Evlenmeden beraber yaşamak?

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Herkese merhaba. Bir senedir çok güzel giden bir ilişkim var ve bir süredir beraber yaşama konusunu tartışıyoruz. Erkek arkadaşım çalışıyor, ailesinden ayrı kalıyor ben de üniversite öğrencisiyim ve part time işte çalıştığım için çok fazla görüşmeye zamanımız kalmıyor zaten ben İstanbul'un bir ucundayım o öbür ucunda. Bu yüzden onun yanına taşınmamı istiyor hem daha çok vakit geçirebilelim hem de evi okuluma daha yakın daha az yorulurum diye. Ben de sıcak bakıyorum aslında ama sorunumuz şu ki klasik Türk ailesine sahibim ve böyle bir şeye izin vereceklerini sanmıyorum. Sizce ne yapabilir, Nasıl ikna edebilirim? Daha önce birlikte yaşamış olanınız var mı bana ne önerirsiniz? Çok zor durumda kaldım gerçekten

~Yargılayın diye yazmadım sadece yardım istedim lütfen biraz daha anlayışlı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailen izin vermeyecekse bence birlikte yaşama gizli gizli yapma yani.
Bana kalırsa yaşanabilir evet ama bence sürekli evli gibi birlikte yaşamayın bu sefer direk evli moduna girer birbirnizden sıkılırsınız, arada git kal bence ama sürekli aynı evin içinde olmayın. Bence tabi.

Çok güzel giden bir ilişki madem sevgilin çalışıyor da neden evlilik düşünmüyorsunuz?
Evliyken okuyabilirsin.

En azından ailenin rızası dışında bir şey yapmamiş olursun..
evlilik çok uzun bir süreç ailelerin tanışması falan zaten pek adetleri sevmem olursa sadece düğün ama o bile gözümde büyüyor açıkçası

Benim böyle bişey için ailemi ikna etme gibi bir durumum asla olamazdı, ama kuzenlerimden 3 tanesi birlikte yaşadı sonra evlendiler, onlar Nasıl ikna etti hiçbir fikrim yok:deli:
Birlikte yaşamak yerine sevgilinin yaşadığı yerlerde ev tutsan sende?

• Beğen
Reactions: KV_
Ailen izin vermeyecekse bence birlikte yaşama gizli gizli yapma yani.
Bana kalırsa yaşanabilir evet ama bence sürekli evli gibi birlikte yaşamayın bu sefer direk evli moduna girer birbirnizden sıkılırsınız, arada git kal bence ama sürekli aynı evin içinde olmayın. Bence tabi.
gizli yapamam ki zaten ya ne biliyim zaten arada gidip kalıyorum ama göçebe gibi oluyorum öyle de

Haddim olamayarak. Cinsel birliktelik yaşıyormusunuz? Evet, ise çok taşınmadan haftalık cantayla idare edebilirsin. Hayır ise hiç bulaşma

evlilik çok uzun bir süreç ailelerin tanışması falan zaten pek adetleri sevmem olursa sadece düğün ama o bile gözümde büyüyor açıkçası

Bunlar hep bahane..
Onun doğru insan olduğundan eminsen eğer onun da niyeti ciddiyse çözüm çok basit.

Ben tanışma 1 hafta sonrası nişan 1 ay sonrası nikah yapanlar tanıyorum..

Benim böyle bişey için ailemi ikna etme gibi bir durumum asla olamazdı, ama kuzenlerimden 3 tanesi birlikte yaşadı sonra evlendiler, onlar Nasıl ikna etti hiçbir fikrim yok:deli:
Birlikte yaşamak yerine sevgilinin yaşadığı yerlerde ev tutsan sende?
ona durumum yok maalesef memur çocuğuyum zaten

arada gidip kalsanız? zaten o arada gidip kalmalar sıklaşır :)

Bunlar hep bahane..
Onun doğru insan olduğundan eminsen eğer onun da niyeti ciddiyse çözüm çok basit.

Ben tanışma 1 hafta sonrası nişan 1 ay sonrası nikah yapanlar tanıyorum..
Zamanla alakalı bir şey söylemedim yalnız benim için zorlu bir süreç maddiyat da gerekli açıkçası belki iki üç sene sonra olabilir ailem de düğüne kendini hazırlar birden diyemem ki ben evleniyorum diye ama bu kararı sadece benim vermem doğru olmaz zaten

Back
X