• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce ok sayda flrt

inci mercan

yorgun polyana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
337
1
96
40
Konya
arkadaşlar bu konuyu eşim ve arkadasıyla tartısıyorduk aklıma foruma sormak geldi

cogumuz üniversite okuduk flort olayları kız erkek ilişkileri cok yaygın
benım soyle bır tezım var bekarken boyle ortamları olmayan bırıyle cıkmamıs erkekler evlendıkten sonra eşlerine daha duskunler bu konuda haklı olup olmadıgımı sızlere sormak ıstıyorum hepinize tesekkurler

bence hiç alakası yok:delphin:
düşkünlüğün yapı meselesi olduğunu savunuyorum..kimi insan sevgisini farklı belli eder,kimi edemez..
birazda hali ruhiyetle ilgili bir durum..
aşkım dönem dönem kabarır eşime..bazende yanına yaklasım gelemz.
örneğin şu an..karın ağrım felaket.gözüm görmüyor onu..

benim eşimin benden önce çok flörtü olmuş ama benim ilk ve tek flörtüm eşim olmuştu ...şu an ikimiz de çok düşkünüz birbirimize ...bence kişilikle alakalı tamamenkaydirigubbakcemile5

Bende ark lara katiliorum. Hatta ben tam tersini dusunuorum da diyebiliriz
Bnce cok sey yasayip gormus olan bi erkek. Evlendigi esine dha cok bagli olur. Cunki o yasayacagini ztn yasamis ve tek dogru olarak esini secmis ve onunla evlenmis...

Bu konuda genelleme yapmak yanlış olur.Karakterle ilgili bir durum söz konusu çünkü.
Sevgilisi olmadan tek kişi ile beraber olup evlenen bir adam ilerde sapıtabilir.Evlenmeden önce çapkın olan biri ise evlendikten sonra durulabilir.Adamına,karakterine ,hayat şartlarına göre değişir örnekler.zemuszemus

arkadaşlar bu konuyu eşim ve arkadasıyla tartısıyorduk aklıma foruma sormak geldi

cogumuz üniversite okuduk flort olayları kız erkek ilişkileri cok yaygın
benım soyle bır tezım var bekarken boyle ortamları olmayan bırıyle cıkmamıs erkekler evlendıkten sonra eşlerine daha duskunler bu konuda haklı olup olmadıgımı sızlere sormak ıstıyorum hepinize tesekkurler

doğru teşhis :1hug:

bende arkadaşa katılıyorum, benım de gözlemlerım bu yönde. istisnalar kaideyi bozmaz, genelede düşkün oluyorlar.

bnce tam tersı , cok sey yasayip gormus olan bi erkek Evlendigi zaman esine daha cok bagli olur
doymuş olur,gözü dısarı kaymaz ne bıleyım ıcınde bırsey kalmamıs uhdesı olmamıs olur.

doğru bence sonuçta bi sürü kişiyle flört edenle ilk sevdiğiyle evlenen bir olmaz çok daha kıymet bilir saygısı da sevgisi de daha fazla olur dağılmamıştır çünkü başkalarına:umursamaz:

Karakter meselesi bu işler..
Bir erkek aç gözlüyse ne kadar yaşarsa yaşasın doymayabilir
Ya da hayatına ilk giren kadınla evlenen erkeğin sadık olacağının bir garantisi yoktur
ınsanlar çeşit çeşit

Yapıyla alakalı yaa.
Onlarca kadınla birlikle olmuş evlendikten sonra hala doymamış insanlar tanıyorum.
Aynı şekilde gözünü karısında açmış, içinden kaldığından olsa gerek sonradan gözü dışarıya kaymış insanlar da tanıyorum.
Her kadın bir olmadığı gibi her erkek de bir değil, genelleme yapmak mantıksız.
Benim fikrimse, erkek erkektir, her daim doyumsuzdur. Yanındaki kadını ilgiden şımartsa da, az da yaşasa çok da yaşasa hep bi gözü dışardadır. Benim:umursamaz: eşim%sevgilim az yaşamış, çok yaşamış, bana değer verir, benden başkasına bakmaz demeyiniz :mymeka:

düşkün olsa da olmasa da ben tercih etmem ya.
yani sözüm meclisten dışarı elbette, asla eşlerinize bir şey diyemem ama,
sanki daha gözü açılacak gibi olur diye düşünüyorum o tarz erkeklerin.
ne bileyim , bir anda ben hayatı yaşamadım, diğer kadınlara da bi bakayım derse..

gönül kimseyi sevmemiş,ilk bana aşık olmuş bir erkek ister elbet.
ama nedense doymuş erkek daha güven verir bu konuda bana.

Alismis kudurmustan beterdir derler....cok sayida flörtü olan erkekler genelikle evlendikten sonrada bundan vazgecmek istemiyorlar gibi geliyor bana....cicim aylari gecikten sonra rutin hayat basladigi vakit sanki bir eksiklik hissediyor gibi yine flört pesinde oluyorlar.....genelleme yapmiyorum tabi.:delphin:

Arkadasa katiliyorum bir yandan....

genel olarak doğru gibi geliyor insana ama çok sayıda kişiyle ilişkisi olup sonrada evlenince durulan çok insanda var sanırım bu birazda insandan insana değişiyor.ben birazda bu konuda kadınların katkısı olduğunu düşünüyorum bir erkeği elde tutabilecek olan kadındır bence

bnce tam tersı , cok sey yasayip gormus olan bi erkek Evlendigi zaman esine daha cok bagli olur
doymuş olur,gözü dısarı kaymaz ne bıleyım ıcınde bırsey kalmamıs uhdesı olmamıs olur.

katılıyorum.zaten doymuş olur ve ömür boyu bırlıktelığını sürdürmek ister çünkü tek bır ınsanı çok sevmiş olur.
ama şuda var ben aşkımın ılkıyım benden başka kımseyle yapabılecegını düşünmüyor adam aşırı derecede bağlı kişilikle de alakalı bu durum.

Back
X