.İlk aşkımdı son olmasını isterdim olmadı olmuycak.Benimle aynı dertten muzdarip olan varsa yazsın beni bir tek bu acıyı yaşayanlar bilir....:14::5:

Benim de var bi platoniğim.Ama senden farkım, hiçbir zaman acaba seviyor mu bir şeyler hissediyor mu diyemedim.Çünkü farkımda bile değil.Abimin arkadaşı.Kırk yılda bir görüyorum zaten.. Ama hayalleri bana yetiyor. :) Tek korkum onun da birini bulması. O yüzden bu başlığı görür görmez bi fena oldum acaba benim de başıma böyle bir şey gelir mi diye.Allah yardımcın olsun gerçekten zor.Ama daha neler çıkarır hayat karşına.İntihar falan ne demek.. Kimse için değmez inan bana.. :20:

Malesef benim platoniğim 1 kasım 2009 da evlendi, ilk başta zor atlattım ama şimdi glüp geçiyorum, çocugun numarasını bulup kendimi tanıtıp açılmıştım sonrada arabasıyla yolumu kesmişti falan tabi sonuç reddedilmiştim, yanii arada bana baktıgını yakalıyordum bana karşı hisleri oldugunu düşünüyordum ama belkide ben öyle düşünmek istedigim için öyleydi.... geçtiii ve bitti.. şimdi eşiyle onu görüyorum ara sıra beni görünce aniden eşinin elini tutuyor yada sarılıyor gözümün içine baka baka.... kızlarrr atlatmak zorundasınız sizde

aa bi de davetiyesini kendi elleriyle getirdii ama kapıya ben çıkmadım tabii

Son düzenleme:
Hayallerim umutlarım herşeyim bir anda bitti bir daha hiç gülemiycem.Bir başkasını sevemiycem
ahhh bu duyguyu herkes yaşamıştır.Biraz zaman geçsin hem de nasıl unutacaksın.İntihar olayını düşündüğün içinde kendinden utanacaksın. Benim eski sevgilim evlendi karısıda hamile :) Allah mutlu etsin.Allah beni de mutlu etsin :21:

platonik kaç arkadaşım varsa tamamen alakasız birileri ile evlendi sevgili oldu ve çok mutlu oldular.
şimdi o kişileri hatırlamıyorlar bile nerdeyse.

unutamayacağını düşünüyorsun ya o bakımdan diyim dedim.

Her şey unutuluyor
şu anda yeni ve taze olduğu için böyle düşünüyorsun emin ol
sadece zaman
her şey hallolur
anlıyorum seni üzüntünü,düşüncelerini de ama inan
gün gelecek üzüldüğün zamanlara üzüleceksin

canım çok iyi anlıyorum seni.. bende senin durumundayım uzun zamandan beri... benimki evlenmedi daha ama şuan çıktığı bi kız var. faceten fotoğraflarını gördüm.. gerçekten insanın dünyası başına yıkılıyor o anda... ve her defasında bakmıcam bir daha diye kendime söz veriyorum ama nafile... dayanamıyorum... ayrıca benim şöyle bi durumun da var... sevgilim olsa bile aklım hep onda oluyor.. naptığını, ne ettiğini merak ediyorum sürekli... bi yerde onun adı geçse bile hemen içim pır pır ediyor... napıcam bilmiyorum valla... platonik aşk en zor olan aşktır malesef....:50:

canım çok iyi anlıyorum seni.. bende senin durumundayım uzun zamandan beri... benimki evlenmedi daha ama şuan çıktığı bi kız var. faceten fotoğraflarını gördüm.. gerçekten insanın dünyası başına yıkılıyor o anda... ve her defasında bakmıcam bir daha diye kendime söz veriyorum ama nafile... dayanamıyorum... ayrıca benim şöyle bi durumun da var... sevgilim olsa bile aklım hep onda oluyor.. naptığını, ne ettiğini merak ediyorum sürekli... bi yerde onun adı geçse bile hemen içim pır pır ediyor... napıcam bilmiyorum valla... platonik aşk en zor olan aşktır malesef....:50:

Haklısınız Adını duymak bile yetiyor dışarı çıkıyosun bi bakıyosun onun yanına gtmişsinz uzaktan izliyosunuz gitme demek istiyosun seni sevyrm flan ama allhın cezası gururun engel oluyor.Çok zor çooook :(

merhaba elifcim
anladıgım kadarıyla 93lusun yani 18 yasındasın... diyebilirsin ki ne alaka?
ben de seninle aynı duyguları yasadım ama bn 17 idim... senin dediğin gibi hem cok yakınımda hem de bnden coook uzaktaydı....
cok sık göz göze geliyor ve birbirimize gülümseyerek bakıyorduk.. zannediyorum ki aynı seyleri hissediyoruz... ki dısardan bakılınca bir etkileşim oldugu acıkca dusunulebilirdi de...
2 yıl sonra ona acılmıştım ve reddedildim ama bu reddedilme bna agır geldi... aynı senin gibiydim... bir daha asla sevemeyecegimi, ona dair hislerimin hiç gecmeyecegini düşünüyordum cunku sevgim coooook buyuktu...
aradan 6 yıl gecti ve o 1 ay once evlendi... nişanlanacagı haberi cook koydu, evlendiğinde de kötü oldum ama artık evliydi ve bana mutluluklar dilemekten baska bişey dusmezdi... oyle de yaptım ama unutmadım ona dair hislerim hep vardı... evlendiği gun kendime söz verdim, kendime bir şans verip kalbimi boşaltacagıma dair... şimdi hayatımda biri yok, sevmekten korkmuyorum ve biliyorum ki bir gun beni cok seven beraber mutlu olabileceğim biri karşıma cıkacak...
sana tavsiyem onu unut demek olmayacak bu kararı kalbin verecek ama sunu diyebilirim ki kendine bir şans tanı, hayatı erteleme, universite mi okuyacaksın, kariyer mi yapacaksın işe mi gireceksin ne gerekiyorsa yaşın daha gençken şimdi yap... yıllar biz farketmeden akıp gidiyor... bir gun yine seversin elbet birini ve bu sevgi hem karşılıklı olur hem de daha doyurucu olur coook mutlu olursun... sadece zamanla azalacak bu yogun duygular bunu bil yeter...
bu da sana aynı tecrübeye sahip ablandan inciler olsun... sen guzelsin, yuregin cok temiz inşallah senin o tertemiz sevgi dolu yuregin sevmeyi hak edeni buldugunda yeniden yeşerecek... kendine zaman tanı... bırak evlensin ztn seni hak etmemiştir dengini bulmuştur...
oyle intihar falan da dusunme ne demek cnm sen değerlisin sen ölsen o evlenmeyecek mi? sen de sevecek ve sevdiğinle mutlu bir evlilik yapacaksın merak etme... sevgiyle kal...

Birçok insan senin yaşadıklarının aynısını yaşamıştır bunlar once acitiyor ama gelip geçiyor ve her acı insanı biraz daha güçlü yapıyor..ileride karsına öyle biri çıkar ki iyi ki o gecmiste kalan kişiyle olmamış dersin.

canım ne demek başkasını sevemiycem kendini öyle şartlandırma. Hayatına girmek isteyenlere şans ver.

Emin ol ilerde bu konuya gülüp geçiceksin neden biliyo musun çünkü aynısını ben yaşadım 2 yıl boşuna mı geçti diyorum ama hiç bişey boşa değil hepsi birer tecrübe bunlara alışıp ilerde yada karşına çıkabilcek diğer sevgili adaylarına daha temkinle yaklaşmana ve bu acıyla nasıl savaşcağının bi nevi dersi... Aynısını bnde yaşadım; aman onsuz olmaz dedim ama iki yıl bile bile kör bi şekilde boş bi hayalin peşinden koşuyorsun ve işin garip kısmı bildiğin halde bunu kendine konduramıyorsun onun seni sevmiyor oluşunu kendine yakıştıramıyorsun.. Ben şimdi 3 yıl öncesine bakıyorum gülüyorum emin ol seninde peşinden koşanlar vardır ve karşına biri çıkıcak ve sende hiç kimseyi umursamadan evlilik planı yapıcaksın.. UMURSAMAZ OLMAYA ÇALIŞ EĞLENMENE BAK DAHA YOLUN BAŞINDASIN.. ORTSANDA BİLE DEĞİL :34: Sadece düşün derim ama onu değil geleceğini.. :44:

Hiçbirşey sizden önemli değil.
Yaşamınızdan.
Mutlaka unutacaksınız.
Mutlaka bir gün gülüp geçeceksiniz. Acılarınız bitecek.
Gereken sadece zaman

merak etme yalnız değilsin!
bende birini sevdim onu yıllarca bekledim ama dönmedi dönmiycek...ne acılar çektim bir bilsen kendime zarar verdim hep...
ama yeni yeni anlıyorum o adam seni haketmior, senin sevgini senin ona olan özlemini hayranlığını duygularını hiçbşeyini haketmiyor
unut onu demekle olmuyor biliyorum ama unut onu....!!

Hadi platoniktir beklersin öyle birşey,sonuçta hayatına herkes yön verecek... Sabah evin ,akşam şirketin kapısında gezen ve evleniyorum yakamdan düşsün diye haber yollayan eski bir sevgilin olsaydı ya?
Ölür müsün öldürür müsün..Adam hem kendisi gezecek hem de yakamdan düşsün diyecek...

Neredeyse 1 yıl geçti hala evlenecek... Çok bekler :) Önce helallik alacak ,sevgi ve mutluluk borcu var...Önce onları ödeyecek ,ondan sonra işlerini düzeltecek ... Sonra evlenirse evlenir...Gelmiş 30 yaşına bu yaşına kadar bi baltaya sap olamamış...
Bir de ahımı almış...

Bir de bu yönden bak ... Ben de platonik sevdim ...Hiç karşılık vermez beni sevmez dedim ... Ama sevdi... Şuan birlikte miyiz hayır!
Çünkü ben intiharı düşünmedim... Daha çok çalıştım çabaladım bi yerlere geldim ,şimdi bana tepeden bakamıyor...Bana da gelemez çünkü karşıma gelecek yüzü yok... Güçlü ol...Sen yaşamını en iyi hale nasıl getirirsin onu düşün ..Bol bol kitap oku,araştır,gez,hobiler edin... O zaman ortak şeyleri paylaşabileceğin biri de seninle olur...Pozitif düşünce hayatını olumlu etkiler ..Önce CAN sonra CANAN... Canını düşüneceksin...

canım 4 sene önce bende buna benzer bişey yaşadım platonik aşktı benimkide ve benden 9 yaş büyüktü yıllar geçti hala hayatındaki gelişmeleri takip derim oda geçen sene evlenmiş eşinide gördüm tabi üzerinden yıllar geçtiği için ve hayatımda başkası olduğu için bu beni üzmedi

Eski erkek arkadaşımla çok yakın arkadaşım evlendi,hemde geçtiğimiz pazar 3 gün önce:1:
Napalım yani kısmet değilmiş:21:Aşk için ya da birisi için hiçbir zaman ağlamadım,büyük konuşmak istemem ama böyle şeyler yüzünden kendimi asla harap etmem.
Unutmayın ki;her gün yeni bir umuttur.Kolay gelsin.

canım böyle deme kmse için intiharı düşünmeye bile değmez. benin bşımdan öyle şeyler geçti ki ohoo, sevgilimdi sözlü gibiydik o kdr çok seviyodum ki gelirdi bizde kalırdı çok güzel bi ilişkimiz vardı yani. evlenme hayalleri kurardık sonra ne oldu her şey çok iyi giderken telimde bi mesaj ayrılmak istiyorum açıklaması bile yok soruyorum manyak manyak şeyler diyo bi anlam veremedim ne yazdığına. o an dünyam yıkıldı başıma, facebooktan takip ediyodum hep resmlerimize bakıyodm msjlar atıyodum bide tacizci gibi, meğer ki bi kız bulmuş bile belki ben varken de vardı bi gördüm kına gecesi resmler düğün resmleri, bide kız yabancı oraya taşınmş yani düşün, 2 sene kendime gelemedim boşa yaşadım

Back
X