- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . Çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
Fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
Erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
Erkek sonuçta kazanalıbilecek özellikler
Kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
Beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. Çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
bence bununla alakası yok.... bence söyle bı kavram var eger cok güzel degılsen cok yakısıklı bırını beklemeyeceksın... karsına bırı cıkınca vay efendım evı olsun arabası olsun sunu olsun bunu olsun dersen evlenmek cok zor.... ama kısmet de var işin içinde... ben kımsenın evde kalacagını düşünmüyorum er yada geç herkes bı sekılde evlenıyor rabbım hayırlı kişilerle karsılastırsın tüm bekarları...![]()
Yakışıklı beklemiyorum be anamEfendi, sessiz sakini anlayışlı, medeni olsun yeter hee birde benle aynı kafada olsun. Yani onla konserlere gideyim, eğleneyim, beraber film izleyeyim yabancı diziler izleyeyim, kritiğini yapalım beraber, kitap okuyan birisi olsun... Kitap okuyan hem kültürlü olması açısından hemde benim aylık kitap masrafıma laf etmeyecek olması açısından özellikle tercihim... Çünkü kitap okumayan bir adam kitaba verilen 1 liranın bile kavgasını yapar, hani o da kitaba para versinki kavga etmiyek ilerde :) Ev araba hiç aramıyorum onlar el ele verdikten sonra da olur.. Sadece geçim sıkıntısı yaşatmayacak kadar geliri ve düzenli bir işi olsun ama yook... Ya çok serseri, ya cimri, ya zır cahil, kaba saba adamlar var. Nerde bu pambık gibi adamlar sizler mi kaptınız kız
![]()
Yakışıklı beklemiyorum be anamEfendi, sessiz sakini anlayışlı, medeni olsun yeter hee birde benle aynı kafada olsun. Yani onla konserlere gideyim, eğleneyim, beraber film izleyeyim yabancı diziler izleyeyim, kritiğini yapalım beraber, kitap okuyan birisi olsun... Kitap okuyan hem kültürlü olması açısından hemde benim aylık kitap masrafıma laf etmeyecek olması açısından özellikle tercihim... Çünkü kitap okumayan bir adam kitaba verilen 1 liranın bile kavgasını yapar, hani o da kitaba para versinki kavga etmiyek ilerde :) Ev araba hiç aramıyorum onlar el ele verdikten sonra da olur.. Sadece geçim sıkıntısı yaşatmayacak kadar geliri ve düzenli bir işi olsun ama yook... Ya çok serseri, ya cimri, ya zır cahil, kaba saba adamlar var. Nerde bu pambık gibi adamlar sizler mi kaptınız kız
![]()
Valla arkadasim o kadar guzel anlattin ki dayanamadim yaziyorum:) senin bu anlattikklarini daha dun aksam kardesim soyledi:) sanami gorucu olsakki biz:)
oyyyy kardeşn kaç yaşında. Benden küçüktür şimdi, kartaldım ben gari![]()
o çoooookkkkk güzel arkadaşına biz talip olsak olmazmı yaaa:)Hiiiiiiiiiccccccc alakasi yok hic hic hic.
Ben kader kismet islerini en iyi evlenirken anlamistim. Cunku kafam hala karisikken ve icimde tam net degilken, neler olup bitiyor anlamaya calisirken hersey oluyordu. Sanki ben disardan kendi hayatimi izliyor gibiydim. Yuzdeyuz kader bu isler,
Benim universitede bir arkadasim vardi. Oyle guzel, cekici bir kiz degil. yalniz cok sempatik. kiz daha okul bitmeden bir onceki donem nisanlandi ve okulun bitmesiyle beraber evlendi. Bunun yaninda ondan cooookk daha guzel bir arkadasim var, cok da evlenmek istiyor ama hala bekar.
en yakın örnek kendi abim . abim gayet yakışıklıdır ve bu güne kadar ki sevgilileri hep alımlı kızlar oldu ama hep bir kusur buldu evlenmedi. yengemde gayet normal aşırı bir albenisi olmayan ama çok iyi yürekli bir kız ve abim bastı nikahı :) yani güzellik ilk etapta çekiyor bu bir gerçek ama evlilik konu olunca kriter pek de bu olmuyor gibi . durum bu tabii ki ama olmayınca da olmuyor işte , ben de bir yuva kurmak , mutlu olmak istiyorum. şöyle yakışıklı böyle zengin olsun diye de çoğu kişi gibi düşünmüyorum. insan olsun , sevsin sahip çıksın bunu hissettirsin herşeyden önce . biz kadınlar bir gülümsemeyle bile eriyip giden insanlarız çok şey beklemiyoruz ki onlardan. amaaa işte kısmet hep olmayınca olmuyor , geldim 24 yaşına hala bir sevgilim bile yok :2:
kesinlikle haklısın güzellik bi ölçü değil evlilik için ama sen maşallah çok güzelsin zaten:) valla ben söyledim niyetimi talip oluruz yani evlenmek istersen:)
teşekkür ederim canım benim ya sabah sabah iyi moral oldu bu bana :)[/QUOTE rica ederim tatlim:) valla bende korkarak yazdim yanlis anlasilirmiyim diye ama moral olduysa sevindim:) sen ne dusunuyosun bu gorucu usulu evlilikler hakkinda?
teşekkür ederim canım benim ya sabah sabah iyi moral oldu bu bana :)[/QUOTE rica ederim tatlim:) valla bende korkarak yazdim yanlis anlasilirmiyim diye ama moral olduysa sevindim:) sen ne dusunuyosun bu gorucu usulu evlilikler hakkinda?