• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden hamile kalsam

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor

Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Yahu ne demek bu adamla evlenmek için hamile kalmak.. Şok oldum ben de sözlendim 1 ay oluyor, ağustosa biz de düğün düşünüyoruz, nesi geçmiş pardon? Allahım ya şeytana uymayın aklınızı başınıza alın, biraz sağlam basın ayaklarınızı.

Bana da mantikli gelmedi bu fikir.ama bu işlerde şeytan çok olur.uzatmak istemiyorum.tabiki basji yapacak degilim.tercihin sakince beklemek.bana böyle akillar verildiği için burada da kadim sayisi fazla ve objektif bakiliyo olaylara.gerçekçi fikirlere ihtiyacim olduğu için yazdim.iyi de ettim teşekkürler herkese

Neredeyse 1 sene içinde isteme söz nisan düğün olacak. Bu uzun mu gerçekten? Nasıl aileler tanışacak evinizi kuracaksınız? Hadi onları da geçtim önceden arkadassaniz bunları konusmadiniz mi? Ona göre tarihleri ayarlardiniz sıkıntı olmazdı.

Şimdi ortak noktayı bulmanız gerek sizde uzun bizde kısa demekle olmaz ortası bulunmalı.

Kazara kalsan tamam da sırf erken evlenmek için hamile kalmayı düşünen kadından ben korkarım. Hamilelik kutsaldır böyle işlere alet etmeyin.

Sen o arkadaşlarını arkadaşlığını bir gözden gecir bence ,adamla nisanlisin evleneceginin garantisi mi var

Sen iyi misin hakikaten? Ben mi yanlış okuyorum. Mayısta nişan ağustosta düğün değil mi? Bu mu uzun? Ayrıca o hamile kal 1 ayda evlen diyen arkadaşları çok aradın mı? Daha da önemlisi sende bunu ciddiye alıp soruyor musun? Ne içtin kızım sen? Bukadar mı evlenme meraklısısın.

Cinsel birlikteliğiniz de varmış hani o olmasa derdim ki hormonların tavan yapmış zövüşmek için acele ediyorsun.bu ne acele?
Arkadaşlarının kafası çok güzelmiş güle güle kullansınlar.

Back
X