evlenmeden önce vaad edilenler ve sonrasında karşılaşan vaziyetler...

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
arkadaşlar hepimizin eşi bizi etkilemek için bize bir takım masallar anlatmıştır mutlaka.dağları devirenlerden tutun sevdiği için neron bile takılıp şehri ateşe verenler bile olmuştur.sonra bir bakmışızdır ki bu cesur yürek pijamasını göğüs altına kadar çekip hayattan kopmuş vaziyette kurtlar vadisini izleyip yapamadıklarını izliyerek gideriyor...:1:.bu tabi bir misaldi.benim eşim mesela bana gökten yıldızları indirebileceğini anlatıyordu.şimdi dolabın üztünden mutfak robotunu bile indirmeye eriniyo!sizin cesur yürek'leriniz neler söylediler,ne kadarını yerine getirdiler,hepinizin hikayesini bekliyorum...

Benim kocamın hiç bir vaadi yoktu!:98:
Zaten vademiz doldu,boşandık!:49:

Benim kocamda ilk yıllarda sana denize dalmasını öğretcem demişti.. :27:
Hala bekliyom 24 yıldır beraber dalma işini inşallah görürüm o günleri :57:

Benim ki nişanlıyken bana hiç iş yaptırmazdı bize geldiğinde sofrayı bile o kaldırırdı:60:Evlendik adama bi rahatlama geldi demeden elini bir şeye sürmez dersem yapar anca:47:Annem çalıştığı için nişanlıyken yemek ev işi vs ben yapardım hatta sana hiç kıyamıyorum çok iş yapıyorsun derdi Ben hep sana yardım edicem evlenince derdi :1:

eşim öyle vaadler vermeyi sevmezdi.hatta nişanlılığımda "akşamları ne yaparız,gezer miyiz" dedim.o da "pek gezemeyiz,evde oturup tv izleriz" demişti.çok bozulmuştum.ama gezmemi,eğlencemi,yemeğe çıkmayı falan hiç ihmal etmedi,fazlasıyla götürdü.:38:
"öyle her istediğini alamam"demişti ama her istediğimi de almaya çalıştı canım kocam.:54:

herşey senin istediğin gibi olacak, ablamı üzdüler, biz seni üzmeyeceğiz dedi
en büyük yalanı bu oldu.
anası babası bizim kızımızı üzdüler, damadın ailesi ........................ çıktı, herşeyi senin istediğin gibi yapıcaz dediler, söz yüzüğünü taktık ortadan tüydüler.......

benım kocam "senı kımse uzemez ,her gerekenı ben yapacagım sen sakın kafana takma hemde hıcbırseyı" demıstı.. cok gecmeden sorunlar basladı anasının kardesının kardesının karısının terbıyesızlıklerıne kuzu olup meeeeee lemeye basladı.baktım olmuyor ben haklarından gelıyorum artık şimdide ama ben dıyorum sen hıc kafanı takma ben gerekenı yaparım dıyorum :) baska vaadı olmadı bana her ıstedıgımı herseyımı tam yapar. dıger meeeee ledıgı konuyuda artık ben halledıyorum artık :):)

benım kocam "senı kımse uzemez ,her gerekenı ben yapacagım sen sakın kafana takma hemde hıcbırseyı" demıstı.. cok gecmeden sorunlar basladı anasının kardesının kardesının karısının terbıyesızlıklerıne kuzu olup meeeeee lemeye basladı.baktım olmuyor ben haklarından gelıyorum artık şimdide ama ben dıyorum sen hıc kafanı takma ben gerekenı yaparım dıyorum :) baska vaadı olmadı bana her ıstedıgımı herseyımı tam yapar. dıger meeeee ledıgı konuyuda artık ben halledıyorum artık :):)
oy diablo,cesur yürek'lerin düştüğü en feci duruma düşmüş seninki!!!kafana takma be gerekeni yaparım....:60:

- bulaşık makinesine ne gerek var aşkım ben yıkarım bulaşıkları

- ben sana yardımcı olurum aşkım

aa evlendik noldu adam saltanatını ilan etti :30: :27:

şimdiki muhabbetlerimiz

- yatağı niye toplamadın

- nasıl olsa akşam yatmıcak mıyız :96:

- ev çok dağıldı

- yook çok temiz ,çok temiz

adam tam bir tembel oldu çıktı :60: :60:

Benim kocamda ilk yıllarda sana denize dalmasını öğretcem demişti.. :27:
Hala bekliyom 24 yıldır beraber dalma işini inşallah görürüm o günleri :57:
Abla ömürsün ya:60::60::60::60:
- bulaşık makinesine ne gerek var aşkım ben yıkarım bulaşıkları

- ben sana yardımcı olurum aşkım

aa evlendik noldu adam saltanatını ilan etti :30: :27:

şimdiki muhabbetlerimiz

- yatağı niye toplamadın

- nasıl olsa akşam yatmıcak mıyız :96:

- ev çok dağıldı

- yook çok temiz ,çok temiz

adam tam bir tembel oldu çıktı :60: :60:

Evde yapan var niye uğraşsınki:60::60:

Benimki hiç bi şey vadetmedi bana:57:

Annen seni çok yoruyo evde çok çalıştırıyo.Ben seni bu hayattan kurtarıcam dedi :57:

Şimdi mi?

-Aşkım yarına gömleğim yok gömlek ütüle.
-Masaj yapsana
-Boşver evi temizleme aşkım.Kim temizlicek?Kimse temizlemicek.
-Aşkım bak buralara bişeyler dökülmüş temizleyelim(yani evi temizle)
-Çay yapsana
-Benimle ilgilensene
-Kuruyemiş getirsene
-Çamaşır makinesi bitmiiiiş diye mutfaktan bağırışlar.(Assana be adam ne sölüyosun!)
-Brokoli çorbası yapsana :56:
-Yarın ıspanaklı börek yapsana(İş çıkışında apar topar gelip ıspanaklı börek yapılır) :53:
-Çayıma şeker attın mı?? :68: (ohaaa artık!)

Ulan varyaaa :41:

heyyyy tüm evlilikler böyleyse ben evlenmiyorum :47: hoş zaten evlenmeyi düşünmüyorum uzun bi süre :27: zaten benle evlenmek isteyen de yok :52:

Teşekkür ederim,çok sevdiğim bi sahneden alıntıdır :9:

Ben 25 yaşında evlendim.ama 27 falan iyidir :27:

rica ederim bende çok severim o sahneyi ayrıca :16: bende 25 ten önce düşünmüyorum en az 25 olmalı çünkü insan olgunlaşmalı fikren ve ruhen :6: ama 30 a kadarda kalmak istemem şahsen :60:

2,5yıl oldu evleneli şu an için verdiği vaadleri yapıyor. temizliğe yemeğe bulaşığa yardım ediyo.
başka da vadde bulunmadı zaten :51:

Back
X