Evlenmek istediğini söylüyor

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar daha önce bir başlık açmıştım.4yıllık bir sevgilim vardı ve onla ayrıldığımız bir dönemde beni aradı barışmak istediğini sölesi tam barışacakken fatusasında bir no görmüştüm önce inkar etti ama sonra o bana asıldı ben reddettim sonrada boşlukla bende senin yaptıklarını anlattım içimi döktüm bu aldatma sayılmaz falan demişti üstelik bana 2ay süre ver yok 10gün süre ver kendimi toparlayım adam gibi çıkayım karlına demişti bende tabi şok geçirdiğim için çok saçma davrandım onu hala sevdiğimi falan sölemiştim üstüne gitmiştim neyse işte sonra kendime geldim en son buna herşeyin bittiğini umrumda bile olmadığını anlatan bir mail attım.numaramı değişeceğimi söleyip tel.imi kapattım.3gündür deli gibi arıyo beni mailler atıyo o süre isteyen adam gitti yalvar yakar biri geldi.evlenmek istediğini bensizliğe dayanamayacağını sölüyo şimdi napayım fikirlerinize çok ihtiyacım var.arayıp arayıp sönsün istemiyorum aksine sürünsün istiyorum.3 seçenek arasında kaldım.1.tel.i kapalı tutmiyim açıp cvp vermiyim ama numaramı değiştim dediğim için taktik yaptığımı anlamasın istiyorum kararsızım bukonuda.
2.hiç açmıyim bakalım sınırları ne derece zorlayıp bana ulaşacak.ama bununda ulaşamayıp sönmesinden korkuyorum.
3.de ona kendini kanıtlamasını aksi takdirde hiç ulaşamayacağını söliyim bana msj içeriklerini bulmasını istiyim ama acaba bulunabilirmi
bekliyorumarkadaşlar

Bu oyunlar

bu komplolar

bu düzenler neden.......bu kadar plan yapıcağına oturup adam akıllı konuşsana madem seviyorsun

Bu oyunlar

bu komplolar

bu düzenler neden.......bu kadar plan yapıcağına oturup adam akıllı konuşsana madem seviyorsun

haklıısn ama bu arada ben nekadar üüzldüm nekadar bunaldım biliyormusun öle bir ders alsınki bidaha cesaret bile edemesizn istiyorum o yüzden beni kaybedince nasıl tamamen kaybedebileceğini anlasın istiyorum

Diğer konunada göz attım şöyle bir sevgilinin yaptıkları çok anlamsız ne demek süre ver kendini affettirmek isteyen insan bir dakikayı bile boşa harcamaz.
Sana bunları yaşatan biriyle nasıl tekrar beraber olucaksın bunu düşün önce yazdığın taktiklerden önce.

evet canım işte öleydi zaman istemeler falan çıldırmıştı ama bende saçmalamıştım neredeyse ben özür diliycektim normalde hiç böle bir kişilik değilim oda bilir ve o hallerime şaşırıyordu.sonra tabi kendime geldim asıl ban söndüm ve ayrılık msjını yapıştırdım ama oda hala haksızlık ediyosun aldatamam benseni işte deli gibi seviyorum falanlarda işte bende oyüzden bi sürünsün istiyorum affedicem demiyorumki bi sürünsün bi bakayım neler oluyo affedip affetmemeyi sonra düşünmek istiyorum

Eğer affetmiceksen süründürmenin bir anlamı yok canım daha çok zaman kaybı sana.Süründürünce ne geçicek eline affedicem diyorsanda bir daha sana bu şekilde davranmaması gerektiğini öğret ondan sonra barış.Ama önce ne istediğine karar ver.

önce napacağını görmek istiyorum yazdığım ve kararsız kaldığım şeyler ise(taktik diyorsanız ozaman öle diyelim)taktiklerde affedersem diye yazılmış şeyler zaten hangisini yapayımki yaptığına yapacağına pişman olsun.

benim yapmak istediğim ilk önce sürünsün istiyorum ve bana kanıtlayabilirse zaten aldatmamış olur ve ayrı olmamın anlamı yok ha yok kanıtlayamazsada zaten aldatmış demektir ve bitmeğe mahkumdur.ozaman kanıt iste derseniz eğer hani direk daha 2gün yalvarıp yakarmayla hemen sönüp kanıt istesemmi onu bilemedim ve sizden öneri istiyorum ne yapayımm yazdığım 3 seçenekten hangisini uygulayayım ve daha başka şeyler aklınıza geliyosa onuda öğrenmek isterim

peki ozaman bence önce telefonunu aç mesajlarına cevap verme önemsemediğini düşünsün daha sonrada 3.yü uygula canım önce kanıtlasın aralarında birşey olmadığını madem öyle söylüyor sonrada kendini affettirmek için uğraşsın ama sende hemen yumuşama

arkadaşlarım şuan çıkmak zorundayım siz önerilerinizi yazın lütfen en kısa sürede dönüp bakıcam şimdiden tşk

arkadaşlar maalesefki olumsuz bişe oldu kullandığım gsm operatörünü aradım msj içeriklerini bulmanın mümkün olup olmadığını sordum kesinlikle böle bişe mümkün değil.msj atılan ve görüşülen numaralar istek üzerine verilebilir ama msj içeriği kayıt altına alınmıyor dedi ee peki napcam zaten hala tepkisizim ona karşı ama zaten olmuyomuş.faturayı görebilirim ama ozaman ne türde msj attığını nerden bilicem ona inanmak zorunda kalmak istemiyorum

Buna benzer bişey geçmişte ben yapmıştım
Telim açıktı aradı aradı..Aradı..
Bende tabi acı çekiyor arıyor diye seviniyordum
Sonra bi baktım aramadı msj geldi
Haklısın sende de ben bitmşim bi daha aramayacağım yolun açık olsun :)

Böyle bi msjla karşılaşmak istemiyorsan çokta uzatma..Fazla naz aşık usandırır unutma

doğru söylüyorsun canım zaten şuan tel.im kapalı benim ve napacağımı bilmiyorum.4gündür kapalı çok olmadı gibi geliyo biraz daha bekliyim diye düşünüyorum ama nasıl ne yaparak bekliyim bilemiyorum.ayrı şehirlerdeyiz ya bu işi dahada zorlaştırıyor.

Ben yapamıyorum bunu işte hep bu yüzden kaybediyorum yapınca da elime yüzüme bulaştırıyorum yine kaybediyorum..

Aşk devreye girince mantığım yok oluyor benim

Ayrı şehirde olman daha zor tek sana ulaşabileceği şey telefon
..

ayrı şehirlerde ders almasını bile sağlamak çok zor.biz üni.de beraberdik valla ozaman olsaydı öle bişe yanındayken burnundan getiridim ama şimdi ailemin yanındayım böle şeyleri açık açık konuşmak gerektiğinden tel.de bile konuşmakda zorlanıyorum.ailemin ilişkimden haberi var ama aldattı ama aldatmadım diyo yok öle böle konuşayım falan diyemiyorum tabi o yüzden zaten fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar bugün 5.gün ve hala deli gibi arıyo ben napayım şuan evdeyim ve tel.de dahi konuşmaya fırsatım yok zaten açamam müsait olamıyorum ayrıca açmakda istemiyorum çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum.eski zamanlarımızı düşündüğümde onu çokkk özlediğimi farkediyorum ama içim eziliyo o inkar etsede boşlukla sadece içimi döktüğüm msjlardı desede ben onu kabullenemiyorum onun ne şartla olursa olsun başkasıyla msjlaşma sı beni mahfediyo.çok sahiplenici bir insanım maalesef ne yapcam ben ne lütfen önerilerinizi yazın

arkadaşlar hiç fikir vermiyorsunuz lütfen fikirlere çok ihtiyacım var.aynı durumda olanlar olmadımı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…