Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden Önce Mutlaka İnsan Kendisine Bu Soruları Soruyor..
Bende Dahil..
Başa Gelince Herşey Yapılıyor..
Evlilik Seni Korkutmasın !!![]()
bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum
basa gelince paşa paşa yaparsın nasılsa diyorum ama içimde bir isteksizlik var
evlenmeyi istiyor muyum acaba bunu kafamda netleştiremediğim için mi böyle şeyler düşünüyorum
evliliğin getireceği sorumluluğu üstlenmek istemiyorum ama evlenmemek de istemiyorum :S böyle garip sacma bir durumdayım işte
Yanlış anlama ama yazdıklarına göre yorumluyorum.. Özgüven eksikliği bu anlattığın şey.. Kendini başkalarına göre neden ayarlayasın ki? yeterli bulurlar yada bulmazlar bu o kadar önemli mi? Önemli olan evlenceğin kişiyle arandaki bağ.. Öbürleri nerden baksan ayda bir göreceğin insanlar zaten.. Gördüğünde de yapman gerekeni yaparsın.. Kaldı ki kendi başına yaşayan evi çekip çeviren bir insansın.. Bu zamanda bunu özgürce yapabilen sayısı çok az.. Tebrik ediyorum seni.. Kuruntu yapma, kendini şartlandırma böyle.. Eminim ki sen evini ve hayatını sevdiğinle paylaşmanın üstesinden gelebilcek bir yapıdasın..![]()
İşte O Saçma Duruma Bende Düşmüştüm..![]()
düşmüştüm derken ? sonra ne oldu peki![]()
özgüven eksikliği mi evlenme kararsızlıgı mı bilemiyorum. sanki özgürlüğe bu kadar alısmısken deyim yerindeyse rahat batarak düzenimi bozup evlenmeye kalkıyormusum gibi geliyor
evlenmek o kadar da rahat güzel birseymiş gibi gelmiyor bazen ama bir basıma olmak da üzüyor tabi
offff içimdekileri doğru kelimeleri bulup bir anlatabilsem![]()
evliliğe adapte olma düşüncesi boğuyor sanki beni biraz. acaba işin ciddiyeti artınca mı böyle panik oldum bir an diyorum. zamanla gecer mi endişelerim diyorum
hani kaçan kovalanırmıs ya hep evlenmeyi isterken o günler gelip çatmaya basladı ama bu seferde ben kaçıyorum
Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum bunun.. Ben ailesiyle tanıştığımda eyvah dedim kendi kendime.. Soğudum falan bi an hatta.. Ama hepsi geçti.. Dediğim gibi geçici bir durum bence bu.. Sıkma tatlı canını.. Evliliğin getireceği güzel şeyleri düşün..Umarım bu dönem kısa sürer..
bekarım
uzun süre tek başıma yaşadım her sorumluluğu alarak çiçek gibi evim vardı ayıptır söylemesi
insan tabi ki"geleni gedeni ağırlayım kocamın gömleklerini jilet gibi ütüleyim" diye evlenmiyor/evlenmez bunların psikolojik olarak hevesinizi kırması doğal
benim kafamdaki şey:
bi kere süper kadın olacam demeyin sakın harika bir ev pırıl pırıl her geleni krallar gibi ağırlayacam herkes aferin diyecek diye düşünmeyin
mantıklı davranın kendinizi şimdiden ortada bişey yokken bu kadar sıkarsanız ilerde patlayabilirsiniz- hele ki işler yolunda gitmezse-
evliliği bu kadar büyütmeyin yavv sevdiğiniz adamın karısı olacaksınız o kadar gerisi de olduğu kadar olsun
tatlım açtığın konulara göz attımda okadar cok benzıyokı hayatımızda olan bitenler benım 3 bucuk yıllık bı ılskım var vs eklıycem senı anlatırım gelelım asıl konuya benım daha söz gıbı bı durumum olmadı nıtekım erkek arkdasım okuyo dgs den devam edıyo ve en 3 sene sonra olcaganı bılsemde nısanın , ıiçimmde aynı senınkıne benzer korkular var sureklı kendımı yetersızmıs gıbı sureklı eksıklerımm olcakk mahcup olucakmısım gıbı gelıyo bende anlamıyorum neden boyle bıde söz kısmına gelsem demekkı ıyıce telaslanıcam bazen dusunuyorum acaba özgüvenimmi eksık dıye:44: seninde dediğin gibi hizmetçilik etmeye gitmıyoruz annesıde cok iyymiş anlattgına göre kızı gibi görür senı korkma hersey yolunda gıtcegene inan bence bunlar dusunmen bılee senın cok ıyı bı ınsan oldugunu gosterıyo bulmuslar ıste senın gıbısını daha ne ıstıyolar![]()
:)))) bende cok doluyum 24 yasımdayım ve daha 3 sene beklıcem yaa kabus gıbı benımkı kazanamadı sonra bıdaha gırdı kazandı ekten yerlestı malesef:) ama bı yondende ıyı oldu aof okusaydı kala kala yıne 3 seneyı bulurduhay Allah onceki konularıda okudun havalla benimkide tutturmustu ilişkimiz sizinki kadarken dgs ye giricem ben okumaya devam edicem falan diye ama kazanamadı açıköğretimden tamamlıyor. hala der bazen ben dgs ye yine giricem diye tartısırız hep. tamam derim sen dgs ye gir bende yurt dısına eğitime gidicem o zaman deyince kapar cenesini
gecen sene sırf biz ne olacagız sen gidersen dediği için fırsatım ayagıma kadar gelmişken yurtdısı doktora imkanını teptim. arkadaslarım amerikada şimdi. aaaah ah. anlatsam şu 5 senede yaşadıklarımızı isyan eder forum ahalisi yeter artık anlatma diye
![]()
:)))) bende cok doluyum 24 yasımdayım ve daha 3 sene beklıcem yaa kabus gıbı benımkı kazanamadı sonra bıdaha gırdı kazandı ekten yerlestı malesef:) ama bı yondende ıyı oldu aof okusaydı kala kala yıne 3 seneyı bulurdubıde benımkının annesı bıraz domınad gıbı ve cok hamarat cok korkuyorum benn ya tanısmadım daha benımkıde baska sehırde gelecege dair dusununce aılelerın tanısması benım tanısmam vss o heyecan aklıma gelınce aman bırak ya kalsın dıyesım gelıyo
yapmayın kızlar ya bakın ben sizden büyüğüm
yurtdışı doktorasını da gördüm bilmem nesini de
erkek arkadasım gitmezken ben gidip annesinin başında hastanede de bekledim
inanın her şey sizin iyi niyetiniz ve düşünceli olmanızla bitmiyor
siz zaten ikiniz de görüyorum ki yeterince iyisiniz (çok samimi söylüyorum)
müstakbel eşleriniz kıymetinizi bilsin
siz de bu yıllarınızın tadını çıkartın bu kadar düşünmeyin
karşı taraf (kayana, ortam) azcık insan halinden anlıyorlarsa zaten kötü olmanız için bi sebep olmaz
yok anlamıyorlarsa gerçekten alemin feriştahı olsanız yaranamazsınız tecrübeyle sabittir. üzmeyin kendinizi
bunlar baslarda oluyor ama evlendikten sonra yersiz olduğunu anlıyorsun gözün korkmasın