arkadaşlar daha önce bir başlık açmıştım.4yıllık bir sevgilim vardı ve onla ayrıldığımız bir dönemde beni aradı barışmak istediğini sölesi tam barışacakken fatusasında bir no görmüştüm önce inkar etti ama sonra o bana asıldı ben reddettim sonrada boşlukla bende senin yaptıklarını anlattım içimi döktüm bu aldatma sayılmaz falan demişti üstelik bana 2ay süre ver yok 10gün süre ver kendimi toparlayım adam gibi çıkayım karlına demişti bende tabi şok geçirdiğim için çok saçma davrandım onu hala sevdiğimi falan sölemiştim üstüne gitmiştim neyse işte sonra kendime geldim en son buna herşeyin bittiğini umrumda bile olmadığını anlatan bir mail attım.numaramı değişeceğimi söleyip tel.imi kapattım.3gündür deli gibi arıyo beni mailler atıyo o süre isteyen adam gitti yalvar yakar biri geldi.evlenmek istediğini bensizliğe dayanamayacağını sölüyo şimdi napayım fikirlerinize çok ihtiyacım var.arayıp arayıp sönsün istemiyorum aksine sürünsün istiyorum.3 seçenek arasında kaldım.1.tel.i kapalı tutmiyim açıp cvp vermiyim ama numaramı değiştim dediğim için taktik yaptığımı anlamasın istiyorum kararsızım bukonuda.
2.hiç açmıyim bakalım sınırları ne derece zorlayıp bana ulaşacak.ama bununda ulaşamayıp sönmesinden korkuyorum.
3.de ona kendini kanıtlamasını aksi takdirde hiç ulaşamayacağını söliyim bana msj içeriklerini bulmasını istiyim ama acaba bulunabilirmi
bekliyorumarkadaşlar
2.hiç açmıyim bakalım sınırları ne derece zorlayıp bana ulaşacak.ama bununda ulaşamayıp sönmesinden korkuyorum.
3.de ona kendini kanıtlamasını aksi takdirde hiç ulaşamayacağını söliyim bana msj içeriklerini bulmasını istiyim ama acaba bulunabilirmi
bekliyorumarkadaşlar