Bu oyunlar
bu komplolar
bu düzenler neden.......bu kadar plan yapıcağına oturup adam akıllı konuşsana madem seviyorsun
Diğer konunada göz attım şöyle bir sevgilinin yaptıkları çok anlamsız ne demek süre ver kendini affettirmek isteyen insan bir dakikayı bile boşa harcamaz.
Sana bunları yaşatan biriyle nasıl tekrar beraber olucaksın bunu düşün önce yazdığın taktiklerden önce.
evet canım işte öleydi zaman istemeler falan çıldırmıştı ama bende saçmalamıştım neredeyse ben özür diliycektim normalde hiç böle bir kişilik değilim oda bilir ve o hallerime şaşırıyordu.sonra tabi kendime geldim asıl ban söndüm ve ayrılık msjını yapıştırdım ama oda hala haksızlık ediyosun aldatamam benseni işte deli gibi seviyorum falanlarda işte bende oyüzden bi sürünsün istiyorum affedicem demiyorumki bi sürünsün bi bakayım neler oluyo affedip affetmemeyi sonra düşünmek istiyorum
Eğer affetmiceksen süründürmenin bir anlamı yok canım daha çok zaman kaybı sana.Süründürünce ne geçicek eline affedicem diyorsanda bir daha sana bu şekilde davranmaması gerektiğini öğret ondan sonra barış.Ama önce ne istediğine karar ver.
önce napacağını görmek istiyorum yazdığım ve kararsız kaldığım şeyler ise(taktik diyorsanız ozaman öle diyelim)taktiklerde affedersem diye yazılmış şeyler zaten hangisini yapayımki yaptığına yapacağına pişman olsun.
Buna benzer bişey geçmişte ben yapmıştım
Telim açıktı aradı aradı..Aradı..
Bende tabi acı çekiyor arıyor diye seviniyordum
Sonra bi baktım aramadı msj geldi
Haklısın sende de ben bitmşim bi daha aramayacağım yolun açık olsun :)
Böyle bi msjla karşılaşmak istemiyorsan çokta uzatma..Fazla naz aşık usandırır unutma
doğru söylüyorsun canım zaten şuan tel.im kapalı benim ve napacağımı bilmiyorum.4gündür kapalı çok olmadı gibi geliyo biraz daha bekliyim diye düşünüyorum ama nasıl ne yaparak bekliyim bilemiyorum.ayrı şehirlerdeyiz ya bu işi dahada zorlaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?