Evlenmek istemem hata mı?

Evlenmek istemekte haklisiniz, bu konuda hicbir lafim yok ama gorucu gelen kadinlarin market kasiyeri bir beyefendiyle kurguladiklari gundelikci tutulmus evlilik cok realist degil, asgari ucret + prim (sanirim var emin değilim) alan bir adam nasıl gundelikci tutsun?

Evlilik konusunda hakli ve mantikli bakiyorsunuz ancak bu bey eger siz calismiyorsaniz (ki oyle anladim) uygun bir aday degil.

Dilerim karsiniza sevip sevileceginiz, saygi duyup saygi goreceginiz, maddi manevi rahat ettirecek, hastalikta saglikta yalniz bırakmayacak bir bey cikar.🙏
Âmin teşekkür ederim, evet ben çalışmıyorum gündelikçi derken sadece derin temizlik yapılması gerektiği günler kastedilmişti, 15 günde veya ayda bir gibi benim ulaşamadığım yeri mesela mutfak dolabı iç temizliği ve camların silinmesi , diğer türlü günlük olarak ben mobilyanın tozunu alıp yerleri paspas yapabilirim ütü falan yapabiliyorum .

Engeliniz nedir? Sadece bel, sirt gibi bir sey mi, ust raflara erisemem yazmissiniz. Dort dortluk temizlik yapamam demissiniz de, kacimiz yapabiliyoruz ki? Kacimizin evi surekli derli toplu, mis gibi. Bence cok az insanin evi oyledir.
Evet evlilik zor, bazen cok zor ama yalnizlik kolay mi?
Anneniz sizin icin endiseleniyordur, iki kere kizinin bosanmasi ona felaket geliyordur kaldi ki Turkiye sartlarinda cogu kiz annesi boyle dusunur. Ama sanki bir yandan sizi kendisine mi sakliyor:) boyle beraber yaslanip gitmek, sizin fiziksel olarak olmasa da ne bileyim baska acilardan da onlarla ayni catida olmaniz belki ona iyi geliyordur.
4 yaşından beri iltihaplı eklem romatizma hastasıyım vücudumda kasılma ve şekil bozuklukları var çok tedavi görmeme rağmen o zamanlar çocuk romatoloji doktoru olmadığı için hep yetersiz kaldı tedavi, ilk okul zamanlari daha kötüydü yürüyemiyordum okula annem kucağında taşıyordu, yanlışlıkla biri elime ayağıma çarpsa benim canım kırılmış gibi acıyordu, sürekli İstanbul'a doktora gidip geliyorduk o dönem bir doktor vardı tam olarak iyileşme olmadı ama yürümeme ve ağrılarımın geçmesine vesile olmuştu , şuan istediğim yere gidip gelebiliyorsam , bu kadarda olsa işimi görebiliyorsam Allah'ın izniyle o kadının tedavi yöntemiyle oldu , anneme gelicek olursak onu hiç çözemiyorum :)

Back
X